Poradna duly
Jana Čurdová
Dobré ráno,
Anleo, to si pamatuju, jak ve Svinařově se držely mlhy, je to v dolíku, ale taky si pamatuju, jak to bylo hezký, když ty lesy okolo byly na podzim barevný. To je hezká vesnice. My se taky chystáme na vesnici, jsem zvědavá, jak to zvládnu. Ty jsi předtím bydlela na Kladně? To dovážení dětí do školy a do školky, taxikář do konce života. Alenka chodí do školky? Na Smečno?
Tak Sandulo, vítej doma. Teď asi budeš trochu ve spěchu, ne? Než se zajedete doma.
Ahoj Emanko ![]()
Já jsem z Roudnice nad Labem,u Litoměic,pak jsem šla za manželem na Kladno do bytu a nějak došlo na to že vesnice je pro dětičky lepší tak jsme skončily tady. Alenku vozíme do školky do Libušína,už třetim rokem a moc se jí tam líbí,kupodivu nato jak je to cikánská vesnice tak ve školce ani jeden. A nevíme jestly ji tam nechat i ve škole s tim že to má domu přez kopec a kdyžtak to může lesem seběhnout i sama a nebo ji každej den vozit na Kladno ale s tim že když pak bude jezdit sama autobuem tak bude doma tak kolem 5, no nevim,ještě máme do února nebo kdy jsou zápisy čas.
A s těma mlhama je to pořád takový jak si pamatuješ,všude okolo nic a tady mlha že neni vidět na krok
Ale ty lesy kolem jsou parádní a letos máme i hodně hub ![]()
Anleo, chápu, že tam nerada jezdíš, musí to být pro Tebe hodně těžké… ale neboj miminko Ti to teď vynahradí
A s tím utíkáním… tím, že chodím do práce, tak mi to utíká, ale už se taky těším na vánoce… a až bude všechno nachystané… a pak samozřejmě na to miminko… ale zatím nemám moc velké bříško a pohyby zatím asi nic, jen občas takové chvění, ale to nevím, jestli je ono, tak mi to pořád nějak naplno nedochází ![]()
A Ty už bedeš za týden v půlce, viď
?
Emanko, taky mám ráda barevný stromy…
Jojo,já už budu v neděly v půlce těhotenství ![]()
Tak jsem to nevydržela a volala jsem sestřičce už teť,no brečim tu jak želva ani nevidim na klávesnici ale víte co? ......Mimčo je zdravý ![]()
Mám takovou radost,ani nevim proč bulim když je to v pořádku,asi radostí
![]()
ANN: Děkuju, jsi zlatá ![]()
Volala jsem to taťkovi a jak dělá hrdinu že ho to teť ještě nezajímá tak měl na krajíčku a byla slyšet obrovská radost,to snad neni možný,já se toho mimča fakt dočkám ![]()
Anleo, já Ti to miminko hrozně přeju… Obdivuju Vás, jste silní, že takhle bojujete ![]()
A oni si hrajou na silňáky a pak to takhle dopadá
Je to krásný…
ANN: jukla jsem na budoucí snažilky a zrovna jsi se ptala na kočárek,
Tohle jsem ti našla tady na emiminu:
Ahoj, mám Stylo AT-jezdím s ním půl roku, zatím tedy v hluboké korbičce.
Jsem s ním spokojená, jezdí se s ním moc dobře, ty natáčecí přední kola jsou super, už bych si nedovedla představit jezdit bez nich.
Pravda, když jedeš po kostkách je lépe je zaaretovat, ale jinak je to moc fajn.
Z mého pohledu nedostatky:váha-je těžký, ale to je každý bytelný kočár, občas provrzává-mažeme olejem,(a to dělá každý pérovací kočár) při skládání podvozku je zvlášť korba a zvlášt podvozek, což v autě zabírá více místa.
Ale to jsou takové drobnosti, jsem s ním spokojená.
Spíše ještě zvaž tu sportovní sedačku. Slyšela jsem názory, že je moc vysoká.
Anleo, díky, jsem včera projížděla diskuse na něj… ale já mám jedničku I'coo, tak doufám, že mi projde i na „živo“ ne jen na netu… Bébecar je jako dvojka… ![]()
Mě se líbí taky ten ICOO, ten nový country ale chci si nejdřív někde vyzkoušet jak se ovládá ta natáčecí přední náprava,Sandulka psala že lehce tak jsem na to zvědavá. Manža chce Patron bohemia Apolon alux,měla jsem ho na Alenku a maximální spokojenost tak kdyby se mi nelíbil ten Icoo tak jdu do patrona,vypadá dobře a na ovládání taky super i bez natáčecí nápravy a hlavně už ho mám odskoušenej a je to českej kočárek,no uvidíme
No my právě zase chcem jen s natáčecí nápravou a ono jich moc není ![]()
Ahoj holky,
tak uz jsem tu..
u zubaka super a bez injekce,jedno vrtani zoubku a mam uz razitko..
A na gynde..takze odpovidame 16tt, jsme trosku vetsi na 16tt..ale jinak jsme zdravy,mame 15cm,slyseli jsme uz srdicko,krasne jsme kopali,ale bohuzel jsme celou dobu na nas vystrkovali prdelku..byli jsme v emocnici na tripll testech..vysledky budou pristi tyden ve stredu..jinak zbytek v poradku..ted se jdu pokusit prefotit fotku z UTZ a dat ji do galerky.
Snad tam bude neco videt..
Sandul: Super že už o máš za sebou a jste v pořádku.
S tím zubařem tě obdivuju,mám taky vypadlou blombu a bez injekce do toho teda nepůjdu ani omylem
Jsi statečná ![]()
Anleo, tak to je skvělá zpráva při pondělku. Gratuluju!!!
Ty jezdíš k doktorovi na Kladno? A budeš rodit na Kladně? Ještě je tam primář Holub? Dřív dělal ve Slaným a moje mamka mu dělala sekretářku.
Ann, jednou jsem objevila na MMB kočárek Bebecar s kytičkama a ten byl fantastickej, ale prodali ho a ten design už nedělají.