Poradna duly
Jana Čurdová
Emanko, já bych neřešila lyže, pro jednou to solidárně vydrží s maminou. Já dostala loni nové vysněné lyže, nějak nebylo sněhu, abych je mohla vyzkoušet a letos nebudu moci taky, takže možná až další rok.. bééé taky z toho nic nebudu mít. ![]()
Ahoj holky, už se tu řeší lyžování?
Já jsem si před dvěmi lety koupila taky novou výbavu na lyže, předminulý rok jsme jezdili docela hodně, takže jsem si to užila, loni jsem nebyla vůbec, blbá zima a letos se na ně nedostanu
ale manžel si to určitě užije i za mě, hlavně v únoru jede s děckama na lyžák, tak to budu týden s mimčem sama doma ![]()
Konečně se mi podařilo do fotogalerie dodat mé první věcičky do výbavičky, tak snad se budou líbit i vám ![]()
Evi,nebuď z toho smutná,aspoň si budeš moct prďolku hezky užívat a týden uteče jako nic,a určitě budeš mít doma samé návštěvy co přijdou okouknout prcka tak to bude taky rychlejš utíkat. Jdu se juknout na fotečky ![]()
Evi: moc hezký věcičky,malej bude fešák,už abysme je měly u sebe. Ale hrozně rychle to letí,už to máme za pár ![]()
Anlei, to máš pravdu, asi budu mít u sebe nastěhovanou mamku
Ta už se nemůže dočkat, pořád mi osahává bříško, když k ní přijdeme, vykládá mu, zpívá…dělá, jako by ji slyšel, že?
ale je fakt, že já mu zpívám taky, snad mi pak bude lépe usínat, když uslyší známé písničky ![]()
AHoj holky,
Luciáši, malá je krásná.
E.v.i. super oblečky.
Sandul,teda taky chci takový bříško.
Dnes jsme byli za manželovou babičkou, slaví 90let, bohužel moc lidí nepoznává, ale měla obrovskou radost,že čekáme miminko. Už se těšila jak bude vozit.
Tak na mě padla depka, moje babička se už ani nestihla dozvědět, že bude prababička, umřela týden před tím, než jsem našla na testu //.
Lyže jsme chtěli koupi t letos nové, ale kočárek má přednost a příští zimu pojedeme na chatu i s Lukáškem.
Holky, já to mám vyřešené, my nelyžujem, jsme spíš přes turistiku a to i v zimě, jen běžkaři nás nenávidí, páč jim šlapem do stopy ![]()
Evi, kde jsi koupila tu poslední soupravičku? Je úžasnáááá ![]()
Ann, to my raději jezdíme v létě na kole a v zimě na lyžích. Pěšky bych miláčka nedonutila jít nikam
Jsem zvědavá, jak mu půjdou procházky s kočárkem
A tu soupravičku jsem koupila v Novém Jičíně. Bylo to po úspěšném absolvování fetálního echa, takže v euforii jsem tohleto koupila…bylo to sice dražší
, ale moc věcí nových kupovat nehodlám, tak jsem si udělala radost alespoň tímhle ![]()
jo a dívala jsem se i na internetové stránky, takže tam toho mají víc www.vecicky.cz
Anleo, chodim na vytvarku pro dospele do KD Krakov. Je to na semestr (od 1.10. do 3.2.) kazdou stredu za 1700. To se mi zdalo dobry… Minula jsme delali keramickou misku z prouzku hliny a to bylo jak pro maly deti, ale dneska ten textil byl lepsi…k maluvkam jsme se nedostali, ale savovali jsme a zkouseli voskovou batiku..ale jak kazda delame trochu neco jineho tak clovek dost veci okouka…a muzou tam prijit i lidi, co nemaji zaplaceny cely kurz, pokud dame predem vedet… