Poradna duly
Jana Čurdová
Holky díky,
je mi líto Áji, moc si přála sestřičku, mně to tak nějak bylo jedno, jen se mi líbily ty růžové věcičky ![]()
Radkovi jsem to už volala, zdál se mi nějaký zaražený, o jménech teď budeme oba přemýšlet, ale shodli jsme se, že by asi bylo nejlepší něco, co by mu pak v Anglii nekomolili - čímž se nám trošku zužuje výběr a můj favorit Vojtíšek to asi nebude.
MOSE, Ája si zvykne. Myslím, že jí nakonec bude jedno,jestli je to kluk nebo holka. Mrňavoučký je jsou ty mrňata na začátku stejně ![]()
Márty, doufám, že jo…
Já tu pro změnu bulím jako káča a ani vlastně nevím proč. Asi mi to teprve nějak dojde.
Hormony jsou teda svinstvo
![]()
Mose: To jsou slzy štěstí
![]()
A Ája si zvykne,počkej až si ho pochová ![]()
Mose, tak moc gratuluju
A Ája si fakt zvykne, když ji pěkně vysvětlíš, že bude velká ségra, tak i kluk bude dobrý ![]()
Ještě jak dlouho se čeká než jdeš na to amnio? myslím za jak dlouho Tě objednají? Když už, tak chci hodně brzo… ![]()
Ann, ja jsem se objednavala ve 13. tt na 16tt a rekli mne, ze mne tam nekam vmacknou - jestli jsem to dobre pochopila hodne zalezi na tom, v jakem tydnu jsi, protoze se snazi o ten podle nich optimalni cas - 16tt - 18tt, po tom 18tt se sami snazi aby to bylo co nejrychleji a rovnou delaji i ty zrychlene vysledky do dvou dnu - alespon takhle to je v tom povidani co mi tam dali
Ty bláho, tak kdybych já nakonec na to Amnio šla, tak to by byla asi rychovka, když jsem v 17tt ![]()
Takže 17tt je zlatý střed… ikdyž příští týden už bude 18. no uvidím… Už aby člověk věděl víc… ![]()
Za chvilku vyrážíš ANN, už to nebude dlouho trvat. Hlavně nám dej co nejdřív vědět ![]()
Ann tak drzim pesticky..
Mose blahopreju..
Marty nenervuj se..koukni na me..me je tak nejak vsechno jedno..si pripadam tak lehce..jako blazen.. ![]()
Anleo,ja chci taky holcicku..strasne moooooc..a ty uz jednu mas,tak bud hodna a prenech to me..
MOSE: super zpráva blahopřeju a malí chlapečci jsou fajnííííí a jsou to mazlíci tak se těš a nebreč ![]()
Teda nevím Ostrava je asi nějaká pomalá a zaostalá tady všechno trvá včetně té plodovky fakt jsem čekala 5 týdnů ![]()
Takže zatím samí kluci?
A.
MARTY: a to je důležité udělat si radost třeba tričkama před chvílí volal manžel, že dnes musí zůstat v práci do večera tak uvažuju, že s Adámkem někam vyrazíme a taky si uděláme radost ![]()
A.