ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2324
7.9.07 14:29

Tak ještě nakukuju, než pojedu domů, to by byla fakt bomba s tím přestupným rokem :D :D :D Mmch. manžel je narozený 27.2. tak byl taky blízko.

Jak jste se ptali,proč neodjedu za ním - (jmenuje se Radek, tak ho tak budu tady psát, aby to nebylo takový škrobený) - je to složitý :? Nejdřív tam měl být jenom maximálně pár měsíců a pořád se to posunovalo a teď prostě už zpátky nechce vůbec. Jenže Vašek je ve třeťáku a Ája v devítce a prostě se stěhovat nechtějí, umím si představit, že kluka bych tu nechala u našich, nakonec mu bude na jaře už 18. ale rvát holku před koncem školní docházky se mi taky moc nelíbí, navíc ona je jenom z té představy úplně zničená. A Radek má hlavně strach, že tady by nás neuživil, tam je to pro něj přeci jen snazší. Teď naposledy jsme se domluvili, že stejně bych tam nechtěla rodit, tak až se prcek narodí, tak pak ještě počkáme na konec školního roku a pak se tam teda přestěhujeme. Ale když mám takovouhle náladu, tak o tom dost pochybuju. A vidíme se vždycky tak na maximálně týden, tedy v červenci jsme byli všichni na dva týdny na dovolené, ale teď zas až tam pojedu v říjnu na pět dnů a pak on na vánoce.

Prý bude ještě koncem září hezky a sluníčko, tak bude hned veseleji. Užijte si všechny krásny víkend.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
7.9.07 14:44

MOSE: Nemáš to vůbec jednoduchý ale až budete všichni spolu tak to bude hned jiný,škoda že to bude trvat ještě tak dlouho.Vůbec si to ale nedokážu představit,musí se ti hrozně stýskat,ještě že tu máš aspoň hady a teť mimíska v bříšku a taky kočičky,ty jsou na depky taky super,mě pomáhá jak se přitulej a tak krásně vrněj,ale musej mít náladu,jinak potvory pěkně škrábou když se nechtěj mazlit :lol:
ENDY: Jestly tu ještě někde jsi,užij si dovolenou a dávejte tam na sebe pozor :wink:
A ostatní těhulky: Užijte si víkend a opatrujte bříška :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
7.9.07 14:50

Mose, já si to myslela, že tam nejsi kvůli dětem. Ono i toho 18ti letýho kluka tady nechat je nebezpečný - v Praze, chytne se partičky. Umíte všichni anglicky? Kdyby tam šla dcera v 15 letech a naučila se, hrozně by jí to pomohlo, ale vím, že by se mi taky nechtělo. Jsem dost navázaná na to, kde bydlím, na známý a tak. Mně se stýskalo i ty 4 dny, co jsme byli v tý Budapešti. Ale když nebudeš mít povinnosti v práci a budeš na mateřský, můžeš tam třeba odjet na měsíc a tak, ne? No fakt to je složitý. Moje kamarádka má za manžela hokejistu a rodila minulý rok ve Švédsku - a byla nadšená. Ale taky bych radši mluvila u porodu česky :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
7.9.07 15:04

MOSE, tak to je mi to už jasný. Ještě že máš ty svoje „háďata“. Mě taky pomáhá kočičáček. Je to prostě sluníčko, co tě obejme packama a vrníčkuje a hned jsou všechny chmury pryč. A jak říká EMANKA, třeba s miminkem budeš moct za ním dojet na trochu dýl.

HOLČINY, hezký víkendík přeju a v pondělí se ozvu až po kontrole u Dr. takže všem, které jdete na kotrolu v PO taky přeju ať je všechno OK a nezapoměňte „napráskat“ výsledky :D :D :D

PAPA :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
7.9.07 15:26

Tak já se připojuju k Márty a taky přeju pěkný víkend a k pondělním kontrolám jen samé dobré zprávy :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
7.9.07 15:41

Holky loucim se, cau za tyden…
Anleo, diky, budu opatrna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
9.9.07 11:50

Ahoj holky,hlasim ze uz jsem doma..let pohoda,celou dobu jsem spala protoze jsem byla unavena z odbavovani..

V Nemecku me nasi zavalily horou krasnyho tehu obleceni..

Zitra kontrola takze se pak ozvu..

Hezkej zbytek vikendu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
9.9.07 15:57

Ahoj Sandul,
je moc dobře žes to všecho zvládla a že už jsi doma u rodičů. Dáš nám sem fotečky nového těhu oblečení pro zvědavky? :oops:
Držím palce na zítřejší kontrolu, konečně se uvidíš s prckem :lol: Pak určitě poreferuj co a jak :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
9.9.07 20:01

AJJII: Sem z Rohova kousek od Kravar :) znas?

Jinak ahoj holky, ja jak jsem nastoupila do te skoly, tak to moc nestiham sem za vama chodit. Jen vecer vzdycky prolitnu, co novyho, ale tu uz tady zadna vetsinou nejste. Minulej tejden sem taky byla na triple testech, ted v utery mam poradnu, tak mi reknou vysledky. Byla bych radsi, kdyby zadny testy nedelali, protoze u dvojcatek to pry vychazi vic pozitivne, ze je to ovlivneny tim, ze tam sou dve, a pak byvaji zdravi, takze to spis cloveka vynervuje. No uvidime. Supla bych vam semka fotecku nasich prcku, ale nejak nevim, jak se to dela :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
10.9.07 07:49

Dobré ránko,
jaký byl víkend? Nám opravují kotelnu, tak netopíme, už mám rýmu a docela se těším do školy, tam už se topí. Dnes až na 10, zástupkyně mi udělala krásný rozvrh. Ale zítra budou třídní schůzky, takže zase do večera. A ve středu se dozvím výsledky testů.

• Citovat
  • Upravit
2475
10.9.07 07:58

Dobré ráno,
tak u nás když je taťka doma tak se taky netopí ale jakmile za ním zaklapnou dveře tak si dávám kotel na 20 a k večeru zase vypínám,stejně si myslím že už mě prokoukl,když já jsem hrozná zimouvřivka a hlavně od podlahy je zima.
Já si mám na výsledky volat dneska,teť nevim jestly kolem 10 nebo 11 ale věřím že to bude v pořádku jako u Vás ostatních.
Dneska chci dělat nějakou podzimní výzdobu na venkovní dveře tak se těšim,se zase vyřádim. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
10.9.07 08:28

Dobré ráno :wink:

Sandul držím pěsti na zubaře a kontrolu a čekám ažporeferuje :wink: A na těhu oblečení, jsem taky zvědavá :oops:

Ostatním držím pěsti na výsledky triplů… já jsem taky v očekávání, ale sestřička říkala do deseti dnů, že by volala a to mám až za týden, takže mám zatím čas, takže nervozní nejsem… To spíš až koncem týdne a v pondělí… :roll:

Petulinkas i můj manža na tyhle testy nadává, že by se dělat neměli, že se maminky jen stresují… když vidí, jak hodně jsou výsledky zkreslené… jinak já jsem už spíše rozhodnutá, že kdyby mi vyšly blbě, že bych stejně asi na amnio nešla… :roll:

Anleo, myslíš, že babí léto letos nebude 8O ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
10.9.07 08:46

ANN: mě připadá že léto ani pořádně nebylo a už je tu podzim, u nás už jsou po ránu mlhy,listí se barví a začíná padat,no fakt podzim,hlásí že by ještě trošku teplo mělo bejt ale asi až tak žhaví to nebude,myslím že letos se babí léto nekoná :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
10.9.07 08:53

Tak u nás vedra byly, takže i léto… jen teda ten konec byl dost krutej… podzim je i u nás, ale já optimista věřím, že babí léto ještě bude… je to moje nejoblíbenější období… 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
10.9.07 09:00

Třeba mě to překvapí a ještě si to počasíčko užijeme,ale já bych to už nejradši pošoupla až tak na listopad,prosinec,to už budeme odpočítávat každý týden a porod už budeme mít za pár,se tak nějak začínám hodně těšit na to mimčo a nemůžu se dočkat.
Jsem si byla o víkendu pochovat synovečka a bylo to krásný i když já tam moc ráda nejezdim,toho prvního chlapečka mají stejně starého jakobysme měly my naše první mimi,tak mi to nějak nedělá dobře když vidim jak už by byl andílek velkej,už skoro 2 a půl roku.Jsme tenkrát byly se švagrovou stejně těhotný,no a já pak ještě 3× a miminko pořád nikde.Ale teť už to vyjde a tak se už nemůžu dočkat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí