Poradna duly
Jana Čurdová
Evo, moc krásný, to sedíš na bobku, aby ti nebyl vidět pupík? ![]()
Dělám si legraci, ale … to musela být romantika ![]()
Ahoj holky, diky za tip na Mima. Uz vim, kam posilat pribuzenstvo, az budou chtit neco koupit jako darek ;o)
Jdu kouknut na fotky…
…jo a u nas bublinky zadny… asi se na nas Bedrich zlobi, protoze jsme do nej vcera stouchali
![]()
Ann a Emanko, děkuji za chválu
dala jsem tam ještě jednu, ale ta se mi nějak nepodařila zmenšit, budu se to muset ještě naučit, ale vložila se
Zatím se loučím, zase se objevím ![]()
E.V.I … jako princezna … néééééé … jako královna!!!!!
Moc hezký fotečky. Koukám, že máš muže taky „kapesního“ … jak jsi na tom s podpatky? Já je teda fakt nemůžu, to jsem hned o půl hlavy vyšší
…ale co je malé, to je milé ![]()
HOLKY, našla jsem v práci fotku Jaromíra a našeho kočičáka Maxulího, tak jsem Vám ji hodila to galerky
…se musim pochlubit, co mám doma za fešáky a po kom Piškotka bude ![]()
Márty: Kočičák je nádhernej,to my máme jenom takový ty obyčejný ale máme je rádi,no a ještě pejsky a hady,teť dostanu svojí vytouženou krajtu ,v neděly mi taťka jede pro miminko,se na ni těšim na hadici
Jůůůů, ANLEI, to je super, že jsi taky takovej blázen do zvěře
My máme ještě dvě želviny
Ale hady ty ne, ale taky se mi líběj! Mají roztomilý tlamičky ![]()
Tak náš taťka už tam taky je
A ještě jsem tam vyhrabala něco ze svatby tak jsem Vám to tam taky šoupla ![]()
ANLEI! Taťka super i s kérkou!!!! Bral si prýma nevěstinku a Alence to taky moc sluší
Prostě krásná rodinka, to se mrně na vás musí už těšit ![]()
Tak jsem tam prdla taky fotky z naší civilní svatby - moje už druhá, tak jsme s tím nedělali moc štráchy
, ale ne že by se mi bílý šaty nelíbily, moc vám to všem sluší. A taťkové jsou taky pěkný, ty jo ![]()
Emanko, já tam ty tvoje fotky nevidim ![]()
A tohle byla taky moje druhá svatba ale sem si říkala že už poslední tak že si ji pořádně užiju a šaty jsem si půjčila normálně bílý princeznovský ![]()