ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2475
11.9.07 13:20

AJJI: Gratuluji k pohybům :-)
( a trošku závidim že my ještě nic)
Já jsem to špatně napsala s tim zrušenim,asi vědi proč to dělaj,ale štve mě jak se ty maminky nervujou a ve většině případů to pak dopadne dobře,ale asi už to k tomu prostě patří :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
11.9.07 13:23

AJJI: S tou pupeční šňůrou,já s Alenkou šla rodit podle pana doktora chlapečka a nakonec jsme si domu přinesly holčičku,když volal tatínek do porodnice jestly už je miminko na světě a oni mu řekly že má dceru tak se hádal se sestřičkou že se špatně koukala ať se jde znova podívat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
11.9.07 13:40

ANLEI, tak tos mě pobavila…tvůj taťka je pěkný číslo co? :D …takže já se vlastně na to pondělí těšim, třeba už za týden budu vědět, o jakým jméně se doma můžem hádat - jestli o holčičím nebo klučičím :P

AJJI, ty jo, ty se máš. Já včera seděla v čekárně a uplně dole pod pupíkem jsem párkrát ucítila jakoby kopanečky…ale asi to spíš byly větry :oops: …přecijenom u prvorodiček se pohyby objeví spíš v tom 18-20 týdnu ne? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
11.9.07 14:43

Ajji, taky gratuluju k pohybům, ale asi mi to nějak uteklo - co to vlastně bude?
Aspoň můžeš být v klidu, že Adámek žďuchancem do bříška nic nezpůsobil :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
11.9.07 14:44

Jj, Márty já myslím, že to nemusely být větry :wink: Klidně to mohlo být ono… moje mamča když čekala bráchu (první její těhu) tak prý citíla pohyby už ve čtvrtém měsíci a týden… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
11.9.07 15:09

ANN, fakt? … no jo, ale kdo to má poznat, když ještě v bříšku žádnýho „vetřlčíka“ ještě neměl že? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
11.9.07 15:17

To mi povídej… taky bych ráda věděla, jestli to občasné chvění či šimrání je ono.. :roll:

Ale prej jeli do Německa pro kočár a on ji najednou čutnul… asi se tam nějak přetočil :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
11.9.07 15:19

Se asi těšil na vozítko ne? :D A čím je pan bratr? Fotbalista-čutálista? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
11.9.07 15:26

Holky, tak já se právě vrátila z Mimu na Kladně. Podotýkám, že v pracovní době :lol: . Musela jsem si ty tašky odvézt domů, aby mě nikdo neviděl. Anleo, mají tam do konce září slevy, tak pospěš. Večer vám to vyfotím, ale fleecový dupačky, rozkošný, za 119 Kč. Koupila jsem asi troje. Mají tam toho hafo.
Jinak já už pohyby cítím, takový malý žďuchanečky. Je to roztomilý.
Márty a Mose, jsem ráda, že máte lepší náladu a bude ještě líp, uvidíte. Já si myslím, že mi ve čtvrtek v Genetu taky udělají UZV, Petr jim teda řekne, ať nám pohlaví neříkaj, a já budu čumět mezi nožičky a když to uvidím, tak si to nechám pro sebe. Nebo možná vám to řeknu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
11.9.07 15:29

Emanko, tak to už tam Anlea nemusí, Ty jsi jim to vykoupila :lol: :lol: :lol:

Márty, nikdy fotbal nehrál, byl na to levej :lol:

A já se loučím, pádím domůůůů :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
11.9.07 15:31

ANN: neuniklo já jsem to zatím neprozradila :) čekám ještě na ten genetický utz tak jdu příští týden tak jeslti mi to dr. potvrdí nebo řekně něco jiného :)

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
11.9.07 15:55

ANN AHOJKY :-)

Ty jo holky, to bude super, až budem vědět, co která z nás bude mít doma - jestli princeznu nebo raubíře … se těšim :D … samo až na ty z vás, který to mají jako překvápko :P

EMANKO, ty nám to stejnak řekneš … někomu přece musíš ne? :D 8) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
11.9.07 16:00

Holky, kdybyste věděli, jak já jsem ukecaná, budu mít velkej problém udržet tajemství, jestli se to fakt dozvím. TAjili jsme 3 měsíce svatbu a to byl můj životní výkon!! Tak se mějte hezky. Večer vám tam ještě strčím ty fotky, akorát neměli nic s ušima!! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
11.9.07 16:11

Teda myslím, že neměli dupačky s kapuckou s ouškama, já to vždycky tak zbrkle napíšu, že to z toho nejde pochopit. Měli tam takový ty spací pytle- to je asi docela praktický, ne? nevím, jestli se do toho strká mímo už s nahatejma nožičkama. A taky zavinovačky se sucháčema. A viděla jsem plédy měkkoučký někde, to se mi strašně líbí. Jo ty jsem vlastně viděla v tom novým katalogu z Ikea - první jsem si prohlídla dětský věci :lol: Bojím se, že utratíme spoustu peněz zbytečně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
11.9.07 16:11

Emanko: Už se těšim na fotečky,jsem zvědavá jaký věcičky tam mají,já už tam fakt musim a teť mám motivaci když jsou ty slevy :wink: :lol: A na Barču tam taky něco měly?
Ajji: Já to tipuji že budete mít holčičku,jsem zvědavá jestly se strefim, a Márty bude mít kluka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí