ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2681
7.9.07 08:47

Katalog rozdávali za pokladnami, ale musela jsem na oplátku nahlásit adresu, hajzlíci.
Ano, Witch je přiblblý časák pro malý puberťačky o několika „moderních čarodějnicích“. Teď je tím úplně posedlá.
No my jsme pořád zamilovaný do Quinny Speedy

http://www.mimibazar.cz/foto_detail.php?…

asi už u něj zůstanem. Ale na X-lander se jdu podívat, ale myslím, že něco neměl - brzdu na madle nebo něco tak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
7.9.07 08:51

Jo, jo, tu fakt nemá :wink:

A na tenhle kočárek jsme taky koukali, ale nakonec to vyhrál LANDŘÍK :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
7.9.07 08:59

No jo, Petr už se vidí, jak si to sviští na ladronce na in-linech s kočárem, proto potřebujeme tu brzdu. Jsem zvědavá, kolikrát tam budeme. My totiž ještě asi už příští měsíc začínáme stavět domeček, takže příští rok bude hooodně hektický a na nějaký procházky s kočárkem celá rodinka asi fakt čas nebude :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
7.9.07 09:26

Ahoj holky,
tak mi to nedalo a volala jsem si setřičce kvůli těm týdnům na tý průvodce a ono tam je k tomu datum… že jsem nebyla ten den 10+5, ale k ultrazvku který se dělal minule, kdy to bylo přesnější… takže jsem teď v klídku… ještě, že jsem si tam zavlola… bych se zbytečně nervila… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
7.9.07 09:38

Takže budeš mít o víkendu klid viď ANN :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
7.9.07 09:45

Márty, fakt se mi ulevilo… sice jsem si říkala, že se kvůli tomu nebudu nervovat, ale stejně to v hlavě šrotuje, no… tak teď jsem taková veseloučká… A zítra jdeme do kina na Medvídka, tak si to pořádně užiju :D

Taky jsem si volala na ten 4D a dělají ho od toho 25tt až do 32tt. Takže si mám zavolat za 4 týdny na objednání. A tady stojí 950,–Kč. Márty, kolik přijde Tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
7.9.07 09:56

Holky, jestli není lepčejší být trubka, která ví houby o všech zkouškách a kdy co má být a nenervuje se tím :lol: Já mám teď docela průůůser v práci, že si jak trubka připadám taky. Ještě mi kolega řekl, no jo, to je daň za to bříško … jak kdyby znamenalo, že těhotná rovná se blbá … už to začíná. Ten syndrom ženy na mateřský :lol: Ach jo. Ale jsem fakt blbá, něco jsem tady blbě spočítala :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
7.9.07 09:57

Ahojky,

Marty - my mame taky vybranej xlander X3 - klasickou ctyrkolku pevnou…a brzdicku mi tam manza sikula zkusi dodelat…

Na MMB jsem jeste nekupovala, ale pravidelne koukam, co se prodava, abych mela prehled o nabidce a cenach.

Kamaradka tam ma par inzeratu, tak rikala, abych je sledovala a co budu chtit mi da stranou. Jen vic takovych kamaradek. Ted mi i psala at ji poslu seznam, co potrebuju, ze se jeste popta kolem kamaradek 8O

Ja jsem v pondeli dobre koupila v Tescu - obycejne bile triko s dl.rukavem, ale je to dobra kvalita, ma velky sexy vystrih a je hlavne dlouhe az do kalhot, takze mi nefouka na cimr, ale neni obtazene, takze se da i navrch. No a druhy je taky triko, takova jakoby zasterka mi pripada. Proste kulaty vystrih pod prsama prestrizeny a spodek mirne naraseny. Je sedivy kytkovany. Vyfotim vam je taky do galerky ale az po dovoleny…

Ann, to je uleva vid? Clovek si rika musim jim verit, preci to delaji dnes a denne a znaji to, ale kdyz pak vidi kiksy, co jsou schopny nektery doktori napachat, tak je lepsi si vse kontrolovat a overovat.

Taky na vas manzel porad kouka? Ja jakmile se svliknu treba do pradla, atk na me porad kouka a komentuje bricho jak roste… libi se mu to vic a vic, kdyz uz je to videt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
7.9.07 10:01

EMANKO, mě tady kolega zjistil termín „Benigní těhotenská encefalopatie“ což je jednoduše řečeno „Těhotenská demence“ … takže teď choděj a ptaj se, jak u mě postupuje BTEčko…jsou tady převážně chlapi, takže si ze mě dělaj pořád prdel…ale jinak jsou hodný :D
A víš co se říká: „Kdo nic nedělá, nic nezkazí.“ :D

ANN, mě ten 4D UTZ a fotka přijde na 900,– Kč s DVd na 1.300,– Kč. Asi si nechýáme vyjet jenom tu fotku, do DVD je asi zbytečný. Stejně se na to koukneš jednou dvakrát…ta fotka bude asi stačit :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
7.9.07 10:04

ENDY, taky kouká :P Zrovna včera jsem kolem něj prošla jen tak (pro představu, ležel na guči :D ) a zavolal mě zpátky, že abych se mu ještě ukázala…prej:„No jo, ty už máš normálně břicho! TY JO!“ :D Byl srandovní.
Dobrý mít takový kámošky, ty se hoděj 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
7.9.07 10:07

Ty bláho, ta moje blbost má ještě název :lol:

Petr řekl, že na 3D ultrazvuk nechce, že se bojí, že mu vymodelujou Emana ze sádry jako trpaslíka (to bylo v tom dokumentu na ČT2). Ale hlavně on fakt nechce vědět pohlaví, chce být překvapený, takže my na 3D nepůjdem. Jeslti nám ho neudělají příští týden na tý genetice, nevím, co tam dělají za UZV.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
7.9.07 10:11

ANN: to je dobře, že sis tam zavolala a zítra si užij Medvídka taky na něho možná zajdem i když my už se teda do kina chystáme snad několik let :roll:

ENDY: jo manžel se dívá, ale hlavně se mu líbí jak rostou prsa :) Po Adámkovi jsem neměla skoro žádné a teď už zase mám :)

ANLEA: jak se máš a co pohyby už cítíš? Já pořád čekám. Adámka už jsem v tomhle týdnu cítila.

V Tescu ráda nakupuju pro Adámka a vůbec i pro mimčo se tam dá vybrat. Ty věci cherokee se mi líbí a občas mají dobré akce.

Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
7.9.07 10:15

EMANKA: a jak jsi na tom ty s pohybama jako druhomamina už bys taky mohla něco cítit :)

a taky ENKA, ale ta je přelom únor březen tak to je ještě brzy. No jo těším se tak jsem zvědavá :)

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
7.9.07 10:18

Ajjaa: cítím, ale děsně málo, že si tím nejsem moc jistá. spíš takový tlak, jako kdyby se tam jenom převaloval. Doktor se mi včera taky ptal, trochu mi znervoznil. Já nevím, jestli druhomamina po 10 letech není jako prvomamina :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
7.9.07 10:19

Na jaký stránce máme ten seznam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie