ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4874
26.9.07 11:21

Ahoj kocky,

tak mam za sebou kontrolu…vse v pohode…rostu, ale nepribiram :wink:
Kolik mate brisko, jak se pise do prukazky? Ja ted 22 cm, pred mesicem to bylo 14 cm.

Sestra ze me pacila, jestli citim pohyby. Ja rikala, ze ne, tak tak divne koukala, tak jsem vysvetlila, ze na brise rukou je necitim a uvnitr si nejsem jista..a ona porad koukala…az jsem rekla, ze teda jo, ze je citim…tak se usmala, jako ze jsem nechapava a spokojene si udelala fajfku do karty…Prdly, ze jo? Ale na UTZ jsem Bedricha videla jsk se vrtel, tak jsem v klidu…

…a jinak jdu za cca 14 dni na test na cukrovku a na protilatky kvuli Rh faktoru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
26.9.07 11:32

ENDY: tak to teda nevím mi do průkazky nic o rostoucím břichu nepíšou nemyslela jsi jak roste děloha?

Jinak já mám malou lenošku pohyby sice cítím, ale nic moc no asi bude po bráchovi ten se taky spíš převaloval žádné velké kopance a divoké pohyby to nebyly :)

Jo včera jsem si šla koupit do CaA těhotenské kalhoty líbily se mi tam dvoje jenže 36 mi byly tak akorát a 38 už zase hodně volné takže asi ještě chvíli počkám a budu si muset vystačit s těma starýma no uvidíme a tak mi aspoň manžel koupil dárečky k svátky když už jsem nekoupila kalhoty :) a pak jsme měli hezký večer :oops:

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
26.9.07 11:45

Ajjo, jasne deloha, ale meri se od stydke spony k pupiku, tak jsem napsala brisko ;o))

…jo a o 36 si muzu nechat zdat…ale je fakt, ze 38 maji v CA dost velky, ty jsou i me ;o)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
26.9.07 12:53

Dobré odpoledne,

Ajjaa - na cvičení nám asistentka radila prý výborný cvik na zácpu - lehneš si na bok a horní nohou komíháš co nejvíc zepředu dozadu, ale musíš to dělat dost často.

Jinak jsem vám dala do galerky fotku mýho bříška oblečenýho do kalhot, který jsem si koupila v CA (se to tady probíralo) a z kterých jsem fakt nadšená. A nebyly drahý, myslím, že 700. A ještě jsem tam dala fotku dveří toho mýho prdlýho žirafího dítěte :-), jsem zvědavá, kdy ji to pustí.

Už se doma docela nudím a to jsem tady první den. A už jsem napsala do práce, že přijdu až v pondělí. Japonci mi píšou už i domů :lol: Tak si jdu dát nějaký oběd. Na zítra jsem naplánovala výlet do Mimu, vezmu i Báru, mají do konce září ty slevy, tak toho chci využít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
26.9.07 13:24

Ahoj ženský,
nestíhám, uzavírám měsíc, tak jsem jenom v cuku letu všechno prolítla, ale zas se mi to vykouřilo z hlavy :?
Emanko, to pyžamo je úžasný, naše Ája taky miluje žirafy, má ji zas pro změnu jako ikonku v ICQ a spoustu plyšových, to by si s Bárou rozuměla.
Přes volno snad zvládnu taky přihodit nějaké fotky, mám novou sukni, ale ještě pořád váhám ji vytáhnout, vypadám v ní tak nějak těhotně :D
Včera jsem si vyseděla to EKG, náš doktor zaperlil - jeho otázka „Vy jste těhotná? ZASE?“ mně fakt odbourala…
Jo jestli neznáte www.dita.cz - mají tam levnější některé věci než jsem viděla jinde. A v říjnu v tom A-centru co chodím na cvičení budou prodávat za velkoobchodní ceny. Já se trochu kroutím utrácet, peníze mi teď nějak lítají na všechny strany a to jsem se ještě dozvěděla, že mi při mateřské nebudou přispívat na penzijní pojištění :cry: No jak říkal můj děda - peníze budou a my nebudem, tak snad to nějak zvládnu. Pádím makat, kouknu zas zítra, opatrujte bříška.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
26.9.07 14:39

