ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2681
19.9.07 20:35

Sandulo, super, gratuluju. To je nejlepší - nestresovat se jako ty a ono to dobře dopadne :lol:

Je tady nějak mrtvo, Ann nepíše a my jsme líný nebo co. Já mám teda děsný frmol v práci, tak moc nestíhám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
19.9.07 23:02

Čauky holky :D

SANDUL, ty jsi prostě ukázková těhule. Žádný štréééésy a testy v normě a tak to má být 8)

EMANKO, taky jsem se v práci vůbec nedostala na net. Lidi volaj jak zjednaný a regulérně nestíhám :roll: Snad to bude zítra lepší :?

Dobrou těhulky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
19.9.07 23:06

Jo a ANN…UŽ MÁM TĚHU JEANSY Z MMB!!!! Dneska jsem si je vyzvedla na poště a jsou parádní! A jsou hrozně pohodlný…musim si je jenom nechat trochu zkrátit a udělat rozparky a budou dokonalý! Jak jsem si je oblíkla,tak jsem si připadala jak těhule,protože v nich mám už bříško, v těch normáních bokovkách tolik nevynikne. Po úpravách vyfotím a předvedu 8) Co ty a kalhoty :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
20.9.07 07:51

Ahoj těhulky,
jdu pozdravit, abyste tu nesmutnily :lol: Ale nějak jsem neriskovala a radši poctivě ležím. V úterý mě břichando nebolelo, ale včera trochu jo, tak jsem byla z toho tak vyvalená, že jsem se radši z postele skoro nehla. A dneska uvidíme.

Márty, tak fotku vidět teda jako chci :! Já zatím mám ty kalhoty pořád stejně, uvidíme zatím si vystačím a pak až zase pomažu do práce, tak asi nějaké pořídím. Asi kouknu i na to MMB, jestli tam nebude něco pro mě. :wink:

Sandul, tak ještě jednou gratuluju k vzorovým výsledkům :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
20.9.07 08:41

ČAUKY :wink:

ANN, počítám, že foto dodám během příštího týdne, dneska je jedu dát k tý švadleně :P A odpočívej!!!! :D :P :D

Jinak HOLKY, zahltila jsem galerku úlovkama z MMB na Piškůtka a co mu koupila ségra 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
20.9.07 09:18

Ahoj holky..

tak Marty jdu se taky mrknout..ja jsem vcera taky davala fotku,ale davala jsem ji do brisek..byla trochu hambata :oops: tak jsem si netroufla dat to do nasi galerky..

Jinak jsem od nasich dostala taky krasny hnedy kalhoty z HaM..a k tomu taovej hnedej top..ty kalhoty jsou super,jsou bokovy,maji hodne kapes,a maji ten pas na brisko..a ten je taky hnedej a jsou mooooc pohodlny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
20.9.07 09:33

Ahoj holky,

tak máme po genetickém utz teda upřímně jsem si myslela, že to dr. vezme důkladněji :? nic neměřil jen prohlížel a prý vypadá, že je všechno jak má. Toho 2.10. jdeme ještě na srdíčko tak snad to bude v pořádku. Normálně mě včera trochu zarazil protože se ptal jeslti jdeme na amniocentézu a tak minule jsme se bavili, že ne když oba testy vyšly v pořádku a teď tohle. No na náladě mi moc nepřidal, ale íkám si, že genetik tomu snad rozumí a kdyby něco určitě by mi amniocentézu doporučil.

Jo a mimi už včera nemělo pupeční šňůru mezi nožkama takže už vám prozradím, že čekáme holčičku :) když se dr. díval na utz tak se vyjádřil, že z toho kluka nikdo neudělá :lol:

ANN: mě taky občas píchlo v břichu hlavně v místě vpichu to bude v pořádku.

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
20.9.07 10:03

Ahoj holky, nestíhám nic, tak alespoň všechny zdravím a opatrujte se.
Ann, ještě se šetři.
Ajji, tak holčička, no bezva :D :D
A Sandul gratuluji k výsledkům,

Bolí mně už třetí den v kříži, asi bederní páteř, fakt děs :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
20.9.07 10:17

Ahoj kocky,

Ajji, super, budes mit doma parecek ;o)

Ann, tak lez, ale obcas sem koukni…

Ja byla vcera na UTZ a videli jsem srdicku, Bedrich nam maval rucickou, ale prdelku mel schovanou v panvi, tak nebylo poznat pohlavi. Stejne to vedet nechceme, ale proste se schoval. Pri mereni mame mensi hlavicku (na dolni hranici) a zase nejak dlouhy nohy na svuj vek, tak jdu za mesic na premereni. Po kom to dite bude nevim ;o). Tripple testiky v pohode. Slavek byl na UTZ se mnou a moc se mu to libilo, porad doktorovi do toho kecal, a komenmtoval, co vidi… a i kdyz sebou prcek mlel, tak ja nic necitim…ani neslo udelat nejkakou peknou fotku, tak az za ten mesic…

Jinak jsem do galerky dala kalhoty, co jsem si koupila na Mimibazaru, zitra by mely prijit, doufam, ze mi budou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
20.9.07 10:44

Ahoj holky,
tak já jsem nějaká nemocná :cry: mám rýmu a trochu mě pobolívá v krku a cítím se tak unaveně a bolavě, ach jo. Mám strach o miminko, pořád na to musím myslet. Volala jsem sestřičce, už měla výsledky těhotenské cukrovky, na které jsem byla už s předstihem (fialový hnus ten glukózový roztok - blééé, ještě teď se mi z toho zvedá žaludek, myslela jsem, že to vyzvracím, ale nakonec jsem to zvládla). Výsledky jsou v pořádku, takže můžu v klidu pojídat sladkůstky - teda s mírou, to je jasné :wink: Ptala jsem se sestřičky na to nachlazení, říkala jsem jí, že piju čas s citrónem a medem a že teploty nemám, tak to mi samozřejmě schválila a kdybych měla teplotu, tak si prý můžu vzít paralen. Doufám, že to brzy přejde. Jen by mě zajímalo, kde jsem k tomu přišla, když jsem doma…možná asi jestli to není tím, že spíme u hodně otevřeného okna…nesnáším totiž vydýchaný vzduch…jsem zvědavá, jak to budu řešit s miminkem, bude mít sice ostýlku na opačné straně pokoje, ale budeme to muset ještě nějak vyřešit.

Márty - oblečky jsou krásné, já jdu příští týden k sestřenici, má už dvě děti, a tak mi po svém tříměsíčním Šimonkovi prodá za levněji ty malé oblečky, jsem fakt natěšená, že konečně budu něco mít :) A můžu se zeptat, jak se na tom mimibazaru objednává? To pošleš nejdřív peníze na účet a pak Ti přijde zboží? Nebo jak to funguje? Ještě jsem se o to moc nezajímala, ale asi to taky zkusím.

Ajjo - Gratuluji k holčičce!!!! Takže to bude Viktorie?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
20.9.07 11:14

AJJO…jupííí! Další holčička :D No, popravdě, u nás to doktor taky zvládnul během chvilky, včetně zjišťování pohlaví…takž zatím nakupuju neutrálně (mám 2 kámošky u kterých se Dr. sekli :P ) No, na tom 4D UTZ v listopadu to snad už bude jistý :P

E.V.I., přesně tak. Závazně si objednáš mejlíkem vybranou věcičku a napíšeš si o č.ú. a konečnou cenu (i s poštovným) a pošleš jí dotyčné na účet. Zatím se mi všechny „ženský“ ozvaly mejlíkem zpátky, že peníze dorazili a že posílají balíček. :wink:

ENDY, taťkové jsou z UTZ vždycky nadšení a koukaj co to v tom břišku máme :P Na mě je Jaromír, od prvního UTZ, hrozně hodnej :D :D :D (ne, žeby předtím nebyl, ale ted tak nějak víc).

Jdu spáchat tabulku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
20.9.07 11:23

ÚNORŇÁTKA 2008

Těhulka/rok narození/bydliště/termín porodu/co to bude/jména/sestřičky a bratříčci + narozeninky

AJJAA /1979/Ostrava/ TP dle PM 15.2.,TP dle UTZ 18.2. /holčička/Viktorie/Adámek, 10. 5. 2005 ANLEA /1980/Kladno/ TP 17.2.2008 /zatím překvápko/Nela(Václava) nebo Václav/Alenka, 25.12.2001 ANN /1980/Jičín/ TP 15.2.2008 /zatím překvápko/ EMANKA /1971/Slaný/ TP 4.2.2008 /překvápko/Ema nebo Šimon/Bára, 28.11.1997 ENDY /1976/Praha/ TP 11.2.2008 /překvápko/Šárka-Klárka nebo Ota-Šimon ENKAL /1986/Praha/ TP 22.2.2008 /překvápko/Iva nebo ?/ Standík, 29.8.2006 E.V.A. /1980/Bílovec/ TP 29.1.2008 /chlapeček/Matěj FYZIKARKA /1981/Kroměříž/ TP 24.2.2008 /překvápko/Lukáš nebo Lucie LUCIÁŠ /1981/Ostravsko/ TP 22.2.2008 /zatím překvápko/Adélka-Anetka nebo Vojtíšek-Kubíček MÁRTY /1980/Praha/ TP 21.2.2008 /holčička/Adélka MOSE /1968/Praha/ TP 18.2.2008 /chlapeček/ještě jsme se nezačali dohadovat/Alžběta,7.11.1992 a Václav,10.4.1990 PETULINKAS /1982/Rohov/ TP 17.2.2008/ zatím překvápka - dvojčátka/Míša a ? SANDULA /1981/Strakonice/ TP 25.2.2008 /zatím překvápko/Rozárka nebo Tiborek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
20.9.07 11:32

ENDY, dupačky s dráčkem a s pejskama jsou zateplený, ty jsou v 56 (budou hlavně na ten únor, březen a duben - pokud se do toho teda vejde, ale jsme s Jaromírem oba malý,tak předpokládám, že mimčo nebude obřík :wink: ), ale zbytek je 62…kdyžtak se to ohrne :wink:
A ty tvoje jeansy jsem tam taky zahlídla :wink: Tak budu držet palce, aby ti byly!Taky pak přidej foto jo :?: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
20.9.07 11:42

Marty, jojo, je to proste technika a tatkove se v tom vidi…

Prosim, muzes mi do seznamku napsat jmena pro prcka Šárka/Klára nebo Ota/Šimon? Vpada to, ze uz jine vymyslet nebudeme…

S tema velikostma to mam podobne…nebudu si toho predem porizovat noveho moc, proste se uvidi a kdyztak se nakoupi potom… Segra by to mohla vybrat dobre, kdyby se mi nechtelo nekde jezdit po obchodech…Jinak se chystam v lednu do Mimu, to uz budu vedet, co jsem podedila a co mi chybi…

Evi, toho nachlazeni se neboj…udrzuj si nohy v teple, pij dal cajiky a ono to za tyden prejde…Ja minulou zimu skoro nebyla nemocna, protoze jsem pila zazvorovy caj - moc mi pomahal a byla to vitaminova bomba a super zahral. Koupila jsem kus zazvoru, na 1 litr jsem nastrouhala kousek asi jako pulka malicku, zalila vodou (nemusi byt vrouci, ale prejita varem. Da se pit jen tak nebo pro chut osladit a ocitronovat…me to moc pomahalo a navic mi chutnal… Jo a jestli spis u otevrenyho okna, zkus na noc cepici…vypada to sice blaznive, ale ta hlava fakt muze ofouknout a pak je z toho zanet dutin..ne nadarmo nosili dedeckove ty spicaty cepice…aspon ted nez se vylecis…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
20.9.07 12:09

Endy, díky moc za užitečné rady :o)) a máš pravdu, zkusit to můžu a v čepici mě manžílek ještě spát neviděl, tak to třeba obohatí náš sexuální život :o)) i když pochybuju, když mám hlavu jak střep, ale alespoň se pobaví.
Teď jsem si po obědě uvařila heřmánek, dala plno medu a půlku citrónu, a taky med do mističky na polizování, doufám, že mi z toho nebude víc blbě :o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí