ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2681
10.9.07 15:41

Já teď byla taky v sobotu na svatbě - nějak se rozmnožily, co? A tam byly asi půlroční dvojčátka, kluci, měli takový medvídkovský chlupatý kombinézy s kapucema a ouškama, každej jinou barvu, no byli k sežrání. Já o víkend prohlídla s Barčou krabice na půdě s oblečkama a zas tak moc toho nemám. To je dobře, můžu něco nakoupit :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
10.9.07 15:44

ANLEI, super oblečky!Kdes nakupovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
10.9.07 15:44

anleo, moc pěkný, zvlášť to růžový s těma ouškama. Začínám být uhnutá na kapucky s ouškama :lol: Připadá mi to děsně roztomilý. Byla jsi v Mimu? Měli něco s ušima? Musím tam mrknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
10.9.07 15:45

Tak já mám něco z výbavičky po Vendikovi čeho jsem se nemohla vzdát,taky to je na půdě,to potom budu muset taky skouknout, no ale když v těh krámech je to takový slaďoučký načinčaný,těžko se tomu odolává :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
10.9.07 15:46

No, já zatím mám pár věciček u sestry, doma ještě nic. A po dnešku radši ještě počkám…ani jsem si nenechala zz pověrčivosti orazítkovat přihlášku do baby clubu u droxi :roll:

Jste tam některá? Koukala jsem do letáku, že se to docela vyplatí. Na některých výrobcích člověk ušetří i 10,– Kč…to jde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
10.9.07 15:48

Márty: Tohle jsou úlovky z MMB :wink:
Emanko: Do MIMU jsem se nakonec nedostala ale chci tam jít, a s ušima určitě něco budou mít,teť je to hodně moderní :lol:
A to růžový,sice nevíme co to bude ale já tajně doufám v holčičku tak snad si to růžový užije :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
10.9.07 16:04

Anleo, já bych taky docela chtěla druhou holčičku. Jsou takový mazlivý a přijde mi, že budu vědět víc, jak na ní. Ale celá rodina (hlavně dědečkové) touží po klukovi, takže bych byla ráda za kluka kvůli nim. Hlavně ať je to zdravý, je to klišé, ale pravdivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
10.9.07 16:11

Luciasi..k tem termalum..nesmis..mam to vyzjistovany od doktora..vubec nesmis sedet v horkej vode..muze to vyvolat potrat nebo predcasnej porod..

Jezis holky ja mam takovou rymu..az se mi delaji bubliny u nosu.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
10.9.07 16:13

ANLEI, jeden ten overálek mi byl nějak povědomej :D

EMANKO, u nás je to obdobný…ale vypitlený budou stejnak všichni i z holčičky :D Jenom že u nás je těch kluků málo a holky maj převahu :D

Mějte se hezky Šmudlinky, jáj du probrat s taťkou dnešní výsledky a vyplňovat dotazník…a zpracovávat včerejší houbovou úrodu!!!! :D

PAPA!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
10.9.07 16:19

ANLEI: ty oblecky sou supr, to medvedi ruzovy nema chybicku.
Ja zatim nic nenakupuju, ale asi bych uz neco poridit mohla :-) moje segra ma 10mesicniho chlapecka, takze pokud bude aspon jedno klucina, tak budem mit vybavicku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
10.9.07 17:20

Holky v galerce mate to tehu obleceni..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
10.9.07 17:21

Děkuju za pochválení,mě se ty věcičky taky moc líbí :oops: A na živo jsou ještě hezčí.
Sandul: úplná přehlídka těhu oblečení, super,moc ti to sluší, věcičky jsou krásný a hlavně asi i pohodlný.
A už je ti krásně vidět pupík i přez ty trička :wink: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
618
10.9.07 17:38

Ahoj holky, trochu se Vám sem vetřu. Já mám termín 27.1 -1.2.2008, tak si čtu Vaše diskuze i leden2008. A dnes jsem v lednových našla Márty a její screening. Márty - jak říkají holky - hlavně klid. Já si tím prošla před 14 dny. Moc mi pomohly ruzné diskuze na netu a hlavně paní genetička. Všechno nám vysvětlila, podrobně popsala co a jak, navrhla ruzná řešení, fakt se mi po té návštěvě u ní ulevilo.Měla jsem podezření na Down. syndrom 1:50 :o Nechala jsem si udělat amniocentezu, za 2 dny jsme měli předběžné výsledky, dnes podrobný UTZ a vše je OK. Dokonce nás paní doktorka chválila, jaké máme tabulkové mimi :P . Takže držím palečky všem, které to ještě čeká a hlavně se nenervujte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
10.9.07 17:54

PEHOT: ahoj,klidně se k nám přidej :lol:
Je dobře že Vám to takhle hezky dopadlo a máte ukázkové mimi, U Márty to bude taky v pořádku,věřim tomu :wink:
Taky je super že jsi narazila na takhle milou pani doktorku která Vám to všechno vysvětlila
Tak ať dál krásně rostete a přeji Vám oběma jen a jen zdravíčko
A můžeš za námi kdykoly,budem jen rádi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
11.9.07 07:56

Dobré ráno :D

Ahoj PEHOT, jak říká ANLEI, klidně se k nám přidej :P Děkuju za povzbuzení, dneska už je to lepčí než včera :) :! Když jsem se včera stavovala na genetice, tak mě objednávala příjemná sestřička, tak doufám, že bude příjemná/ý i Dr. :wink:

SANDUL, jdu se podívat na ty tvoje těhu věci …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí