Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
poctivě jsem dočítala, Evi gratuluji k chlapečkovi!!!
Polštář mi schovává kamarádka, nemůže si ho vynachválit hlavně na kojení, tak doporučení předává.
Jinak já jsem úplně totálně zklamaná, volala jsem do Gennetu, ale výsledky plodovky ještě nejsou
Prý to může trvat až 18 dní - škoda že mi to takhle neřekli předtím, prostě řekli i napsali, že výsledky jsou za dva týdny a já jsem se na to tak upnula, grrrrrrrrrrrrrrrrr. Úplně mně z toho rozbolela hlava. Mám to zkusit zítra. A ani už nezabírá říkat si, že by mi volali, kdyby to dopadlo špatně, protože tam prostě nic nemají.
Jediné co mně drží je, že jsem si už na 99% jistá, že cítím pohyby.
Ahoj Mose, gratuluji k pohybům, alespoň víš, že ten maličký v Tobě se má k světu a výsledky určitě dobře dopadnou, neboj se! Přitul se ke kočičkám, to uklidňuje, ne?
Fyzikarko, taky děkuji a to stejné jsem si říkala já, že jsme tu vlastně 3 učitelky ![]()
Evi, jasně že jo, ted pokud mi zrovna nepořádají dostihy přes postel ve čtyři ráno ![]()
Mose:
alespoň máš veselo. My jsme měli doma taky kočičku, ale když se naši přestěhovali do domečku, vzali si ji s sebou. Tak se s ní alespoň pomazlím, když jsem tam, dám si ji na bříško a ona vrní. Kdo ví, co si říká ten prcek ve mně ![]()
Zajimave, ze kocour mi ted na bricho neleze, hezky ho prekracuje, tak mozna vi ![]()
Jen jeho sest kilo ktere mi namisto toho bori na prsa docela boli, tak vydavam „zajimave“ zvuky, ale preci ho neshodim ![]()
Mose, vydrž, to bude dobrý. Pravděpodobnost, že zrovna ty budeš mít špatný výsledek je fakt malá. Určitě zdravě žiješ, jíš, sportuješ s kočičkama
A to mrskání miminka je roztomilý, viď? Furt si lehám na zem a čekám, kdy se hejbne.
Která jste ještě úča? Fyzikářka, Eva a ??
Jdu dom. Dneska jdu na masáž, asi to pan masér bude muset vzít vsedě ![]()
Emanko..uci jsou Fyzikarka, Eva a Petulinka..
Fyzikarko,ja budu chodit na oboji,jak cviceni tak plavani..ale u nas oboji zacina az v rijnu..lemplove.
Holky jsem magor kdyz vubec nejsem nervozni jak dopadnou tripple testy..ja se tim nejak vubec nenervuju..asi jsem letadlo..vzum vzum.. ![]()
Sandul: To je dobře že se nenervuješ,tak to asi budou výsledky v pořádku,uvidíš
A kdy se je dozvíš?
Anleo..brali mi je ted v pondeli a ve stredu pristi tyden si mam zavolat..
hoj holky, já se mám dneska dobře, už cítím emánka i když takhle sedím v práci. A taky jsem ho cítila už párkrát v 5 ráno a to mi děsí, jestli to bude nespavec jako Barča, tak mi vodvezou. Ta vstávala snad 10× za noc. Někde jsem četla, že mrńavý mimina střídají spánek a bdění tak po půl hodině, nevíte někdo jak je to teď? Asi ještě nespí celou noc, ne? Evidentně eman ne ![]()
Emanko, já už tak těším až si budu jistá, že Harýska cítím, snad už se taky brzy dočkám…
Zatím se netrap, že se takhle budí. Přece jen pak bude mít nějaký režim a teď v bříšku toho moc nemá… ![]()
HOH HOJ ![]()
Mám se dobře ANN. Dneska sbírám informace do Rodokemnovýho dotazníku a večer ho s Jaromírem vyplníme, ať jsme na pondělí připravený. Zítra jdem totiž na svatbu a o víkendu slavíme narozky obou našich mamin (narodily se ve stejnej den
, a naše babičky taky
), takže potřebuju taťku při smyslech, což při těch oslavách asi nebude
Ještěže nemůžu pít a budu moct toho oslavence odvést autem dom ![]()
Tak mrňousek je živoučkej v noci EMANKO? Bude to asi pěkný zlobidlo viď?
Já si teda fakt nejsem jistá, ale myslim, že něco slaboučkýho už jsem taky cítila
![]()
Márty, teda to je fakt úžaná náhoda
Moje první láska měla taky narozeniny jako já, jen teda jiný rok se narodil. Bylo to takový zvláštní, když jsme si pak na střídačku přáli ![]()
A moje mamča s tchýni byli jen o dva dny a teda pak ještě deset let ![]()
Ale má to pro Vás výhodu, že se Vám to dobře pamatuje ![]()
Tak si oslavy pěkně užijte… já bych určitě na Tvém místě dělala všem řidiče ![]()