Poradna duly
Jana Čurdová
Teda pogratulovat Fyzikarce k chlapečkovi a Marty k holčičce jsem urcitě nezapomněla, ale teď koukám, že jsem to fakt nenapsala, tak až teď!!
Ahoj Mose, dočítám se, že Ti manžel poslal ten supr dokument! My jsme byli zrovna v té době na dovolené, takže jsem to prošvihla
a když jsem si to chtěla najít na online vysílání přes ČT, tak tento pořad tam bohužel nebyl. A Ty bys byla ochotna to nějakým způsobem poslat? To bys byla mooooc hodná, ale zase abys s tím neměla nějak moc práce nebo tak…
Mose, moc děkuji a poslala jsem Ti mail, jelikož se mi nějak soukromá zpráva nepodařila odeslat.
Ahoj spolutěhulky,
já se teť vůbec nedostala na net,měla jsem tu na návštěvě brášku ale už odletěl a dneska si manžel vzal Alenku a odjely na chalupu tak mám času
Jsem si nakoupila vlnu na pletení a proutí na košíčky tak něco spáchám,vrátěj se mi až v neděly,teda jestly se jim nebude stejskat a nepřekvapěj mě dřív, ještě takhle spolu sami nikde nebyly,aspoň si taťka vyzkouší jaký to je ![]()
Ann: Odpočívej a těším se až nám napíšeš jestly Harýsek nebo Harýsková.
Márty: Gratulace k holčičce ![]()
Vítám taky Endy zpátky po dovolený a těšíme se na fotečky.
Tak dál už nevim,sice jsem poctivě dočítala ale nepamatuju si vůbec nic.
Jdu si udělat něco k obídku a pak se zachumlám do peřin a budu odpočívat.
Ve čtvrtek mě čeká ultrazvuk tak jsem zvědavá jestly se i naše mimi ukáže co je zač a nebo jestly si budu muset ještě počkat.
Jo a včera jsem i koupila ten velkej balón tak jsem zvědavá jestly ho využiju. Ještě se chci poohlídnout po kojo polštáři ale na to je ještě čas.
Tak papapa a opatrujte bříška
Ahoj holky,
dopoledne jsme byli ve školičce teď Adámek spí tak sedím u emimina
Díky za reakce k salámům. Já je taky moc nejím teda skoro vůbec, ale dneska už jsem měla dost sýrů a marmelád a místo normálního oběda jsem si uvařila klobásku asi po sto letech ![]()
Zítra jdeme na ten genetický utz tak na nás myslete ať je všechno v pořádku.
MARTY: blahopřeju k holčičce a jsem ráda, že jste zdravoučcí ![]()
ANN: hezky odpočívej a určitě bude všechno v pořádku ![]()
MOSE: teda to cvičení ti vyloženě prospělo teda myslím co se nálady týká ![]()
ANELI: tak ten balón mám doma dlouho se na něho jen prášilo, ale už jsem se na něho znovu po:,–(ila a je to fajn
kdysi jsem na něm uspávala Adámka.
A.
Ajji: zítra na tebe budu myslet ale uvidíš že to bude v pořádku ![]()
Já jsem právě slyšela že je ten balón dobrej na uspávání mimča,že jak se a něm pohupuješ tak to uklidňuje tak uvidíme jestly nebudeme mít nějakýho hodně velkýho vzteklounka ![]()
ANLEI: teda já ani s hodným mimi nepočítám. Adi byl uřvánek největší a to kdekoliv a kdykoliv
Jaká byla Alenka?
Balón je asi fakt dobrej, taky si uvědomuju, jak na něm kamarádka uspávala. A taky ještě měla lehátko od Fisher Price, který se hodně houpalo a samo drnčelo a to taky dobře fungovalo. To lehátko bych chtěla, ona mi ho možná půjčí. Jen ten balón je dost velkej, nevím, jestli by se k nám vešel.
Ajji, to máš pravdu, asi se nemůžu moc povalovat a musí něco dělat
Zítra držím palce, dej pak vědět, mě to čeká až 3. 10.
K debatě k salámům - normálně si občas dávám asi jenom drůbeží šunku, ale brácha přivezl teď v pátek klobásky z Francie a normálně jsme se o ně doma prali
. Teda přivezl i sýry, ale ty se jíst bojiím, jsou to samé plísňáky, tak si hadi užívají sami.
Ajji: Alenka byla zlatíčko,no když brečela tak jsem jí vrazila prso a byla spokojená,ani na prdíky netrpěla a zoubkách jsme ani nevěděly že rostou, tak se bojim že teť při tom druhym si to všechno vyberu za Alenku,že to bude vzteklounek uřvanej ![]()
Mose: jé klobáska,mňam,já tu mám k večeři půlku grilovanýho kuřete,se těšim až si dám.
Emanko: To lehátko od fisher price máme doma,jsem na něj zvědavá,známá v něm taky uspává holčičku a naprostá spokojenost, a pak si myslím že bude dobrý i na krmení,no uvidíme
Ahojky,
Ann, držím pěsti, ať je vše ok a opatruj se
Márty blahopřeji k holčičce.
Mose, my nemáme chlapečka potvrzeného, já viděla na UTZ v 16.týdnu malý penis a tatínek zase pupeční šňůru
. A doma se pak přiznal,že by radši holčičku.
Zašla jsem si do DM pro tu slevovou knížku, potěšilo mě, že paní prodavačka nechtěla kopii těhuprůkazky a ty slevy určo využiju. Asi na všechny, ale spoustu z nich.
O víkendu povinná návštěva u tchánů, tchýně mi nabízela kovovou postýlku, na 2šroubky. Tak jsme jí vysvětlili,že kovová musí zůstat u nich kvůli hlídání dítěte a my si koupíme dřevěnou. Pokud chce, může na ni něco přidat
. Teď už se se mnou nebude bavit vůbec.
Tak to jsem Fyzikářko zvědavá, jestli jsem ti toho chlapečka přičarovala
Asi kolem sebe teď vidím samé chlapečky
A ty bys taky radši holčičku? Radek si tedy s dcerou rozumí víc než s klukem, holt holky to s tatínky „umí“ ![]()
Ahoj holky..
tak ja se jen hlasim jen po vysledkach tripple testu..jsme zdravy..vysledky negativni..primo vzorovy,priste nam budou zapsany do prukajdy..A na velkej utz jedeme nekdy v rijnu mezi 20-21 tejdnem.
Mose, já beru obojí, holčičku i chlapečka, hlavně když bude mimino zdravé. A pokud se za 14dní neotočí tak, že to bude vidět i pro nás laiky, ptát se nebudu. Výbavičku pořídíme v neutrálních barvách a já ujíždím na modré, takže holčička v růžové určitě nebude ![]()