Poradna duly
Jana Čurdová
DOBRÉ RANKO ![]()
EMANKO, já myslím, že když vám to Dr. tak vysvětlil a výsledky vypadají „dobře“,tak se bát nemusíš. Oni se doktoři prostě sichrujou a proto posílají na dlaší testy. Mě Dr. taky řekl, že by mě na tu genetiku neradši neposílal, že to maminy akorát stresuje a že čím víc testů se dělá, tím víc odchylek se najde…a že mě tam posílá projistotu…takže i to Amnio u tebe bylo navržený pro tu jistotu…si myslím já teda
A s tou placentou se to určitě upraví - uvidíš!
ANN díkes za pochvalu. Takhle to břiško vypadá jako těhulkovský,ale když jsem oblečená,tak spíš jako hodně vypasený ![]()
Ahoj holky,
tak u nás svítí konečně sluníčko a i tady je dobrá nálada tak to je fajn ![]()
ANN: myslím, že ti napíšou 14 dnů neschopenku. No týden bych byla doma určitě. Pár dnů jsem cítila to místo vpichu, ale nic hrozného. Jo a taťka ať tě určitě drží za ruku budeš se cítit jistěji a klidněji a neboj oni si pod utz najdou nejlepší místečko kam píchnout
Ale upřímně nedovedu si představit, že bych šla po odběru do práce minule mi trvalo snad dvě hoďky než mě přešly omdlívací stavy, ale to jsem poprvé neměla říkali, že to mám prý z nervů no každopádně ty tvoje výsledky vypadají dobře takže i výsledek bude dobrý ![]()
EMANKA: takže utz v pohodě to je dobře a že by kluk ![]()
A.
Holky, já jsem úplně na sračky. Pořád na to myslím, ani pořádně nevím, čeho se bojím, jenom mám děsný pocit z těch doktorů. A extra příjemný teda nebyly, jakmile jsme dali najevo, že asi amnio ne, na:,–(ili takový odsuzující úsměv. Jsou to prostě vědci, který daj na čísla. Ještě mi teď vrtá hlavou ta placenta, někde jsem včera v diskuzích narazila, že se někdy zakazuje sex, ten doktor nic neříkal, tak nevím, jestli nemám zajít za svým a probrat to ještě jednou. Ach jo. Už jsem i brečela na záchodě, já - taková tvrďačka ![]()
EMANKO - sluníčko, nebreč! Tak zajdi za svým Dr. a popovídej si o tom ještě s ním. Určitě tě uklidní! A neplakej ![]()
EMANKO: nejhorší je, že doktoři řeknou čísla apod., ale rozhodování je na rodičích no víc bych řekla na mamince. Jak tak čtu co píšeš tak bys potřebovala mít sto pro jistotu no kdo ne jsem taky taková. S tou placentou bych to zašla probrat s svým dr. za to nic nedáš a budeš vědět co můžeš a co ne. Já jsem měla v těhu s Adámkem riziko DS 1:4900 a na amnio jsem šla, ale bylo to naše rozhodnutí. Manžel byl určitě pro abychom po prvním těhu byli klidní oba. Vás chtěli poslat na amnio „jen“ kvůli tvému věku? Protože výsledky máte jinak dobré ne?
A.
Jo, jenom kvůli věku, všechno vyšlo ok všetně včerejšího uzv. Ty jsi měla 1:4900, byla jsi mladá a stejně tě poslali na amnio - jo já už to chápu, to předchozí těhotenství bylo to špatné. Už je mi to jasný. A taky mi uklidnilo, že někomu vyšlo 1:4900, mě přišlo těch mých 1:2300 až neskutečně dobrý výsledek, už jsem zase vymýšlela, jestli to není falešně negativní. Já jsem zbytečně moc přemýšlivá.
EMANKO: falešně negativní určitě nee co bych měla říkat teď když mi vyšlo riziko DS 1:20000 z toho jsem teda byla sama vykulená. Myslím, že jste v pořádku ![]()
A.
Emanko, nenervuj… ale jestli budeš nervovat takhle celou dobu, tak by snad bylo lepší, si to ještě rozmyslet… ale myslím, že to máš hódně vysoké
takže bych se opravdu nebála… ![]()
Ajjo, já věřím, že to bude OK, prostě pocit je pořád dobrej, tak snad bude i po pondělku ![]()
A do práce bych se teda taky bála hned jít… všude říkaj, že ty tři dny by se mělo poctivě ležet, bála bych se, abych mimču neublížila ![]()
Emanko, nešil
Falešně pozitivní - to fakt neexistuje. A kdyby tam mělo být něco špatného, tak by to na ultrazvuku poznali.
Nenech se rozhodit doktory, oni jsou deformovaní povoláním
Jak jsou v Gennetu všichni příjemní a profíci, tak mně tedy bylo nepříjemné, že ta jedna doktorka do mně ryla, proč jsme se jako tak pozdě rozhodli a jestli mám nového partnera… ale třeba jsme jenom víc přecitlivělé a oni tím nic nemyslí. Tak prosím přestaň „poslouchat trávu růst“ a užívej si -asi- chlapečka
- a sluníčka, alespoň tady tedy vylezlo.
Jinak holky všechny zdravím a vaše malé žížalky taky, já mám dneska fofry a pak prchám a jedu k našim.
tak jsem se vrátila od doktora - mýho jsem tam nezastihla, ale doktorku, která mi dělala šíjové projasnění a se kterou se znám, takže to bylo možná ještě lepší. Docela mi uklidnila, řekla, že v genetu jsou píchači a navrhnou to každýmu a neberou moc v potaz to riziko potratu. A že by se podle mých výsledků rozhodla taky tak. A s tou placentou je to taky snad v pohodě, prý zas tak nízko není a většinou se vytáhne nahoru a sex téhle poloze, kterou mám já, nevadí. Tak jsem se zklidnila. Ale jsem si jistá, že pokud bych měla pochybnosti v testech, tak bych to podstoupila.
Mose, mě tam doktoři taky moc neuchvátili, taky rejpali. Ale už na to kašlu a zapomínám na nějaký Genet. Tak si užijte víkend, má být krásně.
Ahoj holčiny,
tak mám výsledky testů a mimčo je zdravé. ![]()
Ale pak mi psala kamarádka,čekali v dubnu a už nečekají, těšily jsme se, jak budeme jezdit s kočárkama. ![]()
FYZIKARKO G R A T U L A C E ! ! ! Super" Když máte všechny miminka zdravoučký, to by v tom byl čert, abychom s ANN nedopadli taky dobře ![]()
Já se s vámi pro dnešek rozloučím, jedem na tu svatební oslavu,tak se musim trochu zkulturnit ![]()
zatím ahoj a hezký večer ![]()
Ahoj,
je tu dneska někdo? Mi se dneska nic nechce jsme s Adámkem nějací nachlazení
Taťku máme na hřibách tak jsme sami a měla bych uklidit a vařit a sedím tady a hledím do počítače. Mimi se nejak nehlásí ani včera večer ani ťuk tak jsem trochu nervózní.
FYZIKARKO: blahopřeju k dobrým výsledkům a kamarádce posíláme pohlazení.
A.
Ahoj holky, tak se hlásím po volnu.. byli jsme se mrknout na Slovensku a v těch termálech jsem nakonec byla.. sice jsem se vždycky jen chvilku ohřívala a pak jsem lezla ven.. měla jsem strach.. ale jsme v pohodě. Koukala jsem na fotečky.. koukám Márty, že Ti bříško taky pěkně povyskočilo.. moooc krásný. Jinak jsem četla to o Mischni.. je mi to líto, ale koukala jsem, že to holka brala docela racionálně, takže to je super. Jinak Ajjo já jdu taky ke kardiologovi.. jedu na Fifejdy na dětské oddělení, ale až po 20tt, musím se objednat, už mám žádanku. Můj Dr. posílá všechny pacientky, aby se podchytilo všechno. Jinak všem, které mají dobré výsledky na VVV moc moc gratuluji. Jo a taky gratuluji těm co už ví jakého kuliferdu nosí v bříšku. Jo jinak holky k těm oblečkům, jakou kupujete velikost?? Já si koupila první úlovek bodyčko bez nohaviček, ale s dlouhým rukávem a je to vel. 68, je to malinký, tak nevím jak velký se kupujou věci na čerstvý miminko, abych pak neměla všechno velký, nebo malý. Můžete mi vy zkušenější poradit???