ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2324
18.9.07 09:44

Teda pogratulovat Fyzikarce k chlapečkovi a Marty k holčičce jsem urcitě nezapomněla, ale teď koukám, že jsem to fakt nenapsala, tak až teď!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
18.9.07 09:53

Ahoj Mose, dočítám se, že Ti manžel poslal ten supr dokument! My jsme byli zrovna v té době na dovolené, takže jsem to prošvihla :( a když jsem si to chtěla najít na online vysílání přes ČT, tak tento pořad tam bohužel nebyl. A Ty bys byla ochotna to nějakým způsobem poslat? To bys byla mooooc hodná, ale zase abys s tím neměla nějak moc práce nebo tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
18.9.07 10:40

E.v.i. ráda ti to pošlu, napsala jsem ti SZ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
18.9.07 10:56

Mose, moc děkuji a poslala jsem Ti mail, jelikož se mi nějak soukromá zpráva nepodařila odeslat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
18.9.07 12:17

Ahoj spolutěhulky,
já se teť vůbec nedostala na net,měla jsem tu na návštěvě brášku ale už odletěl a dneska si manžel vzal Alenku a odjely na chalupu tak mám času :lol: Jsem si nakoupila vlnu na pletení a proutí na košíčky tak něco spáchám,vrátěj se mi až v neděly,teda jestly se jim nebude stejskat a nepřekvapěj mě dřív, ještě takhle spolu sami nikde nebyly,aspoň si taťka vyzkouší jaký to je :wink:
Ann: Odpočívej a těším se až nám napíšeš jestly Harýsek nebo Harýsková.
Márty: Gratulace k holčičce :lol:
Vítám taky Endy zpátky po dovolený a těšíme se na fotečky.
Tak dál už nevim,sice jsem poctivě dočítala ale nepamatuju si vůbec nic.
Jdu si udělat něco k obídku a pak se zachumlám do peřin a budu odpočívat.
Ve čtvrtek mě čeká ultrazvuk tak jsem zvědavá jestly se i naše mimi ukáže co je zač a nebo jestly si budu muset ještě počkat.
Jo a včera jsem i koupila ten velkej balón tak jsem zvědavá jestly ho využiju. Ještě se chci poohlídnout po kojo polštáři ale na to je ještě čas.
Tak papapa a opatrujte bříška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
18.9.07 14:00

Ahoj holky,

dopoledne jsme byli ve školičce teď Adámek spí tak sedím u emimina :) Díky za reakce k salámům. Já je taky moc nejím teda skoro vůbec, ale dneska už jsem měla dost sýrů a marmelád a místo normálního oběda jsem si uvařila klobásku asi po sto letech :oops:
Zítra jdeme na ten genetický utz tak na nás myslete ať je všechno v pořádku.

MARTY: blahopřeju k holčičce a jsem ráda, že jste zdravoučcí :)

ANN: hezky odpočívej a určitě bude všechno v pořádku :)

MOSE: teda to cvičení ti vyloženě prospělo teda myslím co se nálady týká :)

ANELI: tak ten balón mám doma dlouho se na něho jen prášilo, ale už jsem se na něho znovu po:,–(ila a je to fajn :) kdysi jsem na něm uspávala Adámka.

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
18.9.07 14:22

Ajji: zítra na tebe budu myslet ale uvidíš že to bude v pořádku :wink:
Já jsem právě slyšela že je ten balón dobrej na uspávání mimča,že jak se a něm pohupuješ tak to uklidňuje tak uvidíme jestly nebudeme mít nějakýho hodně velkýho vzteklounka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
18.9.07 14:39

ANLEI: teda já ani s hodným mimi nepočítám. Adi byl uřvánek největší a to kdekoliv a kdykoliv :roll: Jaká byla Alenka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
18.9.07 14:52

Balón je asi fakt dobrej, taky si uvědomuju, jak na něm kamarádka uspávala. A taky ještě měla lehátko od Fisher Price, který se hodně houpalo a samo drnčelo a to taky dobře fungovalo. To lehátko bych chtěla, ona mi ho možná půjčí. Jen ten balón je dost velkej, nevím, jestli by se k nám vešel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
18.9.07 15:11

Ajji, to máš pravdu, asi se nemůžu moc povalovat a musí něco dělat :D Zítra držím palce, dej pak vědět, mě to čeká až 3. 10.

K debatě k salámům - normálně si občas dávám asi jenom drůbeží šunku, ale brácha přivezl teď v pátek klobásky z Francie a normálně jsme se o ně doma prali :). Teda přivezl i sýry, ale ty se jíst bojiím, jsou to samé plísňáky, tak si hadi užívají sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
18.9.07 15:18

Ajji: Alenka byla zlatíčko,no když brečela tak jsem jí vrazila prso a byla spokojená,ani na prdíky netrpěla a zoubkách jsme ani nevěděly že rostou, tak se bojim že teť při tom druhym si to všechno vyberu za Alenku,že to bude vzteklounek uřvanej :lol:
Mose: jé klobáska,mňam,já tu mám k večeři půlku grilovanýho kuřete,se těšim až si dám.
Emanko: To lehátko od fisher price máme doma,jsem na něj zvědavá,známá v něm taky uspává holčičku a naprostá spokojenost, a pak si myslím že bude dobrý i na krmení,no uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
18.9.07 17:40

Ahojky,
Ann, držím pěsti, ať je vše ok a opatruj se
Márty blahopřeji k holčičce.
Mose, my nemáme chlapečka potvrzeného, já viděla na UTZ v 16.týdnu malý penis a tatínek zase pupeční šňůru :) . A doma se pak přiznal,že by radši holčičku.
Zašla jsem si do DM pro tu slevovou knížku, potěšilo mě, že paní prodavačka nechtěla kopii těhuprůkazky a ty slevy určo využiju. Asi na všechny, ale spoustu z nich.
O víkendu povinná návštěva u tchánů, tchýně mi nabízela kovovou postýlku, na 2šroubky. Tak jsme jí vysvětlili,že kovová musí zůstat u nich kvůli hlídání dítěte a my si koupíme dřevěnou. Pokud chce, může na ni něco přidat :D . Teď už se se mnou nebude bavit vůbec.

• Citovat
  • Upravit
2324
19.9.07 11:40

Tak to jsem Fyzikářko zvědavá, jestli jsem ti toho chlapečka přičarovala :D Asi kolem sebe teď vidím samé chlapečky :wink: A ty bys taky radši holčičku? Radek si tedy s dcerou rozumí víc než s klukem, holt holky to s tatínky „umí“ :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
19.9.07 17:54

Ahoj holky..

tak ja se jen hlasim jen po vysledkach tripple testu..jsme zdravy..vysledky negativni..primo vzorovy,priste nam budou zapsany do prukajdy..A na velkej utz jedeme nekdy v rijnu mezi 20-21 tejdnem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
19.9.07 18:59

Mose, já beru obojí, holčičku i chlapečka, hlavně když bude mimino zdravé. A pokud se za 14dní neotočí tak, že to bude vidět i pro nás laiky, ptát se nebudu. Výbavičku pořídíme v neutrálních barvách a já ujíždím na modré, takže holčička v růžové určitě nebude :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex