ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2724
11.9.07 07:59

SANDUL, paráda!!!! Hotová kočka! Ale nejvíc ti sluší ten psíček :D :D :D Je krásnej :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
11.9.07 08:17

Dobré ráno,
Márty - ty jsi z Prahy - jdeš do Genetu nebo někam jinam? V Genetu jsou prý fakt hodně příjemný úplně všichni, už jsem to slyšela z mnoha stran. Jsem taky zvědavá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
11.9.07 08:23

EMANKO, jdu do Motola, ale do Gennetu jsem objednaná na ten 4D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
11.9.07 08:27

Dobré ráno :lol:
Holky,v gennetu jsou opravdu hodně příjemný,je to tam krásný,nový a hlavně se Vás tam hned všimnou a věnujou se Vám ,né jako v klasické nemocnici,mám to vyzkoušené :oops:
Márty: Holky z babycafe ti držej palce a taky si všichni myslej že to bude v pořádku, teť jsem tam nakukovala :wink:
Ann: Prý bude babí léto :D , teda píšou to v blesku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
11.9.07 08:55

Ahoj těhulindy :wink:

Márty, tak hlavně že už je líp. A bude ještě líp, uvidíš :wink:

Sandul, mně se nejvíc líbí ta květovaná 8)

Anleo jsem s tím babím létem včera slyšela v rádiu, že by mělo být, ale až tak za 14 dní 8) Tak uvidíme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
11.9.07 09:07

ANLEI díkes, už jsem jim napsala :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
11.9.07 11:31

Márty: Rádo se stalo :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
11.9.07 11:55

Ahoj holky,

nejde nam v praci uz druhy den net ani telefony, tak je to docela otrava, nestiham vas pak vecer doma docist :wink:

Takze vsem po uspesnych kontrolach gratuluji a hlavne chci napsat MARTY - bude to urcite, urcite v poradku, neboj, moc na tebe myslim a drzim palce.

Mne uz je trochu lip, zatim se drzim, ale jeste nejsem z te pitome depky uplne venku. Zitra odpoledne budu volat na vysledky z plodovky, tak snad mne nesklati infart hned u telefonu a budu vam sem moc pisnout jak to dopadlo.

Chvalim i fotky, mne se nejvic libila ta vesticka na dva knofliky, normalne mam chut si jit taky neco poridit, ale zatim se jeste vejdu do nekterych veci, teda az na to, ze nemam jedine kalhoty, ale ty ja stejne moc nenosim. Mam problem sehnat i netehu, protoze merim jenom kolem 150 cm, ale do detskych tedy fakt zadek nenarvu.

Tak si uzivejte briska, snad nam to uz brzy spravi a ja se zase objevim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
11.9.07 12:56

MOSE: Na ten zítřek ti držím palce ale určitě se není čeho bát,hlavně jsem zvědavá jestly ti hned řeknou i pohlaví miminka :lol:
Je dobře že už je ti líp a až ti zítra řeknou že je miminko v pořádku tak bude depka určitě úplně pryč :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
11.9.07 13:08

No jo vlatně. Když mi budou dělat v pondělí ten ultrazvuk (předpokládám),tak už by mi asi řekli, jestli je to holčička nebo chlapeček žejo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
11.9.07 13:09

MOSE, děkuju, že na mě myslíš, moc mi tady holky pomáháte. Doma to pořád omílat nemůžu :wink: A depky pryč :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
11.9.07 13:10

Márty: To určitě jo,tam budou mít hodně podrobný ultrazvuk a když se bude chtít piškotka ukázat tak Vám to hned řeknou. Další důvod proč vzít sebou taťku,přece bys ho o to neošidila :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
11.9.07 13:14

Ahoj holky,

tady těch stránek teda zase přibylo :) Adámek spí tak jsem v rychlosti aspoň něco přečetla a hlavně vám jdu oznámit, že miminčátko už kope no teda kope je silné slovo prostě občas už se přihlásí a je to krása :)

Těhotenské oblečky pořád ještě nekupuju vytáhla jsem jedny starší kalhoty a ty jsou teď akorát tak je chvíl ponosím a jedny mám půjčené od kamarádky. Ty co mám ještě po Adámkovi jsou zatím velké a ani nevím proč ještě nic nekupuju no jsem strašpytel :?

Já bych teda tripple testy taky nerušila i když vycházejí často falešně pozitivně tak u mě bohužel falešné nebyly, ale myslím si, že by se měly víc rozšířit ty kombinované testy v 1. trimestru. Taky se musím objednat do nemocnice na utz srdíčka miminka jdu k jednomu moc fajn primáři (kéž by bylo víc takových dr.) byla jsem u něho i v minulých těhu u holčičky našel těžkou srdeční vadu a choval se opravdu lidsky a chápavě u Adámka už měl pro mě dobré zprávy tak snad budou dobré i teď.

LUCI: myslím, že voda 37 stupňů je ještě v pohodě já se určitě nekoupu v chladnější, ale 39 už je moc.

MARTY: přeju ať je všechno v pořádku určitě bude.

MOSE: to je dobře, že už se cítíš lépe :)

Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
11.9.07 13:15

Jsem taťkovi k svátku obědnala pidi baseballový overálek na mimčo,je do baseballu ulítlej,dřív hrál a pak chodil pískat zápasy tak doufám že bude mít radost,už ať je 28,jsem zvědavá jak se na to bude tvářit,to nebude určitě čekat :lol: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
11.9.07 13:17

MOSE: kdyby to bylo špatné tak by ti volali sami takže pokud nevolají tak je to rčitě v přádku.

MARTY: pohlaví už ti řeknou teda pokud nebude mít mimi šňůru mezi nohama jako to naše, ale zkušený dr. z toho i tak něco pozná stejně jako u nás :wink:

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital