ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2324
5.9.07 15:20

ANLEO, ja jdu do Genettu na geneticky ultrazvuk taky 3.10 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
5.9.07 15:24

Holky - technické dotazy - že tady nikde není tlačítko aktualizovat? Vždycky na tu stránku musím vlézt znovu, když se chci podívat, co napsal někdo po mě, že jo? Nebo jsem truhla?
A ještě jeden - ty maličký fotky, co máte u nicku, to jsou ty obrázky do 6kB? Mně se teda nepodařilo zmenšit žádnou svojí fotku na tak malý objem, tak jestli to nedělám blbě, když je tam všechny máte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
5.9.07 15:26

Jé holky, vy se tam potkáte, to je super :lol: Já už na to myslela, jak se domluvíme a na jaře 2008 vyrazíme s kočárama třeba do zoo. To bude úžasný… Už jste se holky někdo viděly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
5.9.07 16:53

EMANKO, ja aktualizuji stisknutim klavesy F5, fotku jsem zmensovala na nekolikrat, az se to povedlo na takle pidi.
Srazik je dobry napad, urcite bych vas rada poznala.
Musim padit, jdu na snovou skupinu, dneska prvne, tak jsem zvedava jake to bude, tak zatim ahoj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
5.9.07 17:18

Emanko: Tak abys vůbec Barču po těh 2 měsících vůbec poznala :lol:
A máš pravdu,teť mi hlídaj úplně všechno a ani mě nenechaj prďolu donosit aby se něco nepřihodilo ale aspoň jsem klidnější a věřim že tentokrát se dočkáme.
Jsem dneska koupila u taťky v práci super autosedačku CAM za 400,– tak mám z toho radost,hrozně se mi líbila. A ještě se musim pochlubit že zato že jsem byla u pana doktora statečná a udělaly mi bebí ( braly krev) tak mi taťka dal zlatej náramek,já se snad nechám píchat každej měsíc :D
Mose: Gratuluji k úspěšné kontrole,ale myslím že kdyby přišly na něco špatného tak už ti volaj tak neboj,všechno je v pořádku.No a stim srdíčkem,bych asi už měla infarkt :wink: A v kolik máš v té Praze být? My už na 9.Třeba se tam fakt potkáme :lol:
A srazík by byl super a moc se mi líbí i to že bysme vyrazily na jaře s kočárkama :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
5.9.07 17:23

EMANKO: Mě teť došlo že my pak můžem s kočárkama vyrazit určitě,mám to k Vám do Slanýho přez kopec a jezdim tam nakupovat do kauflandu a holky by si spolu už taky vyhrály :wink: My nejsme úplně z Kladna ale ze Svinařova,opravdu to je k Vám coby kamenem dohodil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
5.9.07 17:46

Jsem se konečně koukla i na fotečky, teda Luci, sekne ti to :wink:
Fyzikářko- mimísek je tam moc hezky vidět,takovej pidi človíček :lol:
Márty: Satánek je hezoučkej,jaký má kukadla na ty jednou bude balit holky :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
5.9.07 19:18

Holky, tak se taky hlásím po kontrole. Vše OK, mimísek mi mával a pak si cumlal ruku :D Srdíčko kontrolovala doktorka přes ultrazvuk, takže taky v pohodě…

a krev na tripel mi naberou zítra ráno :wink: Tak uvidíme, jak to dopadne… ale věřím, že dobře… :)

Anleo, tak to Alenku chápu, je to o to těžší, když člověk tomu dítku nemůže pořádně vysvětlit, proč se to děje… ale kolikrát to neví ani dospělák :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
5.9.07 19:22

Ann: A ukázal se harýsek jestly je kluk nebo holka? A gratuluji k úspěšné kontrole :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
5.9.07 19:29

Anleo, doktorka nic neříkala a já se neptala… :D Najednou jsem si uvědomila, že mi to je vlastně jedno a že to nechám asi na ten 4D tam budem s manžou, tak ať to máme společně 8)

Do galerky dávám fotku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
5.9.07 20:20

Anleo, ty jsi ze Svinařova???? Kde tam bydlíte? Tam já to znám moc dobře, bydlela tam babička s dědou, jezdila jsem k nim na prázdniny a tak, bydleli v tý ulici v kopci nad hospodou. Ještě tam máme vzdálený příbuzný. A jezdíme tam občas na hřbitov, oba už bohužel umřeli. No to je náhodička :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
6.9.07 07:06

ANN:To bude hezký až u toho budete oba,máš pravdu,takhle by byl taťka tak trošku ošizenej
EMANKO: Bydlíme v té malé uličce nahoře nad výborem,taková prašná cesta tady je, manžel tu měl taky babičku a trávil tu prázdniny a tak jsme šly z Kladna právě sem. Koupily jsme si sice malej domek ale do budoucna se počítá i s podkrovym .Jsou tady kolem nádherný lesy i když sama bych se tam asi nevydala nato jsem srab :oops:
Tak až budeš mít někdy cestu tak se můžeš stavit na kafčo :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
6.9.07 07:46

DOBRÉ RANKO :D

VŠEM PŘÍŠKUM PO KONTROLÁCH 3× HURÁÁÁ!!!! Super holky, že jste všechny vpořádku, hned je ten deštivej den lepčejší :D :dance:

ANLEI a EMAKO, kdo hledá najde se co? :D

ANN, Harýskovi to sekne…tušim, že na nás z tý fotky mrká jednim očičkem :D …já bych teda nevydržela nevědět, co to bude. V Motole chtěj za tuhle informaci 300,– Kč :evil: vydřiduši!Tak snad vydržim taky na ten 4D UTZ v listopadu…

Jé a včera byla u nás kamarádka na návštěvě a suprácky jsme pokecali o těhu a porodu a výbavičce…dostala jsem krém na strie od Bonelly a vůbec to bylo moc příjemný odpoledne. Dneska jdeme s ammčou nakupovat, tak se už asi neudržim a koupim nějakej první hadřík Piškotce…mám v CaA vyhlídlí bodýčko s žirafkama, tak snad ho ještě budou mít :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
6.9.07 08:17

ANN, dorazil mi mejlík ohledně nášich gatí…prej bychom je nejpozději do 10ti dnů měli dostat…radovat dopředu se radši nebudu,ale myslim, že se jich už brzy dožijem … hurááááááá!!!!!!!!!!! :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
6.9.07 08:39

Márty, tak to jsem zvědavá, jestli opravdu… :lol:
Jinak jestli mimísek mrká nevím, ale cucal si u toho ruku :lol:

A taky jsem včera dostala první bodýčko a pak něco po kamarádčiný holčičce, co je v neutrálních barvách… je to tak kouzelné a maličké… ale však víte :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí