ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2681
29.8.07 12:52

Holky, když jsem byla těhotná s Barunko, hráblo mi a nechala jsem se ostříhat na ježka. Vypadala jsem PŘÍŠERNĚ!! Už to nikdy neudělám. Řeklo mi i spoustu lidí, že jsem vypadala jako pako. Takže já do žádnejch experimentů nejdu. Pěkně culík.

Sandulo, s tím jogurtem jsem to myslela vážně, to prý pomáhá. Na noc. jenom ho vyndej předem z ledničky, aby ti neomrzla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
29.8.07 12:58

Emanko :lol: :lol: :lol: (to na to omrznutí)

Tak já možná kvůli tý hřívě se velkých změn bojím… a hlavně mám hafo vlasů, tak mi vždycky musí dát do culíku. Mě ani nikdo s krátkejma nezmá. Měla jsem je naposledy ve školce, to když se táta naštval, protože mě musel ráno česat, tak udělal culík a nad tím to ustřih. Byla jsem jak kluk. Mamka to ořvala no a vlásky zase rostly…

A musím se přiznat, že mě pak zahřeje, když si mě kluci pamatují jaku tu s krásnejma vláskama :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
29.8.07 13:09

Tak to me si kluci pamatujou jako tu ktera jim slibovala ze jim ukaze pipinku,kdyz ji oni ukazou pindika..oni ukazali a kdyz chteli po me abych stahla teplacky tak jsem sla zalovat ze me kluci osahavaji :twisted:

V nemocnici si me zase pamatujou jako tu co nikdy nemohli najit a co byla furt zalezla na panskym oddeleni o patro vis..maminka si me musela vzit domu,protoze pan primas silel..a to jsem toho kluka prastila tou holi pravem,ustrihl mi ocasek co jsem mela z vlasu..ja nemohla za to ze prisel do nemocnice jen s lehkym otresem mozku a pak uz mel vetsi :twisted:

a za to rozbity okno jsem taky nemohla..ulitl mi z nej Slabikar.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
29.8.07 13:12

Sandulo :lol: :lol: :lol: , ale když už jsem u toho, tak já tomu klukovi taky nechtěla rozbít bradu, a po bráchovi jsem ty nůžky nehodila schválně… Jo a to že jsem ho v mrazech zavřela jen v trenkách na balkoně, taky bylo z donucení :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
29.8.07 13:13

Teda holky,takový čísla jste byly :oops: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
29.8.07 13:21

ROŠŤANDY!!!!

Ty jo, tak tady zrovna byla šéfová, říkala, že dneska se má přijít podívat do firmy paní, která by měla zájem vzít místo po mě…to jsem zvědavá!!!! 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
29.8.07 13:33

Márty a není Ti to líto? Já jsem z toho byla taková na měkko, když jsem četla inzerát na moje místo a teď když někdo zavolá :roll:
Do kdy chceš být v práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
29.8.07 13:55

ANN, líto mi to ani není, ale je to zvláštní pocit … každopádně mě šéfka ujiš´tovala, že mě tady za 3 roky rádi zase vidí, tak možná proto…ale bůh ví, co bude za 3 roky…

Chtěla bych tady být do vánoc…a ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
29.8.07 14:03

Márty, tak to já se snad taky vrátím, šéf se i ptal, jestli chci a i ten záskok hldá za mateřskou… Ale stejně, jsou tu fajn lidi… tak se mi bude stýskat. A to se strašně těším až budu doma :roll:

Jinak bych taky ráda do vánoc, jestli bude všechno OK. 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
29.8.07 14:24

U nás je taky skvělá parta lidí … už vidim ten poslední den…chlebíčky, dortíčky a asi budu brečet :roll: :wink:
Ale domů se taky těšim. Bude to prostě zase něco novýho a krásnýho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
29.8.07 14:34

Márty, přesně… já to vím, že budu brečet… Dojímá mě to už jen, když si to představím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
29.8.07 14:45

Mě taky … nebul!!!!! Ještě máme 4 měsíce před sebou … kdo by to byl řekl co? Jsou dny, kdy bych jim to tady všechno nechala a zdrhla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
29.8.07 14:58

hlky tak s tou prací jsem na tom stejně.. jen s tím rozdílem, že na mé místo nebudou shánět nikoho, jelikož nevím nevím jestli by někoho našli.. mě trvalo rok, abych mohla tuhle práci dělat úplně sama.. a tak jsem slíbila, že bych chtěla dělat při meteřské.. třeba jen an 4 hoďky.. podle toho jak budu stíhat, ale že svou práci samo že né všechnu bych si dělala třeba po večerech.. uvidíme.. jinak taky mám v poslední době pocit, že bych se jim tu na to vys*ala z vysoka a na patě se otočila a sla na nemocenskou.. by teprve viděli.. ale nějak na to emám povahu, ale představa, že bych tu měla být do vánoc?? asi to zabalím dříve.. uvidíme.. ten čas stejně tychle letí, takže se ani nenadějeme a budou tu vánoce
jinak foto asi nemám.. takže teď nebude. budu muset vyčíhnout situaci, kdy budu vážně spokojená.. a pak se fotnu.. no a vidím to asi na to úterý příští týden, to budu učesaná od profíka.. takže pak ju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
29.8.07 14:59

jo holky a co mi chodí každý den mejlík o tom co se děje v mém bříšku.. z rodina.cz tak mi dnes naskočilo, že jsem v 2.trimestru, ještě včera tam byl 1.trimestr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
29.8.07 16:25

Ahoj holky,

vidim, ze pres den krasne drbete :D

Ja byla dnes na poradne. Nejdriv mi testli moc (teda sestra rikala, ze mi to ukaze a pak uz si ho mam vzdycky delat sama :wink: ), zvazila jsem se (+1 kg - ale myslim necely, ono to tam neni moc videt), za mesic dalsi poradna a 19/9 UTZ - to by mel vychazet ten velky podrobny ve 20tt.
Pak me doktor prohlid na kresle, ale jen prstikem a zmeril si brisko od kosti k pupiku. Rekli mi vysledky z minule krve - ty nemoci atd. - vse OK (jen 4 hodnoty z 19ti mam snizenou hodnotu) ty lae nevim, co znamenaji, budu muset hledat na netu). Taky mi rekli krevni skupinu…a jsem Rh negativni, takze mi budou ve 24. a 34. tt odebirat krev na protilatky, pro jistotu, protoze mimi muze byt pozitivni. Ted to neni problem, ale pry u druheho uz budu mit protolatky a mohlo by to druhemu mimcu ublizit, tak uvidime…Jo a taky mi v laborce vzali krev na Screening VVV…se mi zda, ze na posledni chvili, ze se to dela v 16.tt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí