ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2681
13.9.07 10:05

Ann, jen tak mimochodem, ty tady máš dnes 16+3 - mě brali krev na trippla v 16+4, co kdybys je požádala, aby ti to nabrali ještě jednou, ty testy dokážou zpracovat do pár dnů a na amnio máš pořád ještě dost času? Já si nepamatuju, proč ty máš rozdíl v termínech, ale stálo by to za to. Kamarádka to taky tak udělala, jenže byla porodní bába od Apolináře a doktoři jí tam vyšly vstříc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
13.9.07 10:06

no než jsem to dopsala tak je tady zpráva od ANN

ANN: řekli ti jak to přesně vychází teda 1: kolika je riziko? Rozhodnutí je na vás, ale amniocentézy se bát nemusíš jen pak hezky odpočívej. Určitě to pak bude v pořádku. My jsme sice to štěstí neměli, ale většině holek to vyjde dobře na emiminu jsou na tohle téma diskuze.

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
13.9.07 10:07

Hodnoty mi žádné neřekla, volala sestřička a tak jsme se domluvily, že se tam odpoledne stavím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
13.9.07 10:12

Emanko, brali mi to v 15+3 … ale mě nesedí termín MS s oplodněním, jsem otěhotněla až nejak kolem 30DC. Jenže oni tam psali i stáří podle ultrazuku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
13.9.07 10:12

ANN: budeme na tebe moc myslet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
13.9.07 10:15

Ann: Neboj,harýsek je v pořádku,přece mu věříš,uvidíš že odpoledne ti to všechno vysvětlí, a Márty jde taky nejdřív na genetickej ultrazvuk tak třeba u tebe by to šlo taky,uvidíš ,hlavně hlavu vzhůru :wink:
Ajji: prosím prosím,že máš v bříšku holčičku :wink: Prozraď nám to :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
13.9.07 10:15

ANN…ty testy jsou napalici viď? Zrovna jsem mluvila se segrou a vyprávěla mi, že její kolegyně měla taky pozitivní tripple testy a že měla okamžitě přijet do Motola, protože její výsledky nebyly ani v tabulkách či co a když jí udělali Amnio (který je prej bezbolestný, akorát trošku nepříjemný,ale že u zubaře trpíme 100× víc),tak bylo vše vpořádku.

Ty stresy jsou ale fakt šílený. Těm se prostě nevyhnem i kdybychom 100× chtěli. Makovička pracuje a plný obrátky :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
13.9.07 10:17

Ale já si myslím, že mimčo je v pořádku… prostě mám takový pocit… jen se bojím toho amnia, abych prostě nespadla do toho 0,5-1% Doufám, že se mi je podaří ukecat nejdřív na ten genetickej ultrazvuk :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
13.9.07 10:20

ANLEI, čím dýl o té genetice vím a čím víc času mám se psychicky připravit na ten případný odběr plodovky, tím víc jsem v klidu. Je to divný, ale je to tak. Dneska jsem pozitivně naladěná a věřim, že je všechno OK. Uvidim, co budu mít za brouka v hlavě v neděli večer, ale dneska jsem nějak vpohodě. :wink:

ANN, nejhorší je ten první okamžik, jak ti to řeknou. Já v pondělí v práci kvůli tomu vůbec nic neudělala. Jenom se ti to musí v hlavince trochu rozležet. :wink: Myslím, že na ten uTZ je ukecáš…možná ti ho ještě sami nabídnou. A půjdeš taky na genetiku nebo tě posílají rovnou na Amnio?

AJJO, copak máš v tom vašem bříšku? Koukej nám to prozradit, ať máme změnu v tabulečce 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
13.9.07 10:26

Amnio fakt nebolí je to jen nepříjemný pocit po výkonu ti může být slabo nebo na omdlení takže dobrý je přísun čerstvého vzduchu nebo se položit a nohy nahoru tak to bylo u mě. No a hlavně mít doporvod. Důležíté je pak 24 hodin radši polehávat pak už jsem normálně chodila jen nic nezvedat apod. Prostě pár dnů být na sebe opatrná. V případě špatných tripple testů bych amnio podsoupila zase, ale je to jen můj názor. Jo a ANN pokud máš pocit, že je mimi v pořádku tak to hodně znamená já jsem tehdy od začátku věděla, že něco v pořádku nebude. Uvidíš co ti řeknou odpo.

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
13.9.07 10:36

Teda ta Ajja ás bude fakt napínat a neřekne nám to :lol: :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
13.9.07 10:38

Včera tady byla kamarádka v práci ukázat čerstvě narozenou holčičku a bavily jsme se o ultrazvuku - víte, že pičulkám co vidí doktoři na UZV se říká „kávový zrno“? to mě docela rozesmálo. Ale docela to odpovídá, co? .. ten tvar uááááá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
13.9.07 10:41

Ajji, já mám fakt pocit, že to bude v pořádku… jen teď je ve mně ten červík… a mohla bys nám říct na co to vypadá, když se tu takhle nervujem, tak ať aspoň nco hezkýho :wink:

Jinak teda taky teď nějak nejsem schopna smyslupně pracovat, tak myslím, že uteču po O z práce a půjdu k doktorovi, abych co nejdřív věděla víc :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
13.9.07 10:45

ANN, to jo zdrhni, stejně bys nic neudělala. napíšeš nám, co ti řekli?

AJJO, teda ty jsi :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
13.9.07 10:51

Ann: jojo,ja říká Márty,zdrhi a dej nám co nejdřív vědět jak jsi pořídila.
Ajjo: Tak šup šup,holka nebo kluk :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital