Poradna duly
Jana Čurdová
Tak já chci aby u nás pan doktor viděl kávový zrno, to je hezký,ale ono to na tom ultrazvuku fakt tak vypadá ![]()
No, že bych se jich na to zeptala? „Pane doktore, jak se říká na utz pindíkovi?“ …cha! To jsem na sebe zvědavá!
…my bychom asi chtěli vidět píďalu no…
…malýho Matýska…fuj!Fuj!Fuj! Jestli mám v bříšku holčičku,tak ať mamince promine
![]()
Tak už jsem to hlásila, mám to posvěcený od šéfa v jednu zdrhám. Skočím si domů na spršku a pak sednu do autíka pojedu tam. Nebojte, jak budu něco vědět a budu na PC, tak Vám písnu ![]()
Trochu mě z toho rozbolelo bříško, ale to vždycky jak mám jít k doktorovi ![]()
Márty, já počítám s klukem, a jestli mám v bříšku holku, tak musí být chudinka pěkně nakrklá ![]()
Holky,Vy máte obě v bříškách kluky,si to tak nějak myslím,ale já chci tu holkůůůůůůůůůůůůůů ![]()
ANN, když to říká ANLEI, tak je to pravdá! Máme raubíře
![]()
Budu čubrnět odpo na net, abych hned věděla, jak jsi dopadla. A ANN, jeď opatrně! ![]()
Jdeme na chvíli ven, ale musím vám ještě napsat, že mi u Adámka řekl dr. že vidí penis sranda že, u tak malých miminek a penis ![]()
ANN: držíme pěstičky
No když já jsem to chtěla vydržet až do toho 19.9. kdy jdeme na genetický utz to jako aby mi to ještě potvrdil nebo vyvrátil a teď nevím mám to říct nemám to říct no radši jdeme do obchodu ![]()
A.
Ajjo
tak až přijdeš z obchodu!!!!
Holky díky, věřím, že to bude OK, když nám tolik držíte pěsti ![]()
Ajji,tak už nám řekni že tam máš tu holčičku a nenapínej nás
člověk je zvědavej a stejně se nic nedozví ![]()
Ahoj holky,
tak konečně - výsledky amnia dneska byly a všechno je v pořádku a je to kluk!!!
Ann, neboj, dá se to vydržet, asi mnohem líp než to čekání, ale pokud máš dobrý pocit, tak se ho drž.
Márty, ty taky!
ÚNORŇÁTKA 2008
Těhulka/rok narození/bydliště/termín porodu/co to bude/jména/sestřičky a bratříčci + narozeninky
AJJAA /1979/Ostrava/ TP dle PM 15.2.,TP dle UTZ 18.2. /zatím překvápko/Viktorie nebo ?/Adámek, 10. 5. 2005 ANLEA /1980/Kladno/ TP 17.2.2008 /zatím překvápko/Nela(Václava) nebo Václav/Alenka, 25.12.2001 ANN /1980/Jičín/ TP 15.2.2008 /zatím překvápko/ EMANKA /1971/Slaný/ TP 4.2.2008 /překvápko/Ema nebo Šimon/Bára, 28.11.1997 ENDY /1976/Praha/ TP 11.2.2008 /překvápko/Šárka nebo ? ENKAL /1986/Praha/ TP 22.2.2008 /překvápko/Iva nebo ?/ Standík, 29.8.2006 E.V.A. /1980/Bílovec/ TP 29.1.2008 /chlapeček/Matěj FYZIKARKA /1981/Kroměříž/ TP 24.2.2008 /překvápko/Lukáš nebo Lucie LUCIÁŠ /1981/Ostravsko/ TP 22.2.2008 /zatím překvápko/Adélka-Anetka nebo Vojtíšek-Kubíček MÁRTY /1980/Praha/ TP 21.2.2008 /zatím překvápko/Adélka nebo Matěj MOSE /1968/Praha/ TP 18.2.2008 /chlapeček/ještě jsme se nezačali dohadovat/Alžběta,7.11.1992 a Václav,10.4.1990 PETULINKAS /1982/Rohov/ TP 17.2.2008/ zatím překvápka - dvojčátka/Míša a ? SANDULA /1981/Strakonice/ TP 25.2.2008 /zatím překvápko/Rozárka nebo Tiborek
Ahoj Mose,
gratuluji k dobrým výsledkům a k chlapečkovi,tak to vypadá že na nás ta holčička fakt vyzbyde ![]()
Aspoň to máte teť jednoduší kvůly výběru jména ![]()
A co taťka,už to ví? A ty sis přála klučinu nebo ti to bylo jedno ![]()
MOSE! SUPEER! Gratulace ke klučíkovi
…a co to jméno? Pořád jste se nezačali dohadovat? ![]()