Poradna duly
Jana Čurdová
An moc gratuluji k výsledkům.. super zpráva.. hele a nenapínej, nebo dostaneš na zadek.. tak co to bude???
Já to možná budu vědět příští pondělí co jdu na velký UTZ a pokud nebudeme otočení zadečkem, tak nám to taky už snad řeknou. Jsme teda zvědaví už jak nic.. já furt říkám Raďovi, aby pohladil Anetku a on si plete svou, že je to Vojtíšek ![]()
Ann, tak to je skvělý, to je úleva, co? A už chodíš do práce?
Ajjaa - nemáš nízký tlak náhodou? Když se ti motá hlava. V těhotenství bývá nízký tlak obvyklý.
Já už se na toho kluka (holku) fakt těším, já se hlavně už těším na cokoliv, až to budu držet, bude to za mnou a bude to zdravý. Teď jsem řešila, jestli budu muset mít císaře (bára byla cís., protože byla konec pánevní), jestli bych mohla mít ještě třetí dítě - no zase řeším předčasně problém, jak je mým zvykem. Anleo - ty jsi měla jednoho nebo dva císaře?
Jé Ann vlatně ví, co to bude. Tak honem, si to zasloužíme, ne? jak jsme tady držely palce ![]()
Dobrá dobrá ![]()
čekáme holčičku
Jsem ji zřejmě Anlee vyfoukla… já jsem celou dobu počítala s tím, že je to kluk, až jsem z toho vedle a pořád is říkám, jestli se nespletli ![]()
a úleva je to pořádná… hned je člověk o deset kilo lehčí. Ikdyž si říká, že to bude dobrý, tak prostě ochybnost je… ![]()
Luciášku, Anetka je moc hezké jméno, se tak jmenuju ![]()
cha cha tak harýsek je holčička!!! Jo, jsou to překvápka. Telepatie koukám moc nefunguje. Ann gratuluju moc!!
Emnako, neměj se
když já jsem si holčičku moc přála, tak jsem se prostě takhle „smířila“ s tím, že je to kluk a když není, tak jsem z toho taky vedle
Ale šťastná a pořád tomu nemohu uvěřit… ![]()
JO a už jsem se ji omluvila, že jsem na ni mluvila jako na kluka ![]()
Super! další holčička, tak kluci přece jen nebudou mít převahu - teda zatím…jak to vlastně je? Kolik už máme potvrzeno kluků a kolik holčiček? Nevedou náhodou už holky?
Není tu Márty? Že by hodila tabulku
Nevím, kdy byla naposledy, abysme se podívaly… ![]()
Ann: Gratuluji k dobrým výsledkům a k princezničce ![]()
Emanko: Já měla jednoho císaře, Alenku jsem rodila normálně, ale dneska už normálně udělají i 3 císaře. Teda my bysme pak chtěly ještě jedno dítko a to už by byl třetí císař a prý když to nebude tak honem tak bez problémů.