Poradna duly
Jana Čurdová
MOSE: kila vůbec neřeš já měla s Adámekm taky nahoře 20kg a po porodu jsem zhubla 25kg
no uvidíme jak to bude teď.
Dobré ránko, holky,
tak vidím, opět aktuální téma, zrovna dnes se mi zdálo, že mi ten můj miláček Honzíček pořád někde utíká, nechce být se mnou, baví se s bývalou přítelkyní a já to samozřejmě nemohla rozdýchat. Tak moc mě to bolelo a brečela jsem jak blázen, až jsem se taky s brekem vzbudila. No je to normální??? I když mám sice chlapa, který se nerad mazlí a pusinkuje, což já jsem pravý opak (snad Matýsek bude maminčin
), ale na druhou stranu je fakt se mnou, nechodí do hospody, nekouří, nepije, je akorát velký sporotovec, takže si nabral pro děcka plno sportovních kroužků ve škole a dvakrát týdně má fotbalový trénink, o víkendu zápas a saunu, jinak je fakt se mnou, takže nemám důvod, aby se mi takové hnusácké sny zdály
a to se mi nezdá poprvé…
ach jo, už abychom měly to voňavoučké miminečko u sebe…
DOBÉ RANKO ![]()
Abych zareagovala na vaší včerejší debatu o kilech a „psycho“ snech, tak já mám nahoře skoro 5 kg
Začínala jsem na 56 kg a teď tohlecto
Jaromírovi to teda vyhovuje, je naprosto spokojenej s horními partiemi
…ale dneska ráno, když jsem se skoukala do kalhot, tak mi na bocích lezou takový pidi faldáíky…to já předtim neměla
Ale co, snad to zase všechno shodím.
Co se týče těch snů, tak já to mívám taky, ale od tý doby, co jsem těhulka a Jaromír se ke mě chová pozorně,tak se mi nic ošklivýho nezdálo. Podvědomí je potvora. Koukejte ty noční můry vyhnat z hlavinek
Holky ![]()
A na depky je nejlepčí si koupit něco hezkýho nasebe. Já včera ulovila v HMku parádní tepláčky. Přišla jsem domů, nakufrovala se do nich uvařila si čajíka a koukala na Simpsoňáky a pak na Dr. House
POHODIČKA ![]()
Jo a ANN, prodávám ty těhu jeansy jak mi přišly z MMB. Jsou mi moc velký potvory-jsou moc elastický, měla jsem si koupit to menší číslo,ale už nemám peníze
… nemáte někdo zájem holky? Dám Vám fofo do galerky jestli budete chtít…
Dobré ráno,
to je teda zajímavé tak vzpomněla jsem si, že se mi nedávno zdálo, že můj manžel si bere moji kamarádku a jak ji obletoval a ta zamilovanost z něho přímo zářila byla jsme z toho taky smutná, ale jak vidím tak je nás plno s takovými sny ![]()
MARTY: tak z horními partiemi je teď u nás doma taky spokojenost
mohlo by to už tak zůstat ![]()
Jdu se chystat na to fetální echo.
Zatím papa
A.
Jo a Marty asi na tebe dám a taky si koupím něco pro radost aspoň maličkost ![]()
Ahoj těhulky ![]()
dala jsem do galerky fotky bříška a pak oblečků co už má naše pronceznička… myslím, že z fotek jasně poznáte, že s tou holkou jsem fakt nepočítala… i Aleš mi včera říkal, jestli se nemohli seknout a prej to mám zítra na ult pohlídat ![]()
Ajjo, držím pěsti ať jste OK
a určo budete ![]()
Márty, džíny myslím, že mě by byly malé
a zatím si vystačím co mám, v sobotu se chci stavit CA na nějaké, tak snad pochodím…
A já naštěstí teď mám sny spíš bláznivé… a doufám, že se mi to teda neotočí a nebude se mi zdát to co vám ![]()
Ahoj holky..
No MARTY caues..ke se flakas..tak ja prosim nemam sny o chlapech ale prave o Marty (Marty diky)..nejdriv ze jsem ji porad hledala a shanela a nemohla najit,nepsala mi,tak jsem mela strach..ale pak ze se ukazala,mela spoustu oblecku na holcicku a ukazovala mi je a ja ji davala vsechno nase rurovy obleceni co jsme koupili na holku,protoze budem mit kluka (zaim jen ve snu)..asiii uz mi hrabeeee..
Jinak celkem nic..magnezko zabira,brisko uz tolik neboli..za to zacinaji bolet zada..
Ale dneska uz mi zacina tehu cviceni a zitra plavani..tak se moc tesim..
SANDUL! Jak milé od tebe!!! Snad nikdo na mě nemyslí tak, jako ty
… máš teda prďácký sny
Cvíčo si užij! je to paráda (já cvičim doma a - ťuk-ťuk záda ani nic jinýho mě nebolí!!!!)A na plavčo zajdem občas takya je to skvělý uvolněníčko ![]()
ANN jdu na fotečky. Ty jensy byly, jsou hooodně elastický… jsou tak na boky 97 cm ![]()
Ahoj holky, krasny fotecky v galerii, psala jsem vam tam komentare, aby se to tu neztratilo…
Ann, ja s Bedrichem taky pocitam, takze klidne vymenim ruzovou za modrou, ale dostane me jestli to bude Bedriska..... co kupuju novy, tak vicemene neutralni…
Marty, ja mam taky dziny z MMB a nastesti mi jsou, jen jsem si je musela zkratit asi o 10 cm. Je to sranda, protoze jsem ty nohavice uvnitr nechala, protoze je pak treba budu nekomu davat, kdo ma delsi nohy…Takze me budou urcite stacit jedny, diky…
K vaze…ja zacala na 64 kg a ted mam 66,takze dobry…taky mam zasoby, tak si telo asi tolik z jidla nebere a nepribiram…ale zase mi pripada, ze jim min nez predtim, asi jak se zaludek trochu macka, tak nemam hlad…
Jinak ja zatim mury nemam, ale kdyz me pes rano v pet vzbudi, tak nemuzu dlouho usnout…pomaha, kdyz si polozim ruku na brisko…to me moc uklidnuje…
Taky jsem uz prihlasena na Predporodni kurzy na Bulovku od 13/11 do vanoc. Navazujici kurz uz bychom totiz nemuseli stihnout cely, rikala porodni asistentka. Je to vecer od sesti, tak tam Slavek bude chodit se mnou…
ENDY a ty předporodní kurzy jsi sehnala jak? To ti nabídli u Dr.? (viděla jsem u mojeho, že má něco na nástěnce,tak se chystám zeptat.). Asi se na tyhlec kurzy chodí do porodnice,kde pak budeš rodit že?
Marty, no ja spadam bydlistem pod Bulovku, mame to kousek, tak ani neuvazuju, ze bych sla jinam. Koukala jsem na jejich stranky, kde ty kurzy nabizi, tak jsem tam zavolala a prihlasila se…ani nevim jestli se me ptali na bydliste nebo jestli tam budu rodit…myslim, ze ne, ze neptali… U dr. jsem se jen ptala sestry, kdy se mam do porodnice zaregistrovat, aby o me vedeli a ona mi rekla, ze kdyz je to spadova porodnice, tak se registrovat nemusim, ze me tam automaticky vezmou a budu tam chodit posledni mesic do poradny a na monitor, papiry ze jim posle muj dr.
Jen me mrzi, za nestiham k tem kurzm tehu cviceni, to bych musela utikat z prace a pak si nekdy nadelavat a to se mi nechce…
Holky ja mam predporodni kurzy prave v tom teh cviceni a oboji mame v porodnici a mame to i s prohlidkou porodnice,pokoju i salu..no proste vseho..
Akorat nevim jestli bude Tibi chodit semnou..protoze jak jsem se na nej tesila,tak mu muj bracha sehnal misto v Nemecku takze bude s tejne pres tyden pryc..ach jooo ![]()
Jenze potrebujem ted penizky..
Ahoj holky,
plánujete taťky u porodu?
Já už se nemůžu dočkat zítřka,bereme sebou i Alenku aby toho prcka viděla,dneska se mě ptala jestly opravdu budeme mít miminko, a pak se zeptala jestly má srdíčko aby nám zase neumřelo ![]()
Zítra se jí bráška pěkně ukáže jak je čiloučkej a doufám že už bude po chmurech.
Sandul, to nevadi, ze s tebou Tibi chodit nebude, holt mu to budes muset prerikat o vikendu a pry staci, kdyz jdou chlapi jen na ty posledni kurzy, kde uz se jim rika, jak porod probiha, aspon jsem to tak cetla. Ja taky nevim, jestli to manzu bude bavit…
Anleo, ja bych tatku u porodu chtela, aby me hlidal, protoze kdovi jak na tom budu, tak aby mel kdo zavolat sestru, donest piti, pohlidat, aby mi miminko po porodu neodnesli, ale dali na bricho a pod. Proto ho chci i na tech kurzech a daůla jsem mu cist knizku o porodech…Navic on u toho chce byt, tak je to jednodussi…OOO jeee, jak ja to nase zdravotnictvi nemam rada…ale neznam vhodnou alternativu, kde rodit…Nechci jezdit daleko, zname nemam, doma si rozhodne netroufam…ale treba to bude v pohode…