Poradna duly
Jana Čurdová
Mose, tak to taky znám. Hlavně v 8tt, doktorka neviděla srdíčko, tak mě vystresovala, že to asi nebude dobré, tak jsem týden byla v nervech, ale pak se krásně ukázal. Tak teď jak začne šmejdit, tak se mi zdá strašná doba než promluví a řekne, že je to v pořádku a začne mi človíčka ukazovat. Jé já už se těším, že se dneska uvidíme ![]()
Márty, jdu tam kouknout ![]()
Ahoj těhule, jsem zpátky z výletu.
Mose - super, že jsi v pořádku a prcek taky. No vidíš, bolelo to, to jsem ani nemyslela.
Holky, jsem nervózní jak pes. Taky se bojím. Sice jsem psala už před týdne, že cítím nějaký pohyby, ale je to tak strašně zřídka a slabounký, že nedokážu říct, jestli je to ono. A třeba jednou za den, takže to mi moc neuklidní. Už jsem ho dlouho neviděla, nevím, co se tam děje a jsem nervozní. zítra ráno jdu na kontrolu a tam bych se měla dozvědět, jestli teda půjdu na tu plodovku, nebo ke genetikům nebo co. A taky by mě měl objednat na UZV v 20. týdnu, možná na příští nebo přespříští týden. Už se strašně dlouho nic neděje. Trochu mi uklidňuje, že to máte taky.
Mé kamarádce se před rokem uškrtila holčička na pupeční šňůře v 8. měsíci, vždycky si na to vzpomenu, že vůbec není vyhráno. Ach jo. Doufám, že jsou všechny ještěrky v pořádku.
Emanko, to je hrozný s tou kamarádkou…
Ale nemíme žádná myslet špatně. To nejde. Jen hezky pozitivně, aby z nás mimískové měli radost ![]()
A neboj všechno je v pořádku, proč by nebylo… a zkušenější těhulky říkají, že je to normální, že na začátku třeba týden prcka necítíš a pak začnou reguélní kopanečky. Takže buď hlavně v klidu. A jestli jdeš zítra na kontrolu, tak to je hnedle a oni Tě uklidní… ![]()
Taky byste brali doma ultrazvuk a každý den na prcka mrkly, že je OK? Já jo ![]()
Koukam ze jsme tady peknej spolek vystresovancu…
ja bych chtela mit bricho na zip s okynkem, ze bych vzdycky jukla
![]()
Holky, to bude dobry, musi!!!
Ahoj holky,
Ann, Mose, drzim palce na kontrolu a pak hned dejte vedet, jak bylo ;o)
Ja kdyz jsem byla na posledni kontrole 29/8, tak mi UTZ nedelal, ten dela jen v urceny hodiny a to se zase nedela nic jineho.Takze ja Bedricha uvidim az 19/9 ![]()
Jdu kouknout na fotecky…
Mose, tak tahle varianta mě nenapadla, taky by se mi zamlouvala ![]()
Endy, a to ten ultrazvuk má jinde? Doktorka normálka koukne ultrazvukem a vyřídí to kolem… minule mi dělala ultrazvuk a i stěr a vyšetření… zmákla to všechno na jednou ![]()
Jo, určitě blbneme zbytečně, všude píšou, že pohyby u prvorodiček jsou v 20.-22. týdnu, u vícerodiček 18.-22. Já jsem 18 a kousek a ještě podle UZV (myslím, že jsem těhotná o týden míň stejně). A Mose, mám dojem, že s takhle velkým odstupem porodů jsme stejně skoro jako prvorodičky. Takže mají miminka ještě čas.
Já chci taky domácí ultrazvuk, nebo aspoň to starý naslouchátko ![]()
Holky, když jsem minulý týden odjížděla, ukazovaly jste si manžele, přijedu a plná fotogalerie jinejch kocourů. Chlupatejch
To mi pobavilo.
Sandulo - ten kolotoč znám, minulý rok jsem ho objednávala kolegyni z práce jako dárek, taky se mi líbil nejvíc. A je činanej i doopravdy.
Emanko, nechá se v lékárně koupit stetoskop (asi za dvě stovky). Myslím, že Ty bys už mimíska slyšet mohla
Je tu někde i diskuze ohledně toho…
Ahojky zdravím..
dnes máme pěknou zimu co?? U nás bylo ráno jen 5 st. fůůůůj hnus
Jo a Ann na svatbě jsem měla vlasy dlouhé,měla jsem je ještě před měsícem po lopatky.. pak sestřih půl hlavy dlouihé, půl krátké a teď tedy vše nakrátko ![]()
Ann, to je dobrý, já se na to zítra zeptám doktora. Ale bojím se, abych pak neblbla ještě víc
, nedokážu to odhadnout. Abych si stetoskop nenosila i do práce ![]()
Jsem si predstavila, jak sedim v kanclu se stetoskopem na brichu
Ja chodim jeste na jednu anglickou diskusi (manzel mne furt premlouva, at se prestehuju za nim, tak lapam informace jak to chodi tam) a tam si zase holky kupujou ty prenosne mini dopplery na poslouchani srdicka