ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ann
9977
3.9.07 08:52

Luciášku já ten pocit měla taky, a i jsem si myslela, že to každý už musí vidět, ale v sobotu jak jsme kupovali kalhoty, tak vedle měli dětské oblečky a navrchu modrý s medvídkem, tak ho manžovi ukazuju, jak je krásný, a paní prodavajda vtipně dodala, že by pánovi slušel… tak jsem se vrátila nohama na zem a usoudila, že to fakt okolí ještě nepozná :roll:

Luciáši tak šup sem s fotkou, ať posoudíme :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
3.9.07 08:53

Jo, roste…a jedny kalhoty ve skříni. KATASTROFA!!!!

ANN,kde jsi tak dobře nakoupila a za kolik?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
3.9.07 08:57

V Taku. Za 600,–. Jen tam mají akci, že ryfle za polovinu a já si samozřejmě vybrala takový co se slevou nebyly :lol: Ale to neva, jsem spokojená :wink:

A Márty, já kalhot ve skříny mám víc, nesnesu když tlačí… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
3.9.07 09:02

dobre rano :)

Ann, ja jsem ti to rikala :lol: :lol: :lol: ale pobavila jsi me (btw - oni to ani lidi nepoznaji u me a to se do niceho jineho nez tehu obleceni nevejdu ;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
3.9.07 09:30

Enko, však jsem si na Tebe vzpomněla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
3.9.07 10:12

Ahoj holky,
tak já už mám doma od včera naše nové miminko,jmenuje se Amálka a je nádherná :D Hodím Vám foto do galerie.
A taky mi přišly nové těhulkovké kalhoty,jsou mi ještě velké ale určitě do nich brzo dorostu,jsou to úúúúžasné kapsáče jenom s pružnými v:,–(kami na boku takže pak je můžu nosit i jako normální kalhoty :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
3.9.07 10:43

Majinkatá Krajtička viď ANLEI :D Mrknu na fotečku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
3.9.07 10:45

Ahoj holky..

Marty z tchyne si nic nedelej.ja tu moji ignoruju..uz se nam snazila narvat veci po Tibovi a Stanovi..ona je na palici..ja to neresim…

Jinak jsme holky byli v patek na nakupech a vybrakovali jsme detsky NEXT,ale jsem nadsena..mam prvni krasny vecicky na miminko..a hlavne super zimni kombinezi..a vcera jsem se vrhla na objednavani z Netu..skoda ze nejde objednat i z Ikeii.

U me brisko roste krasne..tatka je uplne nadsenej a furt ho hladi a pusinkuje..a kazdej vecer peclive maze..
Jinak jeste stale bojoju s mykozou..SV*NE.. :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
3.9.07 10:47

Jojo,krajta tmavá,mě se moc líbí,včera jsme ji tahaly celej den na ruce aby si nás očuchala a zvykla si a byla hodňoučká :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
3.9.07 10:49

Jeee holky ci to je krasnej klucina u nas v galerce? ten ma bozi kukadla..

Anleo krasny miminko..uz mas na ni vybavicku? :P

Jeeee a ja mam novej obrazek na metriku..juj..to je rychlost..uz se tesim za tyden na UTZ..naposled jsem ho videla kdyz mu bylo 9t..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
3.9.07 10:51

Jéé,Sandul už má človíčka na obrázku :lol:
A next má nádherný oblečení,taky tam nakupujeme :oops:
Márty: Tchýně to myslí dobře a rozmlouvat jí to nemá cenu,stejně až zase někde něco uvidí tak vám to koupí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
3.9.07 10:54

Sandul: To je hrozně nenáročný mimčo takže výbavičku pro ni jsme měly hned :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
3.9.07 10:55

ANLEI, to je krásný hadíček!!!! :D

SANDUL, seru na ní…fakt to asi nemá cenu řešit…OKaj! Jé mě už něco nakoupila segruša, já se zatím neodvažuju moc nakupovat, dám vám to taky do galerky jo? :wink:

ANN, napsal jsem mejla kvůli těm gatím.Doufám že odpoví, jestli ne, tak objednávku rušim a kašlu na ně. Nemůžu chodit nahá :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
3.9.07 10:57

Márty: Oni maj většinou že to doručej do 14 dnů,jak je to dlouho co jste to obědnávaly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
3.9.07 11:00

Ahoj holky, moc vas vsechny pozdravuju, hlasim, ze uz jsem po amniu uz opet v pracovnim procesu. Nebylo to nic moc, docela to bolelo, az mi vyhrly slzy do oci a pak to jeste pobolivalo trochu i ve ctvrtek. Poctive jsem lezela az do patku do vecera, pak uz jsem zacala mit trochu roupy a zacala brouzdat po byte, ale i o vikendu jsem se vic setrila a polehavala.
Brali mi taky krev na triple testy a byla domluva, ze kdyz ta krev dopadne blbe, tak uz v patek budou zrychlene vysledky, ale kdyz jsem tam pak volala, tak mi rekli, ze to dopadlo dobre (1:2500), takze nic nedelali a budu muset cekat na kompletni vysledky do pristi stredy. Tak jsem mela nejdriv radost, ale ted mam zase nervy…
A rovnou mne objednali na utzv ve 20. tydnu na 3. rijna.
Jdu vas docist, jen jsem si vsimla Sanduly, mne rikala dr. ze se v tehotenstvi casto premnozi kvasinky kvuli zmenenemu Ph a z toho ten svedivy vytok, doporucila mi koupit si v lekarne Canesten bud vaginalni krem nebo cipky - muze se to i v tehotenstvi, mne to svedilo jenom zvenku, takze stacil ten krem a zabralo to. Je to normalne bez predpisu. Akorat se mi to vzdycky vrati po bazenu, tak jsem pripravena. No ted budu jeste minimalne tyden bez plavani, tak klid…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí