Poradna duly
Jana Čurdová
Emanko, to je dobre.....
Anleo, dobre......co mas dneska v planu ?
EMANKO: Gratuluji ![]()
Holky,já musim dneska žehlit a vůůůůůůůůůbec se mi nechce,ale taťka už si stěžoval že nemá co na sebe ![]()
A taky připravit Alence věci do školky,v pondělí už si to pošupajdí,ještě že je taková že se těší,bylo to jediný dítě ve školce který nechtělo domu ![]()
Holky,nevíte prosím Vás jestly se chodí na ty tripletesty na lačno? Mě to čeká ve středu a nepamatuju si jestly mám přijít na lačno nebo nemusim
Anleo, taky jsemto řešila, ale holky vedle mi říkaly,že se na lačno nemusí… Však já půjdu odpoledne o půl čtvrtý, to bych asi umřela…
ANN: No právě,já jak se ráno nenajim tak je mi zle tak nevim jak bych to vydržela,a ty jdeš taky toho 5. na ty testy?
Jdu pátého a měli by mi rovnou udělat i tripel, ale říkám si, jestli mi třeba neřekne, že mám přijít za týden… Já mám dost rozdíl od MS a oplodnění, tak aby to nevycházelo zkresleně. Má tam u mě poznámku, že stáří má být podle ultrazvuku. Tak předpokládám, že mi udělá ultrazvuk a podle toho se rozhodne ![]()
Ty jdeš kdy?
Holky, ja byla nalacno, ale me brali krev hned rano v pul osmy…
Jdu taky toho 5. asi tak na 8,ráno hodíme Alenku do školky a pak šup na krev.
Ahoj holky,
chci vas jenom pozdravit a vsem poprat pohodove tehu a aktualne dobre vysledky triplaku… (na lacno se nechodi, nastesti
). Ja jsem taky z unora 2007, uz jsem vas tu smirovala hned na prvnich strankach, ale kdyz jsem videla, jak jsme se k vam vsechny 2007cky hnedka nasackovaly, tak jsem se az stydela
![]()
Jeste vzkaz pro Sandul - ja mela v tehu takovy neprijemny svedivy vytok… Dr. sice rikal, ze je to spise fyziologicke, ale napsal mi Rosalgin
asi 5× jsem si udelala vyplach a upravilo se to!
Ahoj Ajko, mas krasnou holcicku…to je v poho, my taky smirujeme kde se da… ![]()
Ahoj holky,
Emanko gratuluju..
Tak myslite ze ja muzu mit to tehu v pohode? NE.. nejdriv zuby,pak krcni pater a ted pro zmenu svedivej blbej vytok..se z toho fakt uz poseru..a to ani nevim z ceho..sex nebyl,koupat jsem se nebyla..ja nevim..
Ale uz me to stveeee ![]()
Sandul, to abys na to dlouho vzpomínala… ale výtok mám trochu taky, ale nesvědí… ![]()