ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3481
1.10.07 13:18

A už víte, jestli to bude holčička nebo chlapeček?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
1.10.07 13:20

Víme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
1.10.07 13:25

NOOOOOOOOOOo, tak nenapínej!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
1.10.07 13:33

An moc gratuluji k výsledkům.. super zpráva.. hele a nenapínej, nebo dostaneš na zadek.. tak co to bude???
Já to možná budu vědět příští pondělí co jdu na velký UTZ a pokud nebudeme otočení zadečkem, tak nám to taky už snad řeknou. Jsme teda zvědaví už jak nic.. já furt říkám Raďovi, aby pohladil Anetku a on si plete svou, že je to Vojtíšek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
1.10.07 13:43

Ann, tak to je skvělý, to je úleva, co? A už chodíš do práce?

Ajjaa - nemáš nízký tlak náhodou? Když se ti motá hlava. V těhotenství bývá nízký tlak obvyklý.

Já už se na toho kluka (holku) fakt těším, já se hlavně už těším na cokoliv, až to budu držet, bude to za mnou a bude to zdravý. Teď jsem řešila, jestli budu muset mít císaře (bára byla cís., protože byla konec pánevní), jestli bych mohla mít ještě třetí dítě - no zase řeším předčasně problém, jak je mým zvykem. Anleo - ty jsi měla jednoho nebo dva císaře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
1.10.07 13:43

Jé Ann vlatně ví, co to bude. Tak honem, si to zasloužíme, ne? jak jsme tady držely palce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
1.10.07 13:48

Dobrá dobrá :wink:

čekáme holčičku :D :D :D Jsem ji zřejmě Anlee vyfoukla… já jsem celou dobu počítala s tím, že je to kluk, až jsem z toho vedle a pořád is říkám, jestli se nespletli :lol:

a úleva je to pořádná… hned je člověk o deset kilo lehčí. Ikdyž si říká, že to bude dobrý, tak prostě ochybnost je… :roll:

Luciášku, Anetka je moc hezké jméno, se tak jmenuju :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
1.10.07 13:50

cha cha tak harýsek je holčička!!! Jo, jsou to překvápka. Telepatie koukám moc nefunguje. Ann gratuluju moc!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
1.10.07 13:55

Emnako, neměj se :x když já jsem si holčičku moc přála, tak jsem se prostě takhle „smířila“ s tím, že je to kluk a když není, tak jsem z toho taky vedle :lol: Ale šťastná a pořád tomu nemohu uvěřit… :D

JO a už jsem se ji omluvila, že jsem na ni mluvila jako na kluka :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
1.10.07 13:58

Super! další holčička, tak kluci přece jen nebudou mít převahu - teda zatím…jak to vlastně je? Kolik už máme potvrzeno kluků a kolik holčiček? Nevedou náhodou už holky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
1.10.07 13:59

ANN: taky moc blahopřeju super zpráva :D

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681

kde je endy a její statistiky? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977

Není tu Márty? Že by hodila tabulku :roll: Nevím, kdy byla naposledy, abysme se podívaly… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
1.10.07 14:00

Sorry, Márty a její statistiky, se mi furt pletete :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
1.10.07 14:01

Ann: Gratuluji k dobrým výsledkům a k princezničce :lol:
Emanko: Já měla jednoho císaře, Alenku jsem rodila normálně, ale dneska už normálně udělají i 3 císaře. Teda my bysme pak chtěly ještě jedno dítko a to už by byl třetí císař a prý když to nebude tak honem tak bez problémů.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí