Poradna duly
Jana Čurdová
Emanko, jj, jezdim na Kladno, jsem tam spokojená a hlavně to byl jedinej doktor když jsem se přistěhovala kterej mě vzal, všude mi řikaly že maj plno a tenhle i když měl taky plno tak mě ještě vzal.
A primář Holub v nemocnici pořád je, ale já na Kladně rodit nebudu,mám to už domluvený v Rakovníku, mám k nim nějak větší důvěru
Sandul: Je tam vidět hezky prďola
A to těhu oblečení nám nějaký vyfotíš?
Jsme zvědavý ženský ![]()
AHOJ HOLKY ![]()
ANLEI, moc ti přeju zdraví miminečko - skvělá zprávička!!!! ![]()
SANDUL, vítej v Čechách a taky gratulace ke zdravému miminku a zoubkům ![]()
Já se teď zrovna vrátila od Dr. z kontroly. No, jsem trochu vyplašená
, ale snad to bude dobrý. Vyšli mi mírně atipický genetický testy…teda jedna hodnota (konkrétně PAPP A - kategorie III B - atipický screening…bla…bla…bla…je tady toho napsanýho na osm řádků) Sestřička mi vzala krev na triple testy a Dr. mě poslal na genetiku na podrobnější vyšetření. Mám přijít za týden v pondělí s vyplněnym rodovým dotazníkem…
![]()
Fakt nejsem moc v klidu, i když mi Dr. řekl, že většinou pak všechno vyjde dobře a miminko je zdravý. ale nenervujte se že? ![]()
Márty: Uvidíš že to bude v pořádku, holky v lednu 2008 to tam zrovna řešej, oni ty výsledky jsou tak zkreslený,fakt záleží kdy ti to naberou a i přesto jsou hodně často falešně pozitivní.
Uvidíš že je mimísek v pořádku, držím všechny palce co mám ![]()
Marty a kde to mas napsany? v tehu prukajde? ja tu mam taky toho strasne napsanyho,ale nemuzu to precist..to byli vysledky z ty krve?
ANLEI, uvidíme za týdne…asi mě do tý doby šlehne…
SANDUL, mám to na papíře z toho genetickýho odd. Do průkazky mi Dr. napsal jenom, že mám atipický screening.
Asi se teda mrknu k holkám do ledna…
Sandul, gratuluji a to i k zubaři ![]()
Márty, já myslím, že by ses neměla moc nervovat… sama jsi říkala, že Ti taky nesedí termíny, tak to můžeš mít zkreslené z toho… bude to dobrý, uvidíš, ikdyž nervy jsou, to chápu… a to je z té krve co Ti brali cca ve 12tt?
Márty, tak já i myslím že to bylo brzo nabraný a proto to takhle vyšlo,opravdu nemáš žádný důvod k obavám,uvidíš že to je v pořádku, věř prďolkovi a zkus na to nemyslet ![]()
Ahoj holky, tak i já už mám po kontrole.. vzali mi krev na triple testy, UTZ v pořádku.. jen nemám fotečku, jelikož panu doktorovi dělali včera něco s počítačema a nešlo mu to vytisknout, ale uložil si to, že mi to dá až za ty 4 týdny co půjdu na kontrolu. Jinak mimi má přes 10cm.. od hlavičky na konec tělíčka, nožičky se nezměřili, protože mimi nebylo celé vidět.. ale jinak prý vypadá vše ok, tak po 20tt mě čeká velkej ultrazvuk, testy na těhotenskou cukrovku a vyšetření srdíčka prcka..
Ahoj,
Márty , koukala jsem, že si u nás v lednu08 dávala dotaz na atypický screening - já ti bohužel neporadím, v tomhle se nevyznám - ale chci ti říct, že držím palce a že to určitě není nic vážného! vše bude v pořádku, věřím tomu!
Jo a když už jsem tu, tak zdravím všechny bývalé snažilky!
Márty to teda naštve.. babičky byly natěšený na fotečky..
Jinak márty.. vím , že to jde těžko, ale nenervuj se.. a my Ti tady všechny budeme držet palečky, aby bylo všechno ok. Já když jsem dostala výsledky z toho screeningu, tak jsem tam měla napsáno, screening negativní, ale pak jsem hledala na netu hodnoty a nakonec jsem z toho měla pěknou depku a pořádně si pobrečela, protože jsem měla strach.. takže je lepší čekat na to co Ti doktoři poví.. dřív to měly ty maminy jednodušší, žádný takovýhle stresy neměly..o to byly ušetřeny
Ahojky Zdeenjo.. díky za pozdravení a podporu naší Márty.. myslím, že to potřebuje prostě slyšet od více lidiček, aby byla klidnější.. ![]()