Poradna duly
Jana Čurdová
Anleo, určitě jsi dostala taky ten nový katalog a tam jsou moc hezký věci. Prý je budou mít na konci října nebo v listopadu. Taky jsem si tam koupila kostkovanou zavinovačku a koupím si asi ještě jednu. V novým katalogu mají se žirafou
Ty fleecový dupačky jsou k sežrání, co? Možná budeme mít nějaký věci stejný ![]()
Emanko, ja jdu taky na cukrovku, 19/10. Pry to bude trvat 3,5 h a co jsem cetla, je dobry si vzit citron a tu sladkou vodu ocitronovat…
Sandul, UTZ mame stejne, ale ja to nesmim vedet az do porodu..Slavek to nechce vedet a ja bych se prokecla, nebo by to poznal podle barvy nakupovanych veci ![]()
..a s tim vztahem jsem to myslela tak, ze uz muzes rikat mala holcicko nebo ulicniku, kdyz kope a pod. Pripadne uz mit vybrany jmeno - jako je Vendelin. Proste ted v brisku je to Vendelin (mimochodem muj navrh doma, ale neprosel) a az se narodi, bude to Vendelin…Kdezto nas Bedrich muze byt Sarka…takze tak…
Enko a co ted aktualne resi v breznatkach? Nejak jine diskuse moc neprojizdim…
Jo a koupila jsem si v CA tehu kalhoty - bezovy plataky, myslim, ze jste tu o nich psaly..za super cenu 850,– (kdyz to porovnam s nabizenyma na MMB nebo ze znackovych tehu obchodu). Takze mam dziny, plataky a s tim uz snad vydrzim… ![]()
Endy, aktualne se resi triple testy, to ze tam nikdo nechodi a rostouci briska
a to kdy jde kdo na velky ultrazvuk
proste jako tady pres par tydny ![]()
Emanko: Novou kolekci už tam mají,nevím jestly úplně všechno ale mají z toho katalogu toho hodně. Ta bílá zavinovačka s tou žirafou a zvířátkama je božíííí, ale na to jsem tam moc nekoukala,já jsem probrala hodně dupačky a mikči a bodýčka.Jo a čepice,na ty jsem ulítlá,náš mladej bude asi muset mít každej den jinou aby je unosil ![]()
Anleo, tu prijemnou doktorku jsem mela minule, byla tam i vcera, ale nevim proc mne strcili k tomu morousovi ![]()
Jinak v poradne vsechno OK, na bolest v zadech si pry mam poridit ten podpurny pas a od minule jsem pribrala jen necele kilo, takze jsem prijemne prekvapena.
Jo a priste jdu taky na test na cukrovku, ale zda se mi, ze trosku jinak, nez tu ctu - mam snist pul pytliku gumovych medvidku a za hodinu mi odeberou krev - tak mi to nejak pripada docela v pohode.
Sla jsem kolem sekace a musim se podelit o ulovek, hodim ted fotku do galerky.
BAF! ![]()
Sandul, já měla magnézko do vody. V letáku psali, že je možný, že by mohl být průjem a že to způsobuje velká dávka. Tak jsem si brala pak jen jedno s tím, že kdyby mě břicho bolelo, tak si vezmu i druhé. No a teď neberu vůbec, břicho mě nějak víc nebolí. Jen doktroka říkala, že kdyby začalo, nebo tvrdlo, tak si mám vzít, takže teď už jen podle potřeby. Jo a když jsem brala jen jedno, tak asi za dva dny už to bylo dobrý ![]()
Holky, mě o testu na cukrovku nic dr. neříkala. Myslíte, že mě tam pošle příště? Mám kontorolu za měsíc, tak to už bych šla nějak dlouho, ne? Třeba nebudu muset, ikdyž pětadvacet už mi taky bylo ![]()
Mose, ale pytlík medvíků bych zblajzla to by problém nebyl, takže Tvůj testík by mi nevadil ![]()
A jdu kouknout do galérky ![]()
No ja prave holky ze beru prasky Magne B6 a na piti rozpustny sacky Magnosolv..ten jeden pytlicek si mam rozdelit na 3 davky denne a prasek 1× vecer..takze si myslim ze toho mam docela dost..tak uberu..
Jinak me doktor taky jeste nerikal o testech na cukrovku..ale poblila by se jak po tom piti tak po tech gumovejch medvidkach..
Jako maly mi je tatka privezl tehdy odnekud z ciziny..GoldenBar haribo..to tu jeste nebylo..sli jsme na prochazky..bylo mi asi tak 4-5let..pred barakem mi ho dal do pusy..sli jsem na prochazku,byli enku 3hod a kdyz jsme prisli pred barak tak nasi si vsimli ze jsem celou dobu nejak zticha a ze mam nateklou tvar..tak se ptali co mi je a ja rikam jestli uz to muzu vyplivnout a nasi furt nevedeli co (mysleli ze jsem neco sebrala na zemi) tak mamka nastavila ruku a ja vyplivla taoho medvidka,kterej byl nacucanej tema slinama a asi tak 3× vetssi..proste bych se asi poblila kdybych to mela rozkousat a spolknout..
![]()
Ann,
mě doktor říkal,že se testy na cukrovku dělají mezi 24 a 28.týdnem, jdu na kontrolu 23.10. a to mi dá žádanku. Jinak u nás se musíš objednat dopředu.
Babička je pořád uražená za ten ultrazvuk, děda smutnej, že neví co to je, tak dneska přijde na DVD, omrknout vnuka.
Už je pátek, hurá ![]()
UÁÁÁ! dobré ranko ![]()
FYZIKARKO, těžko nacpat celou rodinu do ordinace s UTZ viď?…ale babičkám se to těžko vysvětluje. A přijde na DVD s dědou? Třeba jí to pak přejde ![]()
Jinak hezký den těhulky! UŽ MÁME PÁTEČEK!!!!
![]()
Jo a včera naše holčička úplně zlobila. Celý odpoledne a večer mi řádila v břiše. Dokonce i když jsem muchlovala našeho kočičáka a měla jsem ho přitom na břiše,tak se divil, co ho to dloube do pacek a pořád koukal pod sebe a nakonec nespokojeně odkvačil
Taťka byl nadšenej. Pořád ohmatával bříško a hulákal:" Halóóó! Holčičko! Tady táta!" …no neni to legrační
![]()
A test na cukrovku ala medvídci gumáci! Paráda!!!! Jsem schopná sežrat pytlík naposezení!!!!Takže bych to taky brala ![]()
SANDUL, tak to s tim nacucanym medvěďouchem je dobrý
![]()
Dobré ranko,
tak to se na to vykašlu, já se budu nalejvat slazenou vodou a v Praze se fasujou medvídkové ![]()
Fyzikářko, to fakt nechápu tu babičku, to je přece hlavně věc rodičů, to si fakt představovala, že tam půjdete v 6 lidech?
Márty, emánek taky děsně kope, zrovna včera jsem si říkala, jestli vůbec někdy spí. I v noci, nebo brzo ráno, když se probudím, prostě pořád ho cítím. Já nevím, jak takhle starý mimina dlouho spí, jaký mají intervaly.
Holky, Bára začala řešit, že by chtěla Petrovi říkat tati. Máme z toho docela radost, ty začátky po Petrově nastěhování byly docela těžký, evidentně chce mít stejné postavení jako miminko. Na druhou stranu je jí 10 let a ty začátky už asi budou trochu divný. Dohodli jsme se, že to necháme na ní, ale už mi to špitala dvakrát večer v posteli a řekla to i mámě, jenom za Petrem se stydí jít. Takže asi budeme mít změny ![]()
Emanko, to jsi ráda, ne? Já jsem „dostala“ nevlastního tátu o něco později než Bára, ve 12ti a říkat mu tati jsem začala hlavně kvůli tomu, abych udělala radost mámě ![]()
Sandul, tak na tu historku s medvídkem si určitě vzpomenu, až je budu muset jíst.
Emanko, neboj, já si tu slazenou vodu užila při minulých těhotenstvích, tak třeba budeš mít medvídky příště
![]()
a pátek je supeeeer -tak si ho taky užijte
Ahoj holky, super historky s medvidkama…
Ann, me taky objednali az na 24. tyden nejdriv a objednat jsem se musela, asi aby tam se mnou tak dlouho nekdo sedel
Jinak ma totiz laborka otevreno jen do pul devaty… a o medvidkach mi nic nerikali, takze to vidim spis na tu vodu ![]()
Emanko, Bara je smudla a je to hezky, ze Petra chce za tatku tatku…
Nas Bedrich tedy moc aktivni neni, obcas neco citim, ale ze by me to budilo, to nee…
Ahoj spolutěhulky,
tak Vás jdu taky při pátku pozdravit.
Emanko: To je dobře že s tím taťkou přišla Bára sama,u nás se to bere už automaticky,ale Alenka dostala druhýho taťku už ve 2 tak byla ještě prcek. Naopak je jí divný že ostatní děti mají jen jednoho tatínka.
Holky,Alenka viděla ve správách jak vyměnily v porodnici ty miminka a pořád chodí za Vaškem(manželem) aby to potom v porodnici ohlídal aby nám toho brášku taky nevyměnily ![]()
Včera i roztahala ty miminkovský věcičky a muchlovala se s tim a že bráška bude frajer a kdy už bude ta zima aby byl prcek s náma. A to ho nejdřív vůbec nechtěla,že prej radši koťátko a teť z ní bude taková velká ségra ![]()
Holky nemáte někdo zkušenosti s kočárkama quinny? Taťka se nám zamiloval ale mě přijde ta korbička moc malinká a úzká,no nevim,igelitky z tesca to jistěj ![]()
Tak papa
Ahoj holky, nějak jsem vás jen dočítala a neměla jsem moc času reagovat.
Endy já taky nemám v sobě nic moc přehnaně aktivního, taky občas něco cítím, ale nějak začínám pochybovat jestli je to ono, protože se mi zdá, že to cítím furt na stejných místech. Tak nevím
Jinak na těhu cukrovku jsem se ještě neobjednávala, mám sice žádanku, ale chodí se tam od 23. do 28. týdne, takže času dost. No a u nás taky je jen voda, ale prý je to takovej hnsunej roztok, prý opravdu dohně hnusnej. ![]()
No a taky mi teda čím dál častěji tvrdne břicho, budu to muset v pondělí říct na kontrole.. včera to docela bolelo, tak jsem si hned musela na chvilku lehnout, naštěstí to bylo doma.