ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2724
10.9.07 13:25

Holky díky moc…ještě, že jsem v práci, jinak bych si Luci asi poplakala taky…i dr. říkal, že by mě nejradši na tu genetiku neposílal, protože to maminky zbytečně nervuje…ale projistotu no … jenže ty moje poblázněný hormony jsou pěkný mrchy. Rozpláče mě s prominutím „každá píčovina“…ne tak tohle. :roll:

Jdem si s Piškotkou udělat kakao… :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
10.9.07 13:32

Jo Márty to jsme na tom úplně stejně.. mě taky rozláče cokoli.. a to jsme byli teď na svatbě v sobotu, myslela jsem, že budu bulet jako želva jak farář mluvil.. jsem říkala.. že jsem fak moc přecitlivělá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
10.9.07 14:09

Márty, nebooooj, nejhorší bude to čekání, genetika tě určitě uklidní. Těch negativních výsledků je fakt strašně moc a když ti to říkal i doktor … Já jdu na genetiku teď ve čtvrtek a žádný dotazník jsem teda nedostala, bojím se, že mě zaskočí otázkama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
10.9.07 14:16

Márty, fakt se naši maminy měli líp… dělali jim jen test na cukrovku a to bylo pomalu všechno… aspoň neměly nervy…
Můj manža taky říká, že by testy dělat neměli, že rodiče zbytečně strsují… Ale uvidíš, že to bude dobré a oddychneš si… A jestli Ti sestřička řekla co Ti řekla, tak bych se tím fakt moc netrápila… :wink:

Jo a co se týče hormonů - v sobotu jsme byli v kině na Medvídkovi a já u toho brečela - asi jako jediná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
10.9.07 14:17

LUCI, na svatbu jdeme v pátek…to si s sebou radši teda vezmu kapesník :D

EMANKO, je to dotazník, kde se vyplňují různý vady vyskytnutý v obou rodinách…tak si to kdyžtak zjisti dopředu…ale když ti ho nedali,tak se tě asi takhle z fleku ptát snad nebudou. Mě to právě dali domů, abych to vyplnila v klidu a kdyžtak se poptala po rodině.

No, čtu tady na tom papíru ještě, že mi doporučujou ultrazvukové/echokardiografické vyšetření…předpokládám, že se s Piškotkou za týden zase uvidíme…myslím si to správně že? (ty bláho to jsou otázky :roll: )Takže aspoň něco pozitivního jsem na tom příštím pondělku našla…a měla se na co těšit :D Co myslíte? Můžu vzít Jaromíra?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
10.9.07 14:20

ANN, mě sestřička nic neříkala…to byl někdo jinej…ale teď přiznávám, že jsem taky zapomněla, koho takhle uklidňovala :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
10.9.07 14:21

Já bych ho vzala, vždyť se to týká vás obou :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
10.9.07 14:23
Márty píše:
ANN, mě sestřička nic neříkala…to byl někdo jinej…ale teď přiznávám, že jsem taky zapomněla, koho takhle uklidňovala :oops:

Tak to jsem vcelku pako… :oops: takže to svádím na těhudemenci či jak tomu řkáte :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
10.9.07 14:23

Holky chci se zeptat, chystáme se jet na Slovensko a asi nejspíš se budeme chtít zajít vycachtat do nějakého termálku.. nevíte jestli do termálu můžu? Vím že v začátku to není dobré, ale teď?? Já jak jsem byla u toho doktora, tak jsem se na to zapomněla zeptat.. a to se mě ptal, jestli se nechci na něco zeptat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
10.9.07 14:24

Márty: Taťku vem určitě sebou,bude rád a ty budeš mít sebou podporu :wink:
Ten dotazník jsme taky vyplňovaly když v gennetu zjišťovaly jestly nemáme nějakou vadu v sobě když se mimi nedařilo,a je lepší zapátrat doma předem,my jsme tam oba seděly a přemejšlely kde jaká babička z jakýho kolene měla jakou nemoc :lol: Naštěstí pani doktorka byla hodně trpělivá :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
10.9.07 14:28

Luciáši, taky mi to vrtalo hlavou, naši teď byli v Maďarsku a chtěli jsme jet tam na pár dní za nima, ale pak z toho sešlo, tak jsem to neřeila, ale taky jsem na to myslela, že se budu muset zeptat… já bych se asi tolik nebála, jen bych se vyhejbala těm s horkou vodou… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
10.9.07 14:28

ANLEI, tak my aspoň budeme přemýšlet doma :D

ANN, to je vpohodě, já mám „BTÉčko“ pořád…a je to semnou čím dál horší, jinak se tomu prý říká „BENIGNÍ TĚHOTENSKÁ ECEFALOPATIE“ :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
10.9.07 14:35

Luciáši, mrkni na tohle, náhodou jsem to před časem našla na netu:

http://www.lohmann-rauscher.cz/…p_ny_7b.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
10.9.07 14:38

Emanko, mě jde spíše o tu teplou vodu, která tam má 37 -39 st. jako jestli to teplo nebude vadit miminku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
10.9.07 14:40

Márty, my na tu genetiku chtěli jet sami s Petrem, i když jsem Báře slíbila ultrazvuk. A o víkend jsem potkala svoji spolužačku, co byla těhotná před rokem a povídaly jsme si a říkala, že tam měli s sebou i 2 děti a že jim to sami nabídli, ať přijede celá rodina. Tak se rozhodně nemusíš ostýchat vzít manžela - a to se opravdu týká obou. A každá podpora dobrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí