ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2724
13.9.07 08:44

ANN, určo si to užijem. Jestli bude aspoň trochu hezky, tak budem v sobotu griovat na chatě…no a ta svatbička, ta se koná v rastauraci na Okoři,tak to tam bude taky učitě moc hezký :D Tu svatbu má Jaromírova bejvalka :wink: …kdo by to byl řek, že se spolu zkamarádíme že? Moc v lásce jsme se ze začátku neměli (logicky), ale nějak to tak vyplynulo ze situace a teď mi bude i dávat nějaký věci po svojí holčičce…a budem spolu vozit kočárky,protože čeká dvojčata (asi) :D Prostě je ten život zajímavej ne? :D

Jo a řidiče budu dělat a ráda … docela mě to řízení baví … pokud nejedu po cestě kterou neznám, to pak chytám nerva z neznámýho prostředí :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
13.9.07 08:44

Márty, to chceš říct, že obě maminy i babičky se trefily na stejný narozky? Roky asi ne, co? to je neuvěřitelná náhoda. U nás v rodině to máme se zvířata - to vám musím napsat. Byli jsme v zoo - byl to vlastně první výlet společný s Bárou a Petrem někdy na začátku. A zjistili jsme, že je tam žirafa Nikolka, která se narodila úplně stejně jako bára, i rok, a máma tý žirafy je žirafa Kleopatra, která se narodila jako já (rok už ne). Bára je od tý doby posedlá žirafama, jak toužila po sourozenci, uděla si z tý žirafy imaginární sestru, celej pokojík má pomalovanej žirafama, má je prostě všude. Psala jí dopisy. Petr chytře tenkrát v rámci mého balení daroval Báře sponzoring žiraf na rok a musím přiznat, že mě tím docela dostal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
13.9.07 08:47

EMANKO, jasan, mamči i babičky stejnej den…ale ty roky ne…to už by bylo fakt HUSTÝ! Jo a náš kočičáček má narozky na můj svátek :D

Ty vado!!!S těma žirafkama je to taky dost dobrý!!!!A hlavně se mi líbila ta Petrova balící taktika! To by mě taky dostal :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
13.9.07 08:48

Márty, já v 17. týdnu taky slaboučký pohyby cítila, ale nebyla jsem si vůbec jistá. ale asi to bylo ono, teď je to stejný, jenom silnější. Asi je to tím, že se takhle hlídáme, určitě všechny matky nejsou takhle zapálený jako my, mají to na háku. Včera emánka cítila poprvé i Barča, Petrovi se to ještě nepovedlo. Odpo jedeme do toho Gennetu, Bára se strašně těší na UZV, doufám, že návštěva bude pozitivní. Taky doufám, že nebudu moc dojatá a nerozeřvu se tam. Stačí mi teď vidět dětskej sbor a už mi vlhnou oči :lol: Ty jo, já mám zase dneska ukecanou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
13.9.07 08:52

Márty, vy jste si asi s Jaromírem souzený :lol: , to se fakt nevidí. Upřímně, mně už žirafy trochu lezou na nervy, máme je ÚPLNĚ VŠUDE. Na spoďárech, pyžamu, bundě, čepici, penále,aktovce, tužkách, ručníku všichni to vědí a jak vidí něco se žirafou, tak to koupí. Jenom aby eman nebyl žirafátko :lol: Mimochodem jméno Šimon pro emánka je po nejoblíbenější plyšový žirafě, se kterou Bára spí :lol: Takhle se u nás doma rozhoduje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
13.9.07 08:55

Teda holky, fakt super náhody :D Kdybych to někda četla tak si řeknu, pěkná pohádka :lol:
Emnako, já teda mám žirafy tak strašně ráda :oops:
A držím pěsti ať odpo vše v pořádku a Ty se pořádně dívej mezi nožičky :wink: (a doufám, že nám to pak práskneš :oops: )

Jo, a co se týče dojímání… jsem teď taky pořád na měkko, a to jsem měla minulý měsíc docela v pohodě, trochu se to uklidnilo, no ale teď se to vrátilo o to silněji :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
13.9.07 08:58

EMANKO, tak teď jsi mě fakt rozesmála :D Prostě přežirafováno. jenom aby Šimonek neměl dlouhej krček, nožičky a a hlavě růžky :P To by měla Barča radost :! :P

A odpo ti budu držet palce a jak říká ANN, koukat mezi noožičky, ať můžu upřesnit tabulku!!!! Na Gennet jsem slyšela jenom samou chválu, že jsou tam všichni hrozně hodný. je fakt, že už jsem z noch měla dobrej pocit po telefonu, dyž jsem se tam objednávala :D …trochu ti závidim, že „žirafátko“ uvidíte :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
13.9.07 09:00

ANN, já si zrovna dneska ráno říkala, že jsem se dlouho nad ničím nerozbrečela…tak to čekám každou chvilku :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
13.9.07 09:28

)Ahoj holky :lol:
Tak já už jsem asi přišla na to proč ještě žádný pohyby necítím,přece jenom je to 9 měsíců od císaře a podbřišek mám necitlivý jak tam jsou přeřezaný ty nervy,takže i kdyby se mimísek snažil sebevíc já ho prostě neucítím,možná až pak to bude silnější a bude kopat nahoru a do stran tak třeba,no každopádně jsem se tím uklidnila a už se nezkoumám jestly je to v pořádku :wink: :lol:
(Ale stejně Vám ty pohyby závidím :wink: :oops: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
13.9.07 09:34

Anleo, to je myslím, opravdu fakt… přeci jen to tělo potřebuje čásek…
Takže buď v klidu, oni až přijdou ty velký žuchance, tak ty ucítíš, to se neboj :lol:

Márty, já naposled brečela včera ráno :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
13.9.07 09:39

ANN a copak? :P

Čauky ANLEI :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
13.9.07 09:42

Emanko: držím palce na odpoledne :lol: A jem moc zvědavá jestly máš v bříšku emánka nebo emánkovou :lol: :lol: :lol:
Musíš nám pak hned dát vědět,jsme ženský zvědavý :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
13.9.07 09:50

Tak mi volali, mám tripel pozitivní, doporučují amniocentézu… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
13.9.07 09:59

Ann, neboj, psali jsme tady x-krát, jak často ty pozitivní triply vycházejí. Řekli ti čísla, tu pravděpodobnost? A volal ti tvůj doktor nebo z té laborky nebo kde ty testy dělají? Můj doktor mi říkal, že amniocentéza už není 1% riziková, ale jenom půl procenta a to je fakt děsně málo. Ale to rozhodnutí je na tobě. Snaž se nestresovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
13.9.07 10:01

Ahoj holky,

venku pořád zima žádné babí léto a Adámek dostal pořádnou rýmu takže spal celou noc s náma v posteli a já měla na břichu polštář aby mě nekopnul :) Mimi se včera večer hezky ozývalo tak jsem si to užívala jen taťku zatím kopnout nechtělo (pořád uvažuju jestli mám prozradit jestli to u nás vypadá na holčičku nebo na chlapečka když Eva už prozradila) Jooo a Adámek byl lenoch a moc tomu kopání nedal spíš se převaloval a protahoval a hodný a klidný nebyl vůbec byl pořádný uřvánek takže myslím, že není pravidlo, že pokud se mimi v břichu moc neprojevuje tak bude hodňoučké a klidné i po narození :wink:

Jo a přidávám se k těm, které ještě pořád nenakupují.

EVA: je to hezké vědět co máš v bříšku, že :) Naše mamka zase nechtěla ať dáme Adama hlavně kvůli tomu, že má svátek na Vánoce, ale jiné jméno na kterém bychom se shodli oba s manželem jsme nenašli :lol:

ANN: jak jsem psala mi při špatných tripple testech nevolali, ale poslali dopis. Přišel myslím tak za týden po odběru. Určitě budeš mít testy v pořádku.

FYZIKARKA: já už se chci přihlásit do cvičení a břišních tanců pro těhotné. V minulém těhu jsem taky začínala kolem 20. týdne a můžu jen
doporučit :)

SNADUL: teda to jsou změny ty jména no my taky ještě nějsme určitě rozhodnutí.

MOSE: tak já nevím, ale já jsem čekala na výsledky plodovky 5 týdnů ty poslední dny jsem tam volala každý den a pořád to nebylo hotové. Normálně to prý trvá kolem 4 týdnů. Když to bylo u nás poprvé špatné tak to trvalo tři týdny než se to projevilo. Já vím to čekání je nekonečné a úplně ti rozumím, ale určitě to bude v pořádku.

EMANKA: přeju super zážitek z dnešního utz :)

Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital