ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2724
10.9.07 14:41

Tak já ho vezmu s sebou…budu hned klidnější 8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
10.9.07 14:42

aha, já myslela, že ti jde o ty mrchy bakterie, kterým si myslím, že v teplé vodě se jim líp daří. ale plodová voda má taky tělovou teplotu a ta se taky blíží k 37 st., ne? Já se sprchuju děsně horkou vodou, mám to ráda, a i když jsem četla, že se to v těhu nemá, nějak jsem nepřestala. Já myslím, že by to teď nemělo vadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
10.9.07 14:44

Já se teda radši v horké vodě nekoupu… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
10.9.07 14:45

Já taky ne…ani sauna se nesmí…ale to už je o trochu jiný teplotě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
10.9.07 14:52

Cau holky,
tak sem se dneska dovalila z prace driv, a konecne vas taky stihla :) S tema triple testama je to fakt na houby.
Marty: taky bych se nebala, jak pisou holky, hodne sem o tom cetla a fakt to vetsinou vychazi blbe.
Ja budu mit velkou hlavu zitra, to se dozvim, jak to dopadlo me. Jak sem psala, u tech dvojcatek to vichazi pozitivne casteji, tak snad to bude OK.No uvdime, taky mam z toho strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
10.9.07 14:55

Já bych ty triple testy úplně zrušila :! Takhle se opravdu každá jen nervujeme a nakonec je to všechno stejně v pořádku :wink: To abysme se asi v těhotenství nenudily :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
10.9.07 14:56

jak davate do galerie obrazky?
supla bych vam tam na mrknuti nase bobanky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
10.9.07 15:01

Petulinkas: Najeď si do fotogalerie, pak klidni na uplade obrázku, zadáš cestu, kde ho máš v PC uložený, dále musíš zadat do jaké galerie se to má uložit - tak najdeš diskuse únor 2008 a pak už jen popis k obrázku a pak už to jen uložíš :wink: Doufám, že jsi to pochopila… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
10.9.07 15:05

Tak teď koukám, že se nejdřív zadává galerie a pak teprve ta cesta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
10.9.07 15:06

Nervujeme se, ale k něčemu testy jsou. Když jsem byla těhotná s Bárou, kolegyně z práce stejně těhotná, díky triple testům, odběru plodovky, odběru pupečníkové krve zjistila, že její mimi je tak nenapravitelně poškozené, že fakt bylo nejlepší, aby se nenarodilo. Dneska má 2 zdravý a krásný děti. Ušetřila si spoustu trápení, i když to taky nebylo jednoduchý. A mám dojem, že i z nás jedna tady psala, že měla prokázanýho Downa (nejsem si jistá, ale Ajjaa?) Takže já bych pro zrušení triplů ruku nezvedla. Spíš se musíme snažit nevěřit prvním trochu negativním zprávám, to, že jsou doktoři alibisti, je stará známá věc. Sichrujou se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
10.9.07 15:11

tak sem to pochopila, mate to tam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
10.9.07 15:19

PETULINKAS, to jsou pusinky :D Ty jsou hezoučký :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
10.9.07 15:25

Teda ty dvojčátka, to je ale roztomilý :lol: Jak na sebe koukaj! Já se o to nikdy nezajímala, ale dvojčata se taky většinou nasměrujou oba hlavičkou dolů? A Petulinkas - jsou jedno- nebo dvouvaječný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
10.9.07 15:34

jsou dvojvajecny, takze stejny nebudou :lol:
jinak s tim otocenim je to ruzny, ale nejcasteji to pry byva tak, ze ve finale je jeden hlavickou dolu a jeden ne :( ale byvaji i obe dolu, tak uvidme, jak to pak bude u nas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
10.9.07 15:36

Petulinkas: Prďolky úžasný :lol: :wink:
Holky,dodala jsem si odvahu a dala jsem Vám do galerky naše první úlovky výbavičky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí