ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3481
17.9.07 13:03

Ajo, já jím šunku a občas zhřeším a dám si kousek herkulese, ale teď tak nějak ani na salámy nemám chuť, jak říkám, když už, tak šunku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
17.9.07 13:11

Ajjo já jsem na tom úplně stejně jako eva.. salámy moc nejím a když už tak si koupím šunku a to si ještě vybírám, jelikož je moc nemusím, ale před těhu jsem je taky moc nemusela, ale teď už vůbec.. raději si dám sýr se šunkou jako v jednom. .. nějak jsem v poslední době úchylná na tavené sýry, už mi ani nepříjde chuť na plísňové jako před těhu jsem byla po nich jako divá, ale za to si dám zase více ovoce a v poslední době sladké.. nutelku papám doma večer při televizce a dnes mám ke svačince mimo jiné dvoje lentilek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
17.9.07 16:33

holky teĎ jsem trošku šmírovala v září 2007 a z 20 dětí se jen 4 narodily později, jinak všechny miminka dříve než jaký byl TP.. to jsem tedy koukala, ale jsou krásný :wink: už se taky těším na to svoje.. ale nebudeme předbíhat co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
17.9.07 16:35

AHOOOJ HOLKY!!!!

Tak se v rychlosti hlásím s dnešním výsledkem :D , protože máme v práci fofr a musim makat :?

Byli jsme na UTZ. Piškotka je krásně živoučká, cucala si prstík. Poslali nás na genetiku kvůli mírnému riziku srdeční vady,ale Dr. na UTZ říkal, že vypadá Piškůtek zdravě:
A taky mi řekl, že to bude…asi…asi…noooo…co asi… HOLKA!!! :D :D :D Ájina mě teda převezla, já myslela s taťkou, že bude kluk :wink: Ale Dr. se kouknul jen tak zběžně, tak se třeba spletl…ale i tak je to super!, aspoň nemá pravdu skorotchýně :evil: , která se semnou o pohlaví dítěte o víkendu málem pohádala - CHA! :P
Za týden si máme zavolat o výsledky II. screeningu a ve 20TT bude další kontrola na UTZ - jůůů, už aby to bylo. Piškotka vypadala dneska úplně jak hotovej človíček :D

Já jsem tak ráda, že jsem nemusela na ten odběr plodovky!!!!.

ANN, jak jsi dopadla holka naše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
17.9.07 16:59

Máty tak to jsou super zprávy.. GRATULUJI k HOLČIČCE :dance: i když to ještě nemusí být definitivní.. ale doufejme že jo a skorotchýně utře nos a nebude to žádnej Jaromír.. chichi ale myslím Adélka? Můžeš si to změnit v tabulce.. no už se těším jak to řeknou nám.. my jdeme na velký ultrazvuk ve 20 tt 8.10. dříve mimouše neuvidím.. musím si bohužel počkat, ale do té doby ho možná už ucítím.. tak aspoň něco. Márty a co Ty?? Už jsi měla ten pocit, že cítíš miminko??? Já zatím tedy nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
17.9.07 17:14

LUCI, pocit jo, ale nebyla jsem si jistá :D A jestli uvidíš miminko až ve 20TT,tak tě může utěšovat to, že jinak jste úplně zdravoučký a nemusíte chodit na žádný jiný konzultace a vyšetření :D

Já pádím konečně domů … snad ještě nakouknu večer, jestli se neozve ANN.

PAP :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
17.9.07 17:54

Márty, tak to mám radost, že tě doktor neopíchal :lol: Teda spíš, že to nebylo potřeba, i z jejich hlediska. To je skvělá zpráva. A holčička - gratuluju, holčičky jsou super. Jsem ráda, že mám aspoň jednu, když to druhý nebude. Asi by bylo fajn mít od každýho jeden kousek - nebo dva? :lol:
No jsem zvědavá co Ann - mám tady spoustu práce, ale nemůžu, když sedíma držím palce. Snad se ozve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
17.9.07 23:20

EMANKO, myslím, že bude stačit od každýho po jednom kosku :wink:

ANN kdepak jsi s dobrýma zprávičkama?No, tak snad se zítra ozveš8O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
18.9.07 07:36

Ahoj holky,
hlásím se až dneska, včera toho bylo na mě moc a manža mě hlídal, abych nedělala nic jiného než ležela… :roll: Takže z toho vyplívá, že jsem na amnio byla. Byla tam hodná doktorka, všechno nám vysvětlila i tu naši možnost, ale prostě nějak jsme nakonec kývli. Jsem snad i ráda, že bude 100% jistota. Odbět nic moc, docela mě to bolelo (jen mě potěšilo, že doktor si vyžádal tu nejmenší jehlu, prý nejsem tlustá :lol: jsem se mu vysmála, že hubená rozhodně taky ne :lol: ) no a pak jsem tam odpočívala. Tam semnou být manžel nesměl, až na kontrolním ultrazvuku co dělali při odchodu. A mimísek je stydlín, měl překřížené nožičky vidět nic nebylo. Takže si musíme 14dní počkat. :wink:
Dneska mi je fajn, bříško nebolí, klidně bych mohla do práce. A taky tam důrazně upozorňovali na 14dní neschopenky a klidový režim. Takže se tu ukážu jen zběžně, tan net do postýlky nějak nevyšel, ale to neva :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
18.9.07 07:37

A zapomněla jsem poděkovat za držení pěstí, jste zlatíčka… :D

A poblahopřát Márty, že jsou v pořádku a asi holčička 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
18.9.07 07:52

Ahoj holky,
Marty, Tobě moc gratuluji k holčičce, vypadá to, že nám to přece jen vyjde s tím prohozením za 3 roky :wink: :D
Ann, ty pěkně odpočívej a lež a za 14 dní nám dáš vědět, jestli je to stydlínek nebo stydlínka, jo? :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
18.9.07 08:08

Dobré ráno :D

ANN! Hurá, máte to zasebou! Teď už jen samé dobré zprávičky. Jsem zvědavá, jestli to bude kluk nebo holka :wink: hezky si odpočiň, zasloužíš si to :!

E.V.I., koukám, že nám to prohození opravdu vyjde :D :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
18.9.07 08:10

Ann, tak to jsem ráda, že to máš za sebou a že je ti dobře. Někde jsem četla, že důležitý jsou první 3 dny, tak lež a vůbec se nehejbej :lol: Doufám, že jsi obložená dobrou literaturou a dobrým jídlem. Řekli ti, kdy budou výsledky? Tak držím palce dál :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
18.9.07 08:20

Emanko, za 14 dní si máme volat. 1.října. Tak snad budou, 14 dní se nechá vydržet.
A za 4 týdny tam jedeme na kontrolní ultrazvuk. Ale pocit mám pořád dobrý, takže to bude OKÍ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
18.9.07 09:41

Ahoj holky,
jsem moc ráda, že tu jsou samé dobré zprávy, skvělé :! :!
Gratuluji těším se, až nám Ann napíše co je stydlinek zač a určitě budou vysledky taky dobre… Sice jsem dočítala, ale mam tu „skleněnou nemoc“, tak na koho jsem zapomněla, moc se omlouvam.

Já jsem se konečně rozhoupala a koupila jsem si těhu kalhoty u nás v sekáči, mám tam ještě spoustu místa na břicho a jsou pohodlné, hned jsem je o víkendu vyzkoušela. Včera jsem si přes inzerát koupila oblečky na chlapečku, měla jsem to hned kousek od práce a mám obří tašku pidivěciček, i když mám trochu podezření, že takhle malé věci musí být na panenku :D :D No ale já už jsem měla dvě pididěti, tak ve větší ani moc nevěřím, zas nám to pak dýl vydrží :D

A včera jsem byla prvně cvičit na balonech a bylo to úžasné, určitě budu pokračovat, protože mně to hrozně moc pozitivně naladilo. A nakonec když jsem seděli v kroužku, drželi se za ruce a zpívaly miminku, tak jsem byla dooost naměkko :)

Jo a Radek mi poslal filmík „Obrazy prenatálního života“ - šlo to před časem na čt2, francouzský dokument, moc krásně udělaný, tak jestli byste někdo chtěl, podělím se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí