Poradna duly
Jana Čurdová
mose, no ja za ctyri roky na stredni taky neumim nic, teda umim gramatiku ale ne mluvit (tedka budu chodit na konverzaci
) no a dalsi jazyk jsem mela francouzstinu ale tezko rict jestli neco umim
a rustina ma tedka docela budoucnost protoze po revoluci o ni nikdo nechtel slyset a ted ji moc lidi neumi, resp. mladych ldi
a na kocicky se juknu asi az vecer az budu vic stihat
Naše mladá má už třetí rok ve školce angličtinu a když jsme byly v lednu na dovče tak se tam normálně domlouvala,no snažila se třeba sama obědnávat pití a když se jí zeptaly jak se dneska má nebo jak se dnes vyspala tak jim v pohodě odpovídala. Jednou k nám přišel ten pikolík,zaklepal na dveře,mladá otevřela a on jestly něco nepotřebujeme a Alenka že ne, že je to ok a zabouchla mu dveře před nosem.Jsem zvědavá jetly se pak nebude na základce nudit,dědu má na Floridě tak i od něj lecos pochití a letos si ji chtěl brát brácha do Colorada ale to jsem zamítla že ji ještě nikam takhle daleko samotnou nepustim,kort když pořád píše jak tam naháněj hladoví mědvědy ![]()
A jdu mrknout na fotky kočiček ![]()
MOSE: ty jsou krásňoučký
Ten Eminem je fakt frajer,no oni všechny jsou kouzelný. A ta letošní kočička je krásně zbarvená ![]()
Mose, taky sjem koukala jsou fakt krasny… skoda ze mi nemuzeme mit kocicku (pes by ji sezral a manzel se zblaznil
)
holky, tak jsem vám tam taky mrskla pár fotek… a doma pak příležitostně přidám ještě moji druhou čtyřnohou princeznu, aby jí to nebylo líto
Mose: krasny kocky a kocouri…to jsou tedy cistokrevny, kdyz jsou chovni a sampioni, jak se jmenuje to plemeno?
My mame doma kocky domaci obycejne (3 ks), letos jsme si v unoru prinesli nalezenou kocicku a ta mela v kvetnu kotata, udali jsme je a ted uz je kastrovana, protoze jsou to kocky i venkovni, Dam do galerky fotky. Ja se jen divim, ze ta kocka je takovy mazel, vylozene se sama nuti do naruce a tre si tvar o tvar, kdyz byla vicemene toulava a jen ji krmili zbytkama z restaurace. Rikame ji kocka placata, protoze se protahne skvirou sirokou 10 cm
Ted nam domu nosi zive mysi a hraje si s nima v pokoji, takze je temer pravidlem moje nocni vstavani, kdy nahata v pokoji lovim s pantoflem mys, abych ji chudinku dorazila a pak kocku abych ji vyhodila z okna za mysi…fakt zabava…Ale aspon chytaj a nemame mysi ve sklepe a potkany u popelnice…
Luciasi, dobrmanka je krasna…
diky za pochvalu kocicaku, ja jim to vyridim
,padim uz za nima a taky hadi jsou plny dojmu z prvniho dne ve skole. mlada je v devitce, takze letosek bude hlavne o priprave na prijimacky. jo s tema jazykama je to stejne prima, ja jsem tak rada, ze se da cestovat
tak papa, hezky vecer vsem
Endy, kocka placata mne rozesmala, uplne to vidim.
ty moje jsou norske lesni - jestli te to zajima tak moje stranky jsou www.odveze.com
Ahojky,
tak první školní den za námi, ti prvňáčci jsou kouzelní. Větší děti už nejsou nadšení, ale mě se je dnes povedlo rozplakat. Dostala jsme kytici růží se slovy: Ať s námi vydržíte až do 9.třídy. Tak jsem jim řekla,že jsme těhotná a a nepojedu s nimi ani na lyžák. Plakali chudáci moji.
Zubařku mám zdárně za sebou, zítra ráno frčím na krev a na UTZ i s tatínkem. Už se ptá , jak probíhá vyšetření, je nervozní.
Sandul, krásný věcičky…
A fotečky moc pěkné.
Ahoj holky těhulky,
tak jsem zkoukla fotky miláčků a jsou krásný
Já ikdyž teď mám doma pesana, jsem na kočičky vysazená, jsem s nima vyrůstala…
Márty, odepsali Ti na toho mejla?
AHOOOJ ![]()
MOSE to jsou krásný fotečky kočičáčků! Jsem nadšená
coby kočkomil ![]()
LUCI, moc hezký fotky a děsně vám to slušelo! To bude děťátko jak vyšitý
A psíček je fešák, bude určitě vyhrávat jednu výstavu za druhou ![]()
FYZIKARKO, taky jsem vcera byla u zubáka. Hurá, mám to zasebou!Mám přijít ještě v lednu, než porodím, ať mám pak klid. Injekci mi dal, ale nějakou prej slabší…no, hubu jsem i tak necejtila do půl desátý
…a mám další razítko v průkajdě vyřízený ![]()
Dneska nás čeká odpoledne návštěva toho skoro dvouletýho raubíře. Prej má období,kdy miluje MICINKY…chudák Max
Asi dostane panáka, ať je povolnější
Už se těšim, protože proberem se sestřenkou výbavičku a tak ![]()
Čauky ANN, neodepsali. Dneska jim budu volat … jestli vyhrabu telefon. Ale štvou mě
Tohle se mi ještě při nákupu po netu nestalo, a když jo, tak mi napsali, že zboží dodají později, jestli o něj mám ještě zájem ![]()
Mně to přijde taky docela šílený jednání… už ani nemám náladu je chtít… tak pak dej vědět co vyzjistíš… hlavně se zeptej, jestli to stihnou do porodu ![]()
Ahoj holky ![]()
Gratuluji k úspěšnému zvládnutí zubní prohlídky ![]()
Fyzikářko: Pak dej vědět co tatínek na ultrazvuk ![]()