EMANKO: díky za tip budu to zkoušet. Kalhoty jsou super myslím, že to jsou ty co jsem včera zkoušela :) i když asi ne protože ty co si chci koupit stály nějak 998 jedině že by měli jiné ceny, ale to asi ne. Jo a taky máme zelenou ložnici :)

Jo jinak všechny fotky jsou super i ta odvážná od Sanduly to musel mít manžel radost a určitě se teď těší domů ještě víc :lol:
No taky už se budu muset vyfotit a dát do galerky to svoje břicho.

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
27.9.07 08:10

No holky, gde ste? :lol:
My jsme včera koupili korbičku!! Dala jsem jí do galerky. Samozřejmě Quinny. Mám z ní fakt radost. A dneska beru Báru do Mimu, ať si vybere něco na emánka. Jinak jsem furt doma a smrkám a žehlím a tak :lol: Tak dobré ránko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
27.9.07 08:54

Dobré ráno,

ENDY: já jsem si na tebe nad ránem vzpomněla, že jsme si včera zapomněly popřát k svátku :lol:

Teda holky to jsou nákupky kočárky, oblečky my zatím pořád radši nic, ale je čaaaas :)

Venku je zase počasíčko co asi dopoledne ani nevylezem z bytu :?

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
27.9.07 11:34

Ajjo, tak taky vsechno nejlepsi :wink: :D :srdce:
Me ty nicknamy pletou a vubec si pri tom nevzpomenu na krestni jmeno ;o)

Emanko, ty kalhoty jsou supr, asi se tam pojedu kouknout. Ja ted mam na sobe podobny kapsace ale netehu a mam rozeplej knoflik, neni to moc pohodlny. Jinak jsem ti poslala ten scan s clankem.

Pocasi hruza, ale z kancelare se na to da koukat a odpoledne jen kratky nakup a muzu byt doma, snad uz v teplicku. Vcera jsme poprve pustili kotel a trosku si pritopili…to bylo bajo…a hned bylo tulenicko…na me zima pusobi vylozene antikoncepcne… :wink:

Jdete nektera do Letnan na Veletrh hracek? Ja tam jdu s jednou kamoskou z Budoucich snazilek v sobotu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
27.9.07 19:56

Ahoj holky..

jen jdu na radu..mate nektera bolesti v podbrisku? takovy jako kdyz mate namozeny svaly.. :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
28.9.07 10:36

Myslím, že je to rostoucím bříškem. Mi už taky občas tvrdne břicho a trošku zabolí jako při ms.

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
28.9.07 21:29

ahoj, mě od začátku těhotenství pobolívají třísla, někdy tak, že se třeba nemůžu zvednout z postele. Ale doktor říkal, že je to v pohodě a už jsem to i slyšela od kamarádek, prý je to jak roste děloha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
29.9.07 09:05

Sandul, ja zase vcera po vycurani dostala silenou krec do bricha, asi to bylo tim, jak se tam udelalo nejednou misto…a obcas slabe bolesti jako pri MS mam taky…kdyz to jde, tak si vzdycky na chvilku lehnu a prejde to…

Papa mizim na tu vystavu do Letnan…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
29.9.07 18:15

Holky jeste mam jeden dotaz..jak casto chodite ted pres den curat..a netrapi vas nekoho taky porad ryma? ja mam uz 14dni jako rymu..ale neni to ryma..spis hodne psikam a obcas smrkam,hlavne po ranu..no a pak ty bolesti podbriska..hlavne po pravej strane..jeste ze jdu v pondeli na KO, trosku z toho mam strach.. a zacina me chytat zrava..ale brutalni :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
29.9.07 18:46

Sandul, v chytré knížce jsem četla, že je to normální, plnej nos. A žravá mě teď taky nějak chytá 8O :oops:
A s tím podbříškem, uvidíš co Ti doktor řekne, ale myslím, že je to od toho, jak se roztahuje děloha :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí