ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3481
12.9.07 13:58

Márty, děkuji za gratulaci, už se nemůžu dočkat, až se narodí :D doufám, že ta druhá půlka těhotenství uteče taky tak rychle jako ta první :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
12.9.07 14:02

E.V.I. já už se taky začínám těšit…ale stejně jako ty, jsem ještě nic nekoupila (sestra jo :wink: ). Nebudu předbíhat. Až zjistím, ze je miminko zdravý (asi se toho pondělka fakt nedožiju, pořád na to musim myslet), tak teprv slavnostě zakoupim nějakej kousek :D Ale ty už se můžeš s nadšením vrhnout do nakupovacího kolotoče ne? :D 8) :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
12.9.07 14:04

EVI: Gratulace k chlapečkovi :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
12.9.07 14:05

Márty: Už se jen 5× vyspíte a uvidíte piškotku že je v pořádku a budeš moct nakoupit nějakou tu výbavičku :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
12.9.07 14:06

Márty, teď, když vím, že to bude chlapeček, tak budu ještě víc o jménech přemýšlet :) Mamka pořád chce, abychom dali Adama, že se to k našemu příjmení více hodí, ale já mu stejně pořád říkám Matýsku :D Máme ještě na výběr jména nějaký ten pátek čas :wink:
Jsem zvědavá, jestli ty budeš mít Adélku, alespoň bychom si to pěkně rozdělily a za cca tři roky zase prohodily :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
12.9.07 14:13

Anlei, taky moc děkuji, je to zvláštní, že už vlastně vím, že to bude kluk :D taťka je spokojený, chce ho odmalička vést ke sportu, tak už se těší na malého fotbalistu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
12.9.07 14:23

E.v.i připuju se ke gratulaci zdravého chlapečka :! To je úžasné… Tak se pěkně šetři a odpočívej…

Já jsem teda zatím taky nic nekoupila. Jen jsem jeden kousek dostala a pár mám poděděných co už kámoška nevydržela a dala mi.
A zatím to tak vypadá, že první budem kupovat kočár… je teď na něj akce a mají poslední kousky, tak se zajdem podívat a když se nám bude líbit tak ho koupíme. Šoupnu ho k našim, doma ho mít nebudu…

Márty, a Ty se neboj, určitě to bude dobrý :wink:

Holky, kdy tak volaj od doktorky, když tripel vyjdou blbě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
12.9.07 14:33

Jé e.v.i. chlapeček!!! Gratuluju, to je pěkné! Přáli jste si kluka? Tak můžeš začít nakupovat a víš, jakou barvu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
12.9.07 14:36

Ann, já myslím, že by volali co nejdřív, tak do týdne? Nevím, ale když se neozývají, tak je vše ok. Neboj se!
A děkuji za gratulaci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
12.9.07 14:39

Emanko, Tobě samozřejmě taky díky :wink: Já jsem si přála chlapečka a manžel taky, i když pak zase, že by byla lepší holka, prý to první budu víc opečovávat a hýčkat a že nechce mít kluka padavku :D , ale já myslím, že výchova bude ve zdravém rozumu a taky nechci mít rozmazlánka. Ale určitě to zvládnem, když to zvládáme ve škole :D
A navíc, když jsem mu dnes volala a říkala, že to bude kluk, tak byl fakt rád :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
12.9.07 14:40

Evi, mě říkala do 10dnů, tak se plně uklidním až v pondělí, ale říkám si, že kdyby bylo něco blbě, že by třeba už volali… ale jinak se zase kvůli tomu moc nenervuju, tím to mu nepomůžu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
12.9.07 14:42

Ann, přesně tak, hlavně se nenervuj! Já jsem byla taky dnes trošku nervózní, když mě nechala doma, ale už jsem se zklidnila a říkám si, že budu fakt alespoň v klidu a mít čas přemýšlet o pěkných věcech do výbavičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
12.9.07 14:49

Evi, zase musíš si říkat, že kdyby se něco stalo, tak pak by sis to vyčítala a doma Ti bude líp, uvidíš. Jen se Ti bude stýskat, to je jasný. Jak starý sviště učíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
12.9.07 14:53

Učím na prvním stupni, měla jsem svou třídu, kterou jsem si vedla od 3. třídy, takže jsou letos páťáci. Ale stejně už mi pan ředitel nedal třídnictví, protože na ty tři měsíce, co jsem tam chtěla být, by to nemělo cenu. Učila jsem je ale na angličtinu, hudebku, výtvarku a informatiku. Jinak jsem dobírala hodiny ještě ve 4. třídě a pak i na druhém stupni v 6. a 7. Ale práce s menšími dětmi mě baví víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
12.9.07 14:53

E.V.I., tak jsme domluvený jo? Za tři roky si to prohodíme :D :D :D U nás je to teda taky „jedno“ jestli to bude chlapeček nebo holčička, ale na ty procenta je to 51 pro kluka a 49 pro holku :D :D :D

ANN pondělí nám to všem jistí :! :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital