ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4874
20.9.07 12:44

Zmijovka je desne sexy… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
20.9.07 12:48

Taky spím v čepici, když jsem nastydlá, s dutinami jsem vždycky mívala problém a tohle fakt pomáhá, spustí se ti rýma a rychleji odejde. Ale jak se říká - neléčená i léčená rýma trvá týden :cry:
Kolegyně v práci je taky posedlá zázvorem, nakládá ho do slivovice, a v zimě i jako prevence je super. Akorát ta slivovice asi teď nepůjde :lol:
Mně doktor na gen. UTZ měřil spoustu věcí, teda miminovi, ale asi se bál, když jsem odmítla amnio, aby něco nezanedbali. Naše maminky žádný UZV neměly a byly v pohodě. Taky je pravda, že většina z nich rodila do 25 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
20.9.07 23:01

Jsem si vzpomnela, ze jsem se nepochlubila, ze jsem na ten stredecni UTZ dorazila bez Tehotenske prukazky…skleroza se zhorsuje.. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
21.9.07 12:48

Koukam, ze vsechny v praci dohanite, co jste zamaskaly :wink:

Tak posilam zpravu, at nas alespon soupnu nahoru a nezapadnem v diskusich :wink: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
23.9.07 17:01

Týýý jooo!!!! Tady je ale mrtvooo!!! 8O 8O 8O

Venku je hezky a všechny si užíváte sluníčka co?

U nás vládne tenisová nálada. V pátek jsme strávili 7 hodin v Sazka Areně na Davis Cupu. Na ty chlapy je pěknej pohled takhle naživo :P

Tak hezkej zbytek víkendíku a holky… v pátek je volno, takže nás čeká prodlouženej víkend!!!!…a já si beru volno už ve čtvrtek a pojedem na chatu 8)

PS: Myslím, že se přidávám do klubu „kopanečků“, Jaromír už taky toho rošťáka cítil :! :D :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
23.9.07 18:53

Ahoj těhulindy 8)

Márty, tak to je super, gratuluju :wink:

Já už tolik neležím, tak snad to bude všechno v pořádku. A myslím, že v pátek večer se tam taky Harýsek vrtěl, tak jsem trošku klidnější, že je v po tom v pořádku. :) Teď jak se moc nehejbu, tak ho ani tolik necítím :roll:

A já si teda počasí moc neužívám, ikdyž už chodím ven s pesanem kolem bloku, tak aspoň něco :D

Tak se mějte fajn a pohlaďte břichanda :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
24.9.07 08:37

Ahoj holčiny,
byli jsme o víkendu bez internetu, lakovali jsme parkety, tak docela záhul a dnes jsem ráda,že jdu do práce až na 10 a ve 14 budu zpátky, čeká mě koš s prádlem na žehlení.
Márty, ty jo, Davis Cup, tak to je bomba. Můj muž hrál dřív hokej a teď se zbláznil do tenisu, byl chudák přešlej,že neviděl turnaj, ale když si domluvil parkety…
Včera jsem poprvé koupila něco na bejboše, v Tescu 3bodyčka za 110Kč, v bílé barvě.Tak mám prý utrum až do kontroly v Brně. :cry:

• Citovat
  • Upravit
1319
24.9.07 09:37

Ahoj holky, tak i já vás zdravím po víkendu.. no ufff byl náročný.. včera cestování do prahy, nevyspaná, utahaná, bolavá.. jo a už i já myslím citím toho mrňouse jak se vrtí.. je to sice jen velmi slabé a zřídka, ale myslím, že je to ono.. je to jiné než cokoli předtím. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
24.9.07 09:39

Ahoj baby,

tak sem ráda, že je Ann OK, dokonce už venčí pejska :) . Víkend byl krásnej, co? Petr jel v sobotu takovej bikovej orientační závod, spaly jsme u Křivoklátu už od pátku. Musím říct, že jsem to docela těžce nesla, že jsem nemohla jet, tam všude ty opálený holky v cyklistickejch dresech a já tam s pupkem rozpláclá na lavičce. To bylo poprvé, co mi to vadilo, jinak jsem na to bříško dost pyšná. Normálně jsem žárlila. Ještě ke všemu mám od včerejška rýmu, zjistila jsem, že si nemůžu vzít ani kapky do nosu, jenom Vincentku, takže trpím. Chci jít po obědě domů a zítra taky, máme taky sick days a ještě mi jich zbývá snad 5 - máme 6 na rok. Kdybych nemusela, ani bych sem nelezla.
Já vůbec cítím, že jsem teď na Petra strašně fixovaná a jsem do něj nějak zamilovaná víc než před tím. Prostě ty hormony se mnou mlátěj. Mám i mnohem větší chuť na sex. Máte taky takový pocity? Nebo to mlátí jenom se mnou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
24.9.07 10:10

Emanko.. já nevím, řekla bych, že se mnou ty hormony taky mlátěj, ale asi jinak.. taky mívám takový pocity.. jako že bych Raďu sežrala.. že jen slaďoučkej a jen můj.. ale i takové, že bych ho zabila.. tak nevím.. a sex?? řekla bych, že je to téměř stejné, jen občas to tajko by upadá.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
24.9.07 10:13

Ahoj holky,

gratuluji všem, co už cítí miminka, od té doby, co vím, co to pohyby jsou, jsem tak nějak klidnější ale o hodně více opatrnější, protože si uvědomuju, že přece jen v bříšku někoho mám a taky je to dobré pro uklidnění, když vím, že se hemží, že je snad vše ok. Normálně pořád mám takové debilní myšlenky o omotané pupeční šňůře kolem hlavičky a udušení miminka, jsem cvok, já vím, ale pořád mě ta představa pronásleduje, tak vždycky mimískovi řeknu, ať se zavrtí a dá mi vědět, že je vše ok. Jsem jenom já taková upjatá nebo to máte některá taky? :roll:

Emanko, k tomu sexu, momentálně mám taky takové období, kdy mám pořád chuť, což se se začátkem těhotenství vůbec nedá srovnat. Teď jsem ale nachlazená a můj miláček se bojí, že by něco chytil a on přece živí rodinu, tak to musím chápat a držet se zkrátka 8) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
24.9.07 10:14

Ahoj holky, přidávám se s povíkendovým pozdravem, jsem ráda, že jste všechny v pořádku a že miminka se ozývají.
Víkend byl i u nás docela fajn, v sobotu jsem byla skoro celý den na grafologii, ale pak jsme se s Ájou hezky prošli, protože jsme šli nakupovat džíny pro ní a neděli jsem z větší části trávila před obrazovkou čučíc na Davis Cup (super) a snažila jsem se dát trochu dohromady domácnost. Koupila jsem si v pátek ten kojící polštář a kočky jsou z něj nadšené :D
Emanko, ve druhém trimestru je prý zvýšená chuť na sex normální, já to nějak nedokážu posoudit, u mně se začíná projevovat, že jsem Radka neviděla přes dva měsíce - tedy viděli jsme se v sobotu přes webku, ale už se nám stýská oběma.
Holky, co se vám tam mimísci vrtí, máte taky zkušenost, že některé dny je výjimečný klid? Já jsem třeba včera cítila jenom jeden malý žduchaneček ráno a pak večer a pak zas nic, ještě že se začal dneska dopoledne mlít, protože už jsem z toho začala být nervózní. Taky jste zažili takové rozdíly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
24.9.07 10:17

E.v.o. - tak tohle mám taky. Jak jsem tady už jednou psala, mé kamarádce se před rokem v 8 měsíci udusila holčička - udělal se jí uzel na pupeční šňůře. Takže já na to myslím hodně. Pamatuji si, že když jsem byla těhotná minule, chodila jsem na tělocvik a říkali nám tam, že se nemá luxovat, vytírat, hrabat listí, tyhle ty opakující se pohyby že stimulují mimina k převracení. Jenom si myslím, že to platí až ke konci těhotenství - nicméně teď když luxuju, tak se vždycky bojím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
24.9.07 10:21

Ahoj Mose,

pohyby jsou moje aktuální téma :D Já mám asi nějakého hyperaktivního chlapáka - zřejmě po tatínkovi, ten taky neposedí a pořád musí sportovat - takže já ho cítím několikrát během dne, samozřejmě nejintenzivněji když jsem v klidu a ležím.

Další věc, která mě celkem dopaluje, je to, že nemůžu nějak spát. To, že chodím častěji na WC, jsem už překousla :) , ale, že pak v noci nemůžu třeba 2 hodiny usnout.....to je teda děs :? Co vy a spaní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
24.9.07 10:26

Emanko, vlastně jo, to jsi psala Ty o té Tvé kamarádce, já mám takové divné pocity a když něco dělám, tak na to hned myslím… včera jsem po malování v obýváku umývala okna a zase na to myslela… sice je to prý pověra, že se nemají mýt okna a dávat ruce nahoru (četla jsem několik článků od doktorů), ale přece jen…a někdo to udělat musí, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí