ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2324
24.9.07 10:38

Evi, zrovna minulý týden mi máma zase hučela do hlavy, ať mně ani nenapadne věšet si záclony, akorát nemám potuchy, kdo by to jako jiný udělal. Ale okna jsem si rozmluvila sama, máme totiž čtyřmetrové stropy a normálně musím balancovat na štaflích, tak to se bojím, že ztratím rovnováhu a sletím. Budu si muset najít někoho kdo mi to za peníze umyje.
V sobotu mi normálně rupla bota napříč, začínám být paranoidní co se týče přibývání kil, doma váhu nemám, tak uvidím příští týden v poradně. Při obou dětech jsem přibrala dvacet kilo, sice jsem to zase shodila,ale tak nějak jsem doufala, že by to mohlo být teď lepší.
A na pohyby mám asi lenocha :D , ale spíš si myslím že to je tou placentou vepředu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
24.9.07 10:45

Mose, to jsi mě teda fakt pobavila s tou botou :D :D :D Já jsem zvědavá, kolik přiberu. Zatím mám 4 kg navrch, ale teď, když jsem pořád doma…nevím, nevím
A zase mě začala pálet žáha… :? dneska si pořád jen stěžuju, co? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
24.9.07 10:46

Ahoj holky,

tak i ja se pridavam k tem vic zamilovanejm do manzela,strasne ho potrebuju a chybi mi..a sex..ten je uplne nadhernej a lepsi kdykoliv predtim..tatka ted uplne sili..jenze jeste musim pockat do 11.10..nez prijede..

Marty,preju tatkovi Jaromirovi vsechno nej nej k svatku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
24.9.07 10:59

Holky,musím si taky postěžovat, teď jsem se fakt naštvala - volala jsem k našemu doktorovi, chtěla jsem se jen objednat na EKG, vím, že na to mají nějaké hodiny, kdy to dělají a setřička mi řekla, že musím jedině přes normální návštěvu u dr - jednak nechápu proč by mě měl vidět a druhak to znamená několik hodin v čekárně mezi nemocnými :( :( :(

Evi, já měla +6 kilo, ale už před třemi týdny, ach jo… a spím taky blbě a na žáhu si dávám mlíko a Rennie… kupuju si čím dál větší balení, tak klídek :wink:

Sandul, když tě tu vidím, podařilo se ti zatočit s tou mykózou? Se ptám, protože mně se to zas vrátilo :(

A končím se stížnostmi, venku svítí sluníčko :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
24.9.07 11:05

Mose, tak tomu taky nerozumím, proč bys tam musela chodit osobně, od čeho jsou telefony? Vždyť na tom nic není, jen by Tě objednala…někdy ten přístup fakt nechápu :x

já jedu zítra na to fetální echo do nemocnice, tak jsem zvědavá, prý se docela zdržím, tak nevím, jestli to bude tak dlouho trvat, nebo mají plno objednaných…mám tam být na půl devátou.

a díky za radu s mlíkem :wink:

A dneska jedu ke kadeřníkovi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
24.9.07 11:33

Mose zatocila..sehnala jsem na Islandu Pevaryl Depot..ale prej je to i tady..muzou to tehulky od 1.az so 9.mesice..je to jeden cipek a krem..ten cipek se pomalu 3 dni uvolnuje a cisti to a kremem mazes okoli..
Po tech 3-4 dnech to opravdu prestalo..

A evi na paleni zahy mi gynekolog predepsal Mallox,protoze Renie prej neco obsahuje co neni moc dobry pro mimi..
Mallox si das jednu lzici a mas klid jak od paleni,nadymani,bolesti zaludku i zlucniku..fakt je super..ja na to paleni hodne trpim,hlavne po pecivu a buchtach..jenze ja bez nich nemuzu bejt..a v tehotenstvi mi uz nezabiralo ani mliko ani mandle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
24.9.07 11:37

A k tomu pribirani..ja jeste nepribrala nic..vazne ani kilo..ale ja jsem baculka a mimi ma z ceho brat..

Gyndar mi rekl ze se pekne zakulacuju a to ze nepribiram vubec nevadi..naopak..vsechny speky mi smizeli a mam jenom to brisko..

A vcera me rozesmala moje neter..kouka na me a rika.Sandrus a az budes mit to miminko tak budes mit velky a tlusty packy..a musis to mit protoze je to v ty knizce o miminku..Tak jsem se hezky pobavila a ani ji nic nerikala.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
24.9.07 11:48

Tak to moc díky za tipy, ten Pevaryl Depot se mi v češtině nepodařilo vygooglovat, ale ještě se zkusím zeptat, teď asi na:,–(ím zase Canesten a v nejhorším se po něm podívám až budu v říjnu v Anglii.
Mallox taky někdy beru, mně bohužel nezabírá skoro nic, ale měla jsem s tím problémy už léta před tím, šetřila jsem si doma poslední lahvičku Prepulsidu, co měl synátor předepisovaný na jícnový reflux, ale prý se už nevyrábí a mladýmu se to časem upravilo. O Rennie jsem nevěděla, jen mi chutnají ty ovocné… Ale mohla bych alespoň vyzpovídat doktora, když už tam stejně musím :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
24.9.07 12:07

Mose zeptej se doktora..ono to tu bude asi pod jinym nazvem..on ti neco da..
jo jo Prepulsid byl dobrej..ja ho mela na opacanej chod zluce..proste se mi zluc tlacila nahoru misto dolu a porad jsem zvracela a krkala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
24.9.07 12:50

Ahojdáček 8)

koukám, že to tu nějak ožilo :D

Mose, chtěla jsem se zeptat, jak dlouho jsi po amniu ležela? Dneska to je týden a už moc neležím, tak zas mám trochu červíka, abych náhodou mimču neublížila… A nějak ho teď moc necítím. Ale asi je to tím, že jsem dost v klidu, tak má taky klídek.Teda doufám :lol:

Sandul, já jsem zatím přibrala jen kilčo a taky mám pocit, že mi špek vlezl do bříška, takže mi to neva a u mě teda taky neva, že zatím moc nepřibírám. Uvidím toho třetího kolik ukáže váha u doktorky. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
24.9.07 12:56

Holky poradte minekdo nejakej romantickej vikend na na nejaky chaticce s krbem a vanou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
24.9.07 13:06

Sandul, zapátrej na webu, nabízejí toho hodně… i s programem :wink: když je to třeba nějaký penzion, abys nemusela vařit a určo aby tam byl i bazen, ne?
Mě tak napadá, že bych si taky dala říct… tak jsetli něco najdeš, tak inspiruj :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
24.9.07 13:41

Ann, klidne jeste odpocivej, ja myslim, ze tim se nic zkazit neda :D Ja jsem sla paty den do prace, ale v praci jenom sedim a pak jeste celkem dva tydny jsem se snazila nesportovat a taky nic tezkeho nezvedat, nenosit - na to jsem si nejak zvykla, tak synatora vyuzivam i nadale :wink:

Mne zaujalo v tom dokumentu o prenatalnim zivote, ze pry mimco nepozna rozdil, jestli sedime nebo lezime, pozna jenom velke otresy - to jsem vubec nevedela, stejne jako to, ze pry devadesat procent casu prospi.

Ja bych taky chtela romantickej vikend :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
24.9.07 14:44

Holky, my jsme dostali jako svatební dar od mých kolegů z práce víkend v penzionu v Českém Krumlově a to byla fakt nádhera. My byli v tomto penzionu: www.barbakan.cz. FAkt těžká romantika, ale je to tam dost drahý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
24.9.07 16:04

tak jsem holky vybrala tohle.. http://www.cachatar.cz/index.php?…

jsou to jizni cechy a trebonsky rybniky..a pbudeme mit to spodni patro s tim krbem..sice Tibi chtel jeste vanu,ale stejne se ja moc koupat nemuzu,tak budeme vic k postylce..k tomu jsem si objednala hezky pradylko a puncochy a bude krasnej romantickej vikend ve dvou (ve trech).. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí