ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11935
3.9.07 16:17

mose, no ja za ctyri roky na stredni taky neumim nic, teda umim gramatiku ale ne mluvit (tedka budu chodit na konverzaci :D) no a dalsi jazyk jsem mela francouzstinu ale tezko rict jestli neco umim :) a rustina ma tedka docela budoucnost protoze po revoluci o ni nikdo nechtel slyset a ted ji moc lidi neumi, resp. mladych ldi :) a na kocicky se juknu asi az vecer az budu vic stihat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
3.9.07 16:20

Naše mladá má už třetí rok ve školce angličtinu a když jsme byly v lednu na dovče tak se tam normálně domlouvala,no snažila se třeba sama obědnávat pití a když se jí zeptaly jak se dneska má nebo jak se dnes vyspala tak jim v pohodě odpovídala. Jednou k nám přišel ten pikolík,zaklepal na dveře,mladá otevřela a on jestly něco nepotřebujeme a Alenka že ne, že je to ok a zabouchla mu dveře před nosem.Jsem zvědavá jetly se pak nebude na základce nudit,dědu má na Floridě tak i od něj lecos pochití a letos si ji chtěl brát brácha do Colorada ale to jsem zamítla že ji ještě nikam takhle daleko samotnou nepustim,kort když pořád píše jak tam naháněj hladoví mědvědy :wink:
A jdu mrknout na fotky kočiček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
3.9.07 16:28

MOSE: ty jsou krásňoučký :lol: Ten Eminem je fakt frajer,no oni všechny jsou kouzelný. A ta letošní kočička je krásně zbarvená :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11935
3.9.07 16:33

Mose, taky sjem koukala jsou fakt krasny… skoda ze mi nemuzeme mit kocicku (pes by ji sezral a manzel se zblaznil :D)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
3.9.07 16:37

holky, tak jsem vám tam taky mrskla pár fotek… a doma pak příležitostně přidám ještě moji druhou čtyřnohou princeznu, aby jí to nebylo líto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
3.9.07 16:42

Mose: krasny kocky a kocouri…to jsou tedy cistokrevny, kdyz jsou chovni a sampioni, jak se jmenuje to plemeno?

My mame doma kocky domaci obycejne (3 ks), letos jsme si v unoru prinesli nalezenou kocicku a ta mela v kvetnu kotata, udali jsme je a ted uz je kastrovana, protoze jsou to kocky i venkovni, Dam do galerky fotky. Ja se jen divim, ze ta kocka je takovy mazel, vylozene se sama nuti do naruce a tre si tvar o tvar, kdyz byla vicemene toulava a jen ji krmili zbytkama z restaurace. Rikame ji kocka placata, protoze se protahne skvirou sirokou 10 cm :wink: Ted nam domu nosi zive mysi a hraje si s nima v pokoji, takze je temer pravidlem moje nocni vstavani, kdy nahata v pokoji lovim s pantoflem mys, abych ji chudinku dorazila a pak kocku abych ji vyhodila z okna za mysi…fakt zabava…Ale aspon chytaj a nemame mysi ve sklepe a potkany u popelnice…

Luciasi, dobrmanka je krasna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
3.9.07 16:44

diky za pochvalu kocicaku, ja jim to vyridim :D ,padim uz za nima a taky hadi jsou plny dojmu z prvniho dne ve skole. mlada je v devitce, takze letosek bude hlavne o priprave na prijimacky. jo s tema jazykama je to stejne prima, ja jsem tak rada, ze se da cestovat :! tak papa, hezky vecer vsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
3.9.07 16:46

Endy, kocka placata mne rozesmala, uplne to vidim.

ty moje jsou norske lesni - jestli te to zajima tak moje stranky jsou www.odveze.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
3.9.07 16:50

Ahojky,
tak první školní den za námi, ti prvňáčci jsou kouzelní. Větší děti už nejsou nadšení, ale mě se je dnes povedlo rozplakat. Dostala jsme kytici růží se slovy: Ať s námi vydržíte až do 9.třídy. Tak jsem jim řekla,že jsme těhotná a a nepojedu s nimi ani na lyžák. Plakali chudáci moji.
Zubařku mám zdárně za sebou, zítra ráno frčím na krev a na UTZ i s tatínkem. Už se ptá , jak probíhá vyšetření, je nervozní.
Sandul, krásný věcičky…
A fotečky moc pěkné.

• Citovat
  • Upravit
4874
3.9.07 17:02

Loucim se, paa…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
4.9.07 08:05

Ahoj holky těhulky,
tak jsem zkoukla fotky miláčků a jsou krásný :D Já ikdyž teď mám doma pesana, jsem na kočičky vysazená, jsem s nima vyrůstala…

Márty, odepsali Ti na toho mejla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
4.9.07 08:08

AHOOOJ :D

MOSE to jsou krásný fotečky kočičáčků! Jsem nadšená :D coby kočkomil :D

LUCI, moc hezký fotky a děsně vám to slušelo! To bude děťátko jak vyšitý :D A psíček je fešák, bude určitě vyhrávat jednu výstavu za druhou 8)

FYZIKARKO, taky jsem vcera byla u zubáka. Hurá, mám to zasebou!Mám přijít ještě v lednu, než porodím, ať mám pak klid. Injekci mi dal, ale nějakou prej slabší…no, hubu jsem i tak necejtila do půl desátý :P …a mám další razítko v průkajdě vyřízený 8)

Dneska nás čeká odpoledne návštěva toho skoro dvouletýho raubíře. Prej má období,kdy miluje MICINKY…chudák Max :D Asi dostane panáka, ať je povolnější :P Už se těšim, protože proberem se sestřenkou výbavičku a tak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
4.9.07 08:11

Čauky ANN, neodepsali. Dneska jim budu volat … jestli vyhrabu telefon. Ale štvou mě :twisted: Tohle se mi ještě při nákupu po netu nestalo, a když jo, tak mi napsali, že zboží dodají později, jestli o něj mám ještě zájem :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
4.9.07 08:12

Mně to přijde taky docela šílený jednání… už ani nemám náladu je chtít… tak pak dej vědět co vyzjistíš… hlavně se zeptej, jestli to stihnou do porodu :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
4.9.07 08:14

Ahoj holky :wink:
Gratuluji k úspěšnému zvládnutí zubní prohlídky :-)
Fyzikářko: Pak dej vědět co tatínek na ultrazvuk :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital