Poradna duly
Jana Čurdová
Aha,já myslela že záleží třeba jaká je tam náplň nebo tak,no nový stojej docela dost a je pravda že se na tom asi nic zničit nedá,možná jen povlak ale ten je stejně většinou vyměňující ![]()
Holky a jak velkej by ten polštář měl být? Když jsem koukala na MMB,tak tam mají různý velikosti …
To se musíme zeptat někoho kdo s tím má zkušenosti
Třeba nám někdo poradí ![]()
Ahoj holky,
tak nejdříve - super fotky, oblečky jsou eňo ňuňo ![]()
Anleo, tak když to bude holka, a u mě kluk, tak pak můžeš poslat ![]()
Márty, ještě, že jsem si koupila ty džíny v Taku, protože fakt nevím, v čem bych teď chodila…
Jsem z toho tak otrávená, že už ani nevím, jestli je ještě chci ![]()
A pak taky gratuluju ke všem dobrejm výsledkům
A těším se až bude úterý příští týden a že mi nebudou volat a já budu moc taky hlásit, že jsou v pořádku… no uvidíme… ![]()
Ten kojo polštář jsem viděla v krámě a stál 600,– ale prý je dobrý i na spaní v těhu, že se s ním pěkně podložíš ![]()
Ahoj holky,
já jsem byla včera večer u kamarádky na večerním srazíku a bylo super a vůbec mi nevadilo, že jsem pila dobrou vodu
akortá mimi se včera moc neozývalo no jo chtěla bych hned nejradši pravidelné kopanečky abych byla v klidu
Půjdu se taky mrknout na ty vaše nákupky a oblečky ať se taky trochu nákupně naladím ![]()
Holky, které jste z čech jaké tam máte počasí? Já jen, že tady je pořád hnusně a prší tak jestli sem do Ostravy taky dorazí nějaké lepší počasí?
PETULINKA: mys,ím, že 3D utz je na fakultce v Porubě, ale poptám se ti ještě kamarádky ta tam byla tak abych to nespletla a myslím, že kopanečky to být opravdu mohly. V těhu s Adámkem mi dr. taky moc nevěřil, že už cítím pohyby v 17.t.t., ale fak to bylo ono
ä gratulace k dbrým výsledkům testů.
Andrea
Tak s kojícím polštářem zkušenosti nemám takže neporadím a spací pytel jsme měli, ale nevyužili jsme ho vůbec Adi v něm nechtěl být on prostě potřebuje mít doteď volné nohy i kdyby byl úplně zmrzlý
ale možná se to hodí pro úplně malinké mimi to nevím.
Jinak my už plánujeme čeho se budeme muset v našem 2+1 zbavit aby se nám tady všechno vešlo teda postýlka a přebalovací pult takže budeme dělat asi předvánoční úklid. Myslela jsem si, že se stihneme přestěhovat než se mimi narodí, ale to se asi nepovede ![]()
A.
Ajji: Uklidním tě,u nás je taky pořád hnusně a prší ale od příštího týdne má přijít víc sluníčka tak se snad dočkáme ![]()
Ahoj holky,
tak k tomu kojicimu polstari..psa jsem preprala a polstar mu vzala a tak super jako s nim jsem se uz dlouho nevyspala..takze vrele doporucuju..ja mam ten obyc za 560,– a jsem s nim spokojena a pes taky..
SANDUL a jaký má ten polštář rozměry?
V Praze je pod mrakem,ale neprší…zatím…
A Sandul, jak s ním spíš? Strkáš si ho mezi nohy nebo co?
Musím se na to někde podívat. Já klidně ještě spím na břiše, jenom ráno, když se mi chce čůrat to už nejde ![]()
Pockejte ja vam na ten polstar poslu odkaz..jo strkam si ho mezi nohy,zamotam se do nej..nepotrebuju uz ani polstar..
http://www.detskydum.cz/obr/1706_1.jpg
Najdete ho na www.detskydum.cz Textil - pro maminky - a uplne dole..
Ahoj holky, už jsem tu pěkně dlouho nenapsala, jsem ostuda. Ale teď už budu mít více času. Dneska jsem byla u paní doktorky a napsala mi nemocenskou. Jen jsem se zmínila o tlaku v podbříšku. A když mě vyšetřovala, tak říkala, že mám nějakou citlivou pochvu a předepsala mi ještě magnesium. Prý je ale jinak vše v pořádku, všechny výsledky jsou taky dobré, takže mě uklidnila. Budu muset holt odpočívat. I když mi děti ve škole budou chybět
ale zdraví mě a miminka je přednější
Jinak nám potvrdila pohlaví, takže čekáme chlapečka ![]()
A moc vám všem chválím oblečky, já ještě nic nekupuju, ale když vás tak sleduju...... tak mi to nějak nedá a asi brzo něco koupím.
Vlastně jo, koupila jsem si takovou žlutou plyšovou žirafu do pokojíčku, tak alespoň něco ![]()
E.V.I., tak to gratuluju k CHLAPEČKOVI!A hezky odpočívej, ať jste s raubířkem zdravoučký
Jsem zvědavá, jestli na tom budeme stejně, měli jsme obě vybraný ty samý jména
![]()
ÚNORŇÁTKA 2008
Těhulka/rok narození/bydliště/termín porodu/co to bude/jména/sestřičky a bratříčci + narozeninky
AJJAA /1979/Ostrava/ TP dle PM 15.2.,TP dle UTZ 18.2. /zatím překvápko/Viktorie nebo ?/Adámek, 10. 5. 2005 ANLEA /1980/Kladno/ TP 17.2.2008 /zatím překvápko/Nela(Václava) nebo Václav/Alenka, 25.12.2001 ANN /1980/Jičín/ TP 15.2.2008 /zatím překvápko/ EMANKA /1971/Slaný/ TP 4.2.2008 /překvápko/Ema nebo Šimon/Bára, 28.11.1997 ENDY /1976/Praha/ TP 11.2.2008 /překvápko/Šárka nebo ? ENKAL /1986/Praha/ TP 22.2.2008 /překvápko/Iva nebo ?/ Standík, 29.8.2006 E.V.A. /1980/Bílovec/ TP 29.1.2008 /chlapeček/Matěj FYZIKARKA /1981/Kroměříž/ TP 24.2.2008 /překvápko/Lukáš nebo Lucie LUCIÁŠ /1981/Ostravsko/ TP 22.2.2008 /zatím překvápko/Adélka-Anetka nebo Vojtíšek-Kubíček MÁRTY /1980/Praha/ TP 21.2.2008 /zatím překvápko/Adélka nebo Matěj MOSE /1968/Praha/ TP 18.2.2008 /překvápko/ještě jsme se nezačali dohadovat/Alžběta,7.11.1992 a Václav,10.4.1990 PETULINKAS /1982/Rohov/ TP 17.2.2008/ zatím překvápka - dvojčátka/Míša a ? SANDULA /1981/Strakonice/ TP 25.2.2008 /zatím překvápko/Viktorie nebo Oliver