Poradna duly
Jana Čurdová
ENDY, diky za chvalu toho naseho rostaka, ja vim, ze vypada spis jako kluk s nausnicema, ale je roztomila, to uznavam ![]()
SANDUL, ja si bohuzel tehotenstvi taky moc neuzila, porad nejake problemy…
Ale nakonec vsechno dobre dopadlo, to je hlavni!
Ahoj AJKOZ, ty máš ale hezoučkou rošťandu ![]()
SANDUL, tebe se ty různý „potvory“ nějak držej
Ať už „táhnou“ a nechají tě vklidu „inkubovat“ ![]()
ENKAL má pravdu holky, já taky nešla na ty „triplíky“ nalačno ![]()
Ty jo, to jsem nás právě objednala na 4D UTZ
Už se strašně těšim! Byla u nás kámoška, která nám ukazovala fotečku a záznam na DVD a bylo to suprácký! Jé, už aby byl listopad ![]()
Márty, taky bychom chtěli 4D. A to mají volno až v listopadu????
To abych se teda taky už objednala? Já myslela, že bych se objednala tak nějak kolem 18tt, že by to tak kolem 20tt vyšlo ![]()
ANN, slečna se mě ptala, v kolikátém týdnu jsem a pak si to spočítala a objednala ve 25tt! On se 4D UTZ dělá právě v tom 6 měsíci těhu, takže to urychlit ani nejde
A objednala jsem se už teď,aby tam měli volno.
Budete si taky nechávat dělat DVDčko + fotku?
A kam se objednáš ty?
Aha, já myslela, že tak kolem 20tt. Chtěla bych taky. Sice vím, že je to taková rozmarnost rodičů, ale taky se mi to líbí… a aspoň bude mít prcek památku ![]()
A objednám se do Sanusu do Hradce. Má to blíž než do Prahy.
Je to rozmarnost, to jo … ale proč ne … když nám udělá radost a nikomu tím neubližuju ![]()
Holky já taky určo budu chtít 4D ultrazvuk, jen si budu msuet zjistit kde hotady v okolí dělají.. pokud mi neporadí můj Dr.. Je to sice rozmar, ale člověk to má na památku.. a aspoň vidí toho svého prcka už v takový reálnější podobě.. ![]()
LUCI přesně tak, je to památka ![]()
Kdybys hledala holky, tak jsou v Budoucích snažilkách
Všechny jsou tam hezky nasáčkovaný a brebentěj tam ![]()
Dneska mám práci a za chvilku musim vypadnout, tak nemám tolik času být tady ![]()
Márty
Ty práskačko
, ale jo, je to pravda ![]()
Luci, tak další… Já se na ten ultrazvuk taky těším… Koukali jste v pátek na ten dokument? Tam ukazovali záběry z něj a bylo to úžasný ![]()
ja bych taky sla ale nemam na nej penizky
tak to ozelim stejne jako u Standy ![]()
Mně ten 3D ultrazvuk taky láká, ale nechceme vědět pohlaví a tam by to bylo určitě vidět. Musíme to probrat doma. Vzala bych tam i Báru, ať si zvyká na sourozence.
Všem díky za gratulace, je to super pocit mít trochu víc jistotu. Já su tak šťastné!! ![]()
Ahojky všem,
v pondělí jdeme na to, děti už šmírují u školy a chodí se ptát, kdo je učí. No nevím jak vy, holky, ale já před školou na vyučující nečekala a kdo mě učí, to mi bylo jedno.
No a v úterý mažu na triplíky, i s manžílkem.
A dneska samé pozitivní zprávy, kamarádka je v 6.týdnu, tak budeme vozit spolu.
Ahoj holky,
Endy a Ann, moc vám děkuji za popis, přesně takhle jsme to zkoušela, takže nejsem až takový antitalent, jak jsem si myslela, ale bohužel mi to opět nešlo. Teď mě napadlo podívat se na velikost fotky a jenda má něco přes 2 MB, takže v tom bude asi ten problém. Poprosím Honzíka, aby mi nějaké fotečky zmenšil a snad už to půjde.
Jinak začínám asi cítit pohyby miminka, nejsem si úplně jistá, pozoruju to tak týden, takové šimrání nebo jako by praskaly bublinky nebo něco takového a taky se mi začíná napínat bříško, takže mažu a mažu. Dokonce už i paní v obchodě si všimla, že čekáme miminko
Hurá, konečně nevypadám jako břišní špekoun ![]()
To byl den!
Vypadla jsem tak rychle, že jsem se ani nerozloučila ![]()
ENDY, já už ci takýýýýýýýýýý bublinky!!!! ![]()
Tak dobrou, snad to bude zítra v robotě lepčí a budu tady víc ![]()