Poradna duly
Jana Čurdová
Holky díky moc…ještě, že jsem v práci, jinak bych si Luci asi poplakala taky…i dr. říkal, že by mě nejradši na tu genetiku neposílal, protože to maminky zbytečně nervuje…ale projistotu no … jenže ty moje poblázněný hormony jsou pěkný mrchy. Rozpláče mě s prominutím „každá píčovina“…ne tak tohle. ![]()
Jdem si s Piškotkou udělat kakao… ![]()
Jo Márty to jsme na tom úplně stejně.. mě taky rozláče cokoli.. a to jsme byli teď na svatbě v sobotu, myslela jsem, že budu bulet jako želva jak farář mluvil.. jsem říkala.. že jsem fak moc přecitlivělá
Márty, nebooooj, nejhorší bude to čekání, genetika tě určitě uklidní. Těch negativních výsledků je fakt strašně moc a když ti to říkal i doktor … Já jdu na genetiku teď ve čtvrtek a žádný dotazník jsem teda nedostala, bojím se, že mě zaskočí otázkama.
Márty, fakt se naši maminy měli líp… dělali jim jen test na cukrovku a to bylo pomalu všechno… aspoň neměly nervy…
Můj manža taky říká, že by testy dělat neměli, že rodiče zbytečně strsují… Ale uvidíš, že to bude dobré a oddychneš si… A jestli Ti sestřička řekla co Ti řekla, tak bych se tím fakt moc netrápila… ![]()
Jo a co se týče hormonů - v sobotu jsme byli v kině na Medvídkovi a já u toho brečela - asi jako jediná…
LUCI, na svatbu jdeme v pátek…to si s sebou radši teda vezmu kapesník ![]()
EMANKO, je to dotazník, kde se vyplňují různý vady vyskytnutý v obou rodinách…tak si to kdyžtak zjisti dopředu…ale když ti ho nedali,tak se tě asi takhle z fleku ptát snad nebudou. Mě to právě dali domů, abych to vyplnila v klidu a kdyžtak se poptala po rodině.
No, čtu tady na tom papíru ještě, že mi doporučujou ultrazvukové/echokardiografické vyšetření…předpokládám, že se s Piškotkou za týden zase uvidíme…myslím si to správně že? (ty bláho to jsou otázky
)Takže aspoň něco pozitivního jsem na tom příštím pondělku našla…a měla se na co těšit
Co myslíte? Můžu vzít Jaromíra?
ANN, mě sestřička nic neříkala…to byl někdo jinej…ale teď přiznávám, že jsem taky zapomněla, koho takhle uklidňovala ![]()
Márty píše:
ANN, mě sestřička nic neříkala…to byl někdo jinej…ale teď přiznávám, že jsem taky zapomněla, koho takhle uklidňovala
Tak to jsem vcelku pako…
takže to svádím na těhudemenci či jak tomu řkáte ![]()
Holky chci se zeptat, chystáme se jet na Slovensko a asi nejspíš se budeme chtít zajít vycachtat do nějakého termálku.. nevíte jestli do termálu můžu? Vím že v začátku to není dobré, ale teď?? Já jak jsem byla u toho doktora, tak jsem se na to zapomněla zeptat.. a to se mě ptal, jestli se nechci na něco zeptat.
Márty: Taťku vem určitě sebou,bude rád a ty budeš mít sebou podporu ![]()
Ten dotazník jsme taky vyplňovaly když v gennetu zjišťovaly jestly nemáme nějakou vadu v sobě když se mimi nedařilo,a je lepší zapátrat doma předem,my jsme tam oba seděly a přemejšlely kde jaká babička z jakýho kolene měla jakou nemoc
Naštěstí pani doktorka byla hodně trpělivá ![]()
Luciáši, taky mi to vrtalo hlavou, naši teď byli v Maďarsku a chtěli jsme jet tam na pár dní za nima, ale pak z toho sešlo, tak jsem to neřeila, ale taky jsem na to myslela, že se budu muset zeptat… já bych se asi tolik nebála, jen bych se vyhejbala těm s horkou vodou… ![]()
ANLEI, tak my aspoň budeme přemýšlet doma ![]()
ANN, to je vpohodě, já mám „BTÉčko“ pořád…a je to semnou čím dál horší, jinak se tomu prý říká „BENIGNÍ TĚHOTENSKÁ ECEFALOPATIE“
![]()
Luciáši, mrkni na tohle, náhodou jsem to před časem našla na netu:
Emanko, mě jde spíše o tu teplou vodu, která tam má 37 -39 st. jako jestli to teplo nebude vadit miminku…
Márty, my na tu genetiku chtěli jet sami s Petrem, i když jsem Báře slíbila ultrazvuk. A o víkend jsem potkala svoji spolužačku, co byla těhotná před rokem a povídaly jsme si a říkala, že tam měli s sebou i 2 děti a že jim to sami nabídli, ať přijede celá rodina. Tak se rozhodně nemusíš ostýchat vzít manžela - a to se opravdu týká obou. A každá podpora dobrá.