Poradna duly
Jana Čurdová
Marty ani to sem nedavej..to je hrozny,ja to cetla uz rano..a pak taky ty dva smrady co zapalili tu zivou kocicku..ja bych to rezala hlava nehlava..
Ná bych jim udělala to samý, co dělaj těm zvířátkům chudinečkám. ![]()
Jee Marty ty jdes k doktoru stejne jako ja..ale ja uz jdu v 9h ![]()
Jdu na odbery na testy a pak do nemocnice na velkej UTZ na sijove projasneni..
Sandul a já jdu taky ve stejnej den k doktorovi jako vy dvě s Márty… ale mám tam být v 7,45 krev, pak chvilku počkám a v 8,30 k Dr. a snad bude další obrázeček.. a uvidím mimouše jupííí ![]()
Já jdu jenom k Dr., šíjové projasnění už máme zasebou. S Piškotkou se uvidíme až v říjnu ![]()
Ja taky dostanu obrazek..a asi budu v soku,protoze jak uz jsem rikala tak jsem ho naposled vydela v 9t..
ahojky holky, ja sem tedka objevila tyhle supr stranky, tak bych se k vam chtela pridat. Vemete me
?
Sandul budeš v milém šoku, jelikož od té doby nám mimouši docela porostli.. já byla v tom 12tt na utz a byla to párada, jak mimomávalo ručičkama a nožičkama.. super.. budeš z toho vedle.. a jestli půjde Tibi s Tebou, tak taky..jelikož už se to človíčku hooodně podobá
SANDUL, to budeš! A hlavně nebudeš věřit, že takový miminečko už máš v břišku, protože ho ještě necítíš … aspoň tak jsem to měla já
Prostě zázrak, že něco takovýho dokážeš a vpodstatě jsi pro to udělala jenom minumum…užila jsi si… ![]()
Petulinkas samo, že Tě vezmem.. vítej mezi námi… jen nám o sobě něco napiš.. aktuální seznam nás co tu zatím jsme máš na str. 62- vede ho Márty.. tak nám podle něj hoď info.. ať o Tobě taky aspoň něco malinko víme..
Počkej počkej Márty, Sandul se musela nejdříve pořádně rozčílit, hodit po Tibim skleničku.. rozbít mu ret a pak bylo miminko.. to bylo docela náročné.. ![]()
Luciáš píše:
Sandul budeš v milém šoku, jelikož od té doby nám mimouši docela porostli.. já byla v tom 12tt na utz a byla to párada, jak mimomávalo ručičkama a nožičkama.. super.. budeš z toho vedle.. a jestli půjde Tibi s Tebou, tak taky..jelikož už se to človíčku hooodně podobá
Nepujde,zustava jeste mesic na Islandu..musi..pujde semnou az pak nekdy kolem toho 20-21tt…