ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2324
24.9.07 16:42

NÁDHERA - tak to si to krásně užijte!!!

Pádím cvičit, opatrujte se a hezký večer všem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
24.9.07 21:02

Ahojda těhulky :D

Konečně jsem se mohla mrknout, v práci je hotovej blzinec a nemám přes den čanci…snad to bude zítra lepčejší

Dneska jsem volala na výsledky screeningu ve II. trimestru a všechny hodnoty máme OK - i to zpropadený PAPP-A…takže teď už se jenom těším na další UTZ a KO :D

SANDUL, taťka Jaromír děkuje za přání 8)

Jinak jak jste mluvili o tom, že vám ti taťkové připadají jakoby sladší a tak…tak já se přistihla asi před půl hodinou, že na něj civim jak pako a říkám si, že je to ten nevětší slaďák na světě…on to samo neví, protože spí :P Takže si troufám říct, že to semnou taky mlátí. Jo a přidávám si další reklamu do „řvacího klubu“. Tentokrát mě dostala nějaká reklama na prací prášek,jak tam lítá kluk s bílým pláštěm a vychvaluje matinku jaká je super!…chm, asi bych si mla dát něco studenýho nahlavu :! :roll: :? :?

Tak pěknej večír :! :! :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
25.9.07 07:51

Ahojdáček 8)

Márty, tak vím jakou reklamu máš na mysli, přeci jen jak jsem teď doma, tak je za chvíli budu mít v malíku :evil: Ale brečela jsem naposledy v sobotu, jsem koukala na film a tam se narodilo miminko a ona říkala, že je to to nejkrásnější co ji mohlo potkat… a to neměla říkat… :D Jsem hned brečela…

Sandul, tak si to užijte, kdy tam pojedete?

Mose, a nevíš ještě jak je to potom se sexíkem? Jestli mám brát taky těch 14 dní, nebo radši víc? Asi počkám do kontroly 3. a pak se zeptám… mě teď tak nějak se víc líbí… :oops:

A teda do klubu nepatřím manžílek mně sladký nepřijde… Beru ho normálně, jen mám pocit, že se mi nevěnuje tolik co bych chtěla, ale to jsou podle mě zase moje hormony :lol:

Tak si užijte dnešní hezký den 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
25.9.07 07:52

A zapomněla jsem pogratulovat Márty k OK výsledkům!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
25.9.07 08:13

Ahoj vsem..

Ann jedeme tam 19. - 21.10..uz se moc tesim..budem tam uplne sami..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
25.9.07 08:34

Sandul to bude docela čóro po takové době odloučení, co :wink: ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
25.9.07 08:45
Ann píše:
Sandul to bude docela čóro po takové době odloučení, co :wink: ?

Prave proto musi nekam daleko a do samoty a bejt tam samy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
25.9.07 08:56

Ahoj těhulky…jenom na skok…chci vás pozdraviti :D

Takže…AHOOOOJ :! :! :! :D :D :D

SANDUL…to bude teda řežba co? :P

Včera mi přišla první várka oblečků na mimčo z MMB za pusinku a všechny nemají chybičku!!! Z MMB jsem nadšenaá :! A dneska už jsme ulovila další bodýčko…A KONČIM TENHLE MĚSÍC FAKT!!!! Jsem totálně vycucaná z prašulí!!!!(obrázek máte v galerce :wink: ).

tak pa, musím jít makat :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
25.9.07 09:15

Márty, krása :wink: Já jsem si řekla, že něco koupím až budu vědět výsledky, takže doufám, že pak nebudu mít tendenci to tam vyplenit :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
25.9.07 09:50

Márty - gratuluju :! :! :!

Ann, se sexíkem fakt nevím, neptala jsem se - obávám se, že už ani nevím, co to sex je :D :oops: Za Radkem letím až 20. října, tak se snažím na to teď nemyslet :wink:

Včera jsem si na cvičení zapomněla bundu a vracela se až z domova, při těhu demenci se člověk naběhá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
25.9.07 10:19

Ahoj holky, moc vas zdravim.

Taky v praci nestiham a navic se mi v kancelari pohybuje hodne lidi, tak nemuzu mit stranky porad otevreny.

Gratuluju k dobrym vysledkum…

Sandul, moc hezka chaticka…My byli u Telce v breznu jeste se dvema rodinkama a taky se nam to moc libilo, je to dobry napad, pronajimat chaty…

Jinak u nas se sexikem nic moc, ja na to naopak vubec chut nemam, spis bych se jen tulila a objimala…pripada mi, ze mam bricho plny a ze uz se tam nic jinyho nevejde :oops: :wink: a navic jsem ted vic zimomriva, tak to mozna bude lepsi az se zatopi…

Vcera mi prisly ty dziny z MMB a jsou super, jen mi jsou delsi, tak je budu muset kratit..Je mi to lito, pak se hur prodavaji, ale takhle bych si po nich slapala a ohrnout nejdou, protoze jsou mirne do zvonu…

Jinak jsem si ted v knihovne pujcila knizku o porodech a je super, prvotehulkam moc doporucuju, ted chci aby si ji precetl i Slavek. Jak doktorum neverim, tak tohle me utvrdilo v tom, ze clovek musi byt pouceny a hodne veci si sam hlidat.

http://aa.ecn.cz/…i_detail.jpg

Porodní příběhy (Rodíme se jednou)
Aperio

Porodní příběhy (Rodíme se jednou)
Aperio připravilo unikátní knihu porodních příběhů. Ženy i muži vypovídají svůj jedinečný příběh o narození dítěte. Vyprávějí sami za sebe, vlastním jazykem, porod vidí vlastní perspektivou, a proto má jejich výpověď sílu mimořádného zážitku. Nedílnou součástí chystané knihy je slovníček pojmů spojených s těhotenstvím, porodem a raným rodičovstvím. Kniha uvede i potřebné informace pro těhotné a nastávající rodiče, jako je nabídka předporodních kurzů a cvičení, informace o právních nárocích v těhotenství a rodičovství apod. Knihu vydává v úterý 12.prosince 2006 nakladatelství Smart Press.

250 stran, 299 Kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
25.9.07 10:54

Ahoj, teda já mám takovou rýmu, že skoro nevidím na displej. Chtěla jsem už včera zůstat doma, ale musela jsem do práce a dneska aspoň na půl dne. Tak po o se poroučím do postele a zítra asi zůstanu celý den. Ať si zvykají, že tady nebudu. Ale myslím, že tady fakt podcenili zástup za mě, někdo nastoupí až v listopadu. Začínám už být docela naštvaná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
25.9.07 11:13

Emanko, tak tu rymu pekne vylez…a zastup az v listopadu je dost pozde, vzhledem k tomu zepotrebuje vetsinou zaucit a navic si to ve zkusebce muze rozmyslet bez udani duvodu, ze nenastoupi…

Po me chteji uz ted udelat seznam mych povinnosti a cinnosti s rozpisem, co bude delat office asistentka a co financni. Nebudou za me hledat nahradu, ja jsem rikala, ze bych mela po case zajem o castecny uvzaek nebo castecne praci z domova…tak uvidim, jestli se najde reseni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
25.9.07 11:24

Ëndy já jsem taky říkala, že bych pak svou práci dělala na částečný úvazek.. samo, že by část práce museli někomu posunout.. to co zvládnou ostatní úředníci, ale aby na to nejdůležitější nemuseli za mne hledat náhradu, tak že bych dělala.. uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
25.9.07 11:51

Emanko, s rýmou šup do pelíšku a lež!

Endy a Luciáši, já jsem taky nabízela, že bych dělala na částečný úvazek, nejdřív mně šéfová dost tvrdě odmítla, že to pro ni neni výhodné a teď už za mnou byla, jak bych si to jako představovala :) Interně se nikdo nepřihlásil na zástup a mimo firmu ještě nezačali hledat, tak jim asi trošku začíná téct do bot :wink: A to jsem ještě prohodila, že mám víc jak tři týdny dovolené, takže začátkem prosince končím… Jsem zvědavá, jak si poradí, mojí práci tu nikdo neumí a navíc měsíční fakturace se nedají nacvičit „nasucho“, musí to někdo vidět za provozu, tak to už moc času nemají. No, neměli být hrdinové :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí