ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2724
31.8.07 15:31

HOLKY hezký víkendík přeju. Já už mažu dooom a pak na chaloupku. PAPA v pondělí!!!!

EMANKO na fotečky kouknu v PO,taky je tam nevidim… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
31.8.07 15:44

Márty: Užij si víkend a opatruj bříško :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
31.8.07 15:45

Tak tam mate i neco z mych milacku a svatby..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
31.8.07 15:46

Jsem truhla, dala jsem to do nezařazenýho alba a ne do našeho. Už tam jsou. My jedeme zítra na 4 dny do Budapešti do hotýlku, moc se těším. Báru máme u moře s našima, tak jedeme sami. No počítám s ňákou romantikou, uvidíme :srdce: Hezký víkend těhule.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
31.8.07 15:57

Emanko,tak si to tam užijte,úplně Vám to závidím i když taťka se dneska podřekl že nás taky ještě čeká moře jestly mě dr. pustí.
A fotky moc krásný,slušelo Vám to všem :lol:
Sandul: Taky super,nojo,ony všechny ty svatební vypadaj dobře :wink: A pejsek je pěknej pohodář

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
31.8.07 17:29

Holky, jak mám přidat do galerie své foto?
Podařilo se mi najít ten kočárek, do kterého se zamiloval můj manžel, stojí za to pustit si demo, jak se s takovým vozítkem manipuluje. Odkaz
http://www.spuntik.cz/?…. Přeji pěkný víkend.

• Citovat
  • Upravit
2475
31.8.07 17:44

Fyzikařko: Našla jsem ti popis co sem psala Endy:*nejdriv musis mit fotky nahrany nekde v pocitaci
*pak si otevres Fotogalerii
*kliknes na diskuse (radek pod fotkama Z archivu) a najdes si unor 2008
*nad fotkama je vyberove menu a jedna z moznosti je UPLOAD OBRAZKU
*na prvnim radku vyberes Gelerii (Alba verejna/Diskuse/Unor2008
*na druhem pomoci browse najdes fotku v tvem PC a dvojklikem nebo pres open ji vlozis

• Doplnis nadpis obrazku - idelane jmeno a tt apod.
  • do popisu lze napsat upresneni, klicova slova nepouzivam
  • odkliknes Upload a uz to je v nasi galerii
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
31.8.07 17:47

A na kočárek jsem se dívala,do města úplně ideální a zaručeně se všichni za tebou otočí,už jsme ho potkaly i u nás a taky jsme koukaly co je to za divnej kočárek. Jen bych se bála aby byl dost bytelný aby ta sedačka nemohla nějak vypadnout ale určitě to maj vychytaný :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
31.8.07 18:00

Endy, taky moc děkuji. Márty, máš úplnou pravdu. Podpadky beru jen výjimečně, stejně chodíme oba ve sportovním. Ale už jsem zjistila, že mám těsné jedny super kalhoty :cry: no jo, už to fakt začíná, dostala jsem od sestřenky dvoje těhotnské kalhoty, které mají nahoře úplet, no vypadá to děsně, ale pod trikem se to schová :D a hlavně je to fakt pohodlné a netlačí to. Od toho to vlastně vyrábějí, že? :lol:

Jinak holky, krásné fotky, jen přidávejte, jsem zvědavá :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
3.9.07 08:21

DOBRÉ RANKO :D

Tak jak se při dnešku všechny máte? Je pondělí, první školní den. Trochu jsem si zavzpomínala, když jsem šupajdila do garáže kolem místího gymplu :P

Víkendík byl u nás vpohodě. Byli jsme na houby,tak mě dneska čeká smažení řízečků a zítra houbová omáčka. S pár kouskama jsme včera navštívili i skorotchýni a narvala mi igelitku s kyblíčkama a lopatičkama a ponožkama na dvouletý-tříletý dítě…když si představíte, že máme 2KK (48m2), tak zcela jistě pochopíte mojí prosbu, aby tyhle věci ještě nekupovala,že to nemám kam dát…ona mi suveréně odpověděla:„Však ty si s tím poradíš“. Budu muset říct Jaromírovi,aby si to babička dávala do svýho obrovskýho sklepa a necpala mi to. Chudince Piškotce je sotva 16týdů a už má kyblíky…ach jo…já vim, že to myslí dobře, ale když ona je jak hluchá. Neprosila jsem jí o to poprvé. Jak to řešíte vy? Máte taky takový broblémek s maminkama svejch miláčků? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
3.9.07 08:38

Ahojky dámy.. přeji krásné pondělí..
Márty s tím si nic nedělej.. ona si stejně udělá po svém.. no v nejhorším aby byly využité bábovičky, tak můžeš chodit s piškotkou na pískoviště už teď.. :lol: a máš zaručenou bílou kazajku.. a piškotka taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
3.9.07 08:42

LUCI, dobrý nápad! Hned ten novej „vercajk“ půjdu vyzkoušet :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
3.9.07 08:45

Ahoj těhulindy :wink:

Márty, tak já naštěstí tohle řešit nemusím. Tchýni už bohužel nemám a mamka je vcelku rozumná, zatím jsem ji zakázala něco kupovat, ale stejně myslím, že už něco ve skříni má, naštěstí ještě mi to nedává :wink:

Luciášku, a taky by měli lékařský dozor 24h :wink: Já myslím, že by se Márty nad tím měla zamyslet :lol: :lol: :lol:

A taky jsem si v sobotu koupila super džíny, jsou vzadu vyšší a ve předu nízký, že dají super pod bříško a ještě jsou elastický… Já už jsem fakt neměla skoro co na sebe… 8) A ty ryfle z netu ne a ne přijít…

A co už rostou pupíčky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
3.9.07 08:45

Hele jsem si Tě představila a tlemím se tu jak tele

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
3.9.07 08:47

No holky já mám pocit, že můj pupíček nějak rostě před očima.. :lol: nevim nevim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí