ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4874
25.9.07 11:52

Luciasi, ja delam asistentku obchodniho oddeleni, takze si myslim, ze preklady ze slovenstiny do cestiny, graficke upravy dokumentu, emailova komunikace se zakazniky, to vsechno by slo delat z domova…nebo cestaky, vzdycky bych si dosla pro podklady a za tyden je prinesla… no uvidim..hodne se to tu meni…

Co bys mohla delat ty z domova?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
25.9.07 12:33

Ahoj holky,

tak jsem opět tady. Před chvílí jsem přijela z vyšetření (fetální echo), bylo to úúúúžasnéééé, tak dlouho jsem se na malého mohla dívat…paráda. Nejprve se dívala taková mlaďoulinka doktorka a pak přišla ještě jedna starší a znova, takže jsem se mohla v klidečku dívat. Malý byl ale jako šídlo, pořád se vrtěl, strkal ručičku do pusinky, nosánek má celý po taťkovi, takový bambulatý :) už se na něj moc těším, a protože výsledky dopadly dobře, neudržela jsem se, a koupila malému na zimu parádní obleček, jedno bodýčko a sametový overálek. Já mám takovou radost, pořád na to koukám a hladím to, je to takové měkkoučké…jsem tak rozněžněná :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
25.9.07 13:17

evi tak to moc gratuluji k výsledkům a docela Ti závidím, žes zas viděla co se Ti v bříšku děje.. já ještě musím 2 týdny vydržet a pak se taky asi ukoukám.. v jeden den 2× zltrazvuk z toho bude jeden velkej a další dej to fetální echo.. tak uvidíme co uvidíme.

Endy já bych práci nemohla dělat z domu, museli by mi konečně zprovoznit dálkový přístup a pak bych mohla dělat.. dělám účto, takže měsíční závěrku… ostatní mermeládu kolem toho by asi dělal někdo jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
25.9.07 14:08

Ahoj holky..ja byla taky utracet..a mam dobrou zpravu pro ty co cekai holcicky..pokud budu mit kluka tak vam ty oblecky poslu..protoze jsou prevazne na holku,ale ja to tam proste nemohla nechat..
Nakupovala jsem v anglickym sekaci,ale vsechno to jsou novy veci a meli dneska akci vse za 10,– Kc..tak uznejte..nekupte to :lol:

Pokusim se vam to dat do galerky pokud mi jeste vydrzi fotak..dochazi baterky..cuzy :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
25.9.07 14:28

Tak to mate holky v galerce.. a ja mazu se psem ven..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
25.9.07 15:17

Juu, Sandulo, takovy akce bych taky potrebovala najit…tise zavidim…ale ja taky dneska koupila tri vecicky… jdu udelat fotku…

…a dneska mi kamaradka po kukovi prinese igelitku veci…uz jsou buhvi z jake ruky, tak uvidim, jak to bude vypadat…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
25.9.07 15:26

JOOO, a dneska je v Lidovkach priloha Zdravi - Porod doma nebo v nemocnici…chcete to oskenovat? Kdo to chce, tak mi poslete emailovou adresu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
25.9.07 16:23

Už jsem doma a je mi krásně. Zabalená, s čajem a v klidu, je to fakt rozdíl než tam v tom blázinci. Zítra na to kašlu taky. Já bohužel z domova pracovat nemůžu - pracuju v japonský továrně, mám na starosti plánování výroby a kontakt s mateřskou továrnou, tzn. že si každej den vyměním 50 mailů s Japoncema :lol: A k tomu potřebuju být ve styku i s výrobou. Takže škoda. Ale řekla jsem, že se vrátím za 2 roky, Petr totiž chce rok zůstat na mateřské a užít si tatínkovských povinností. Plat máme víceméně stejný, takže je to jedno. Ale jsem zvědavá, jestli za ty 2 roky nevyměkne. A můj táta s mámou oba budou čerstvě v důchodu, tak mám další skrytý plán, že bych šla na půl úvazku a hlídali oni - mám je vyzkoušený s Bárou a jsou na hlídání oba supr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
25.9.07 16:50

Ahojky všem,
Márty, gratulace k výsledkům.
Oblečky krásný, ty jo, já musím počkat do toho 3.10., dřív nechce manžel nic kupovat.
Sandul, mě zase uchvátily v C@A jen samé chlapecké věci, podvědomě tuším kluka, manžel holčičku. Uvidím za týden.
Včera jsem byla na plavání pro těhotné, super, plavalo nás 5 a jeden tatínek. Příští týden jdu zase, jen si musím koupit větší plavky, malinko víc mi roste hrudník :oops:

• Citovat
  • Upravit
2681
25.9.07 17:34

Fyzikářko, co dělal tatínek na plavání pro těhotné? :lol: To měl takovej pupek, že splynul? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
25.9.07 17:41

Sandulo a Endy, fakt pěkný bříška, já tam mám ještě houby :cry: Nahá to je vidět pěkně, ale oblečená ještě těhu zamaskuju. Ale budu to potřebovat, až půjdeme podepisovat hypotéku :lol:
Holky, myslím, že sem můžeme klidně dávat hambatý fotky, sem asi žádnej chlap nekouká - mimochodem vědí vaše polovičky o tomhle našem krafání? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
25.9.07 17:53

Emanko, měl pupík větší než jeho paní a super plnovous. Paní říkala,že má termín za 10týdnů. Já se se svým pidibříškem můžu jít zahrabat, dneska se mě ředitel ptal, jestli jsem opravdu těhotná, že to není vidět. V oblečení vůbec a doma nahatou mě vidí jen manžel.

• Citovat
  • Upravit
4874
25.9.07 22:47

Emanko, ja jsem na e-miminu zavisla uz od ledna a manzel nam rika e-praštěnky…moc ho to ale nezajima, obcas koukne pres rameno o cem je rec, ale babsky reci ho nezajimaji. Jenom jednou jsme se bavily o svadeni chlapu a davali sem fotky erotickeho pradla, tak to ziral, o cem vsem jde rec :wink:

Jinak me ta posledni fotka brisko dost zkreslila, ve skutecnosti neni tak obr…segra byla zklamana, kdyz jsem ji poslala tuhle fotku a pak jsme se videly ve skutecnosti…

Dobrou noc a marodum klidne spani :wink: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
26.9.07 10:56

Ahoj holky,

tak jsem zase koněčně tady nefungoval nám internet teda nevím jak jsme bez něho mohli kdysi existovat :lol: Adámek je u mamky tak jsem měla čas prolítnout všechny komentáře. Teda měla bych uklízet a tak protože odpo přijde mamka a babička a tchánovci, ale sedím u počítače a nic se mi nechce :roll:

Tak probíral se tady sex no tak s tím je to teď u nás taky fajn rozhodně lepší než v prvním trimestru i když teda od porodu s Adámekm mám pořád trochu problém s moji obr jizvou, kterou často cítím a teď se zase dost hlásí :( joo a jak jste psaly jak jsou taťkové sladcí tak to úplně chápu já bych toho našeho pořád pusinkovala :oops: Jenže pak mám zase takové nálady, kdy jem protivná a náladová a asi dost nesnesitelná :roll:

Tak už jsem taky neodolala a koupila jsem dvě bodýčka. Manžel zatím kupovat nic nechce, že ještě počkáme, ale jedno mám za 25Kč a jedno za 45Kč no nekupte to :)

Jo a přibírání tak já břibírám hlavně kvůli šílené zácpě už mám na to od dr. i sirup, ale nějak nezabírá :( a poslední dny se necítím moc dobře je mi pořád slabo a břicho mám šíleně nafouklé. A žáha mě taky pálí sestřička na poradně mi dala rennie mají to tam jako vzorky pro těhotné a je tam přímo napsané, že je to vhodné v těhotenství tak myslím, že tam nic škodlivého nebude.

MOSE: sestra u praktické dr. mi řekla, že těhotné mají přednost a nemusí čekat v čekárně s ostatními pacienty např. s chřipkou atd. tak se zkus poptat přece kvůli ekg tam nebudeš sedět nevím jak dlouho.

MARTY: blahopřeju k dobrým výsledkům testů :)

EVI: tobě blahopřeju k úspěšnému utz srdíčka. Byla jsi v té fakultce v Porubě?

SANDULA: teda takový víkend bude určitě super a po takové době bude fakt stát za to :D

Andrea

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
26.9.07 11:09

Dobré dopoledne, venku je tak šedě, že se mi vůbec nic nechce dělat, jen se povaluju, za chvíli si ohřeju rizoto ze včerejška a tím se opět vysílím :)

Včera jsme byli na ořechy, takže dnes jsou mé ruce opravdu ukázkové, no ale neloupejte to, když je to tak strašně dobré a zdravé :D

Ajo - byla jsem v Novém Jičíně, nevím, proč mě jednou doktorka poslala do fakultky a podruhé do NJ.

Až se manžílek vrátí z práce, zkusím ho poprosit, jestli by mi nedal do PC fotky oblečků, které jsem nafotila, ať se můžete taky kouknout, já jsem z těch věciček úplně mimo. Dávat fotky do PC jsem se ještě bohužel nenaučila :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí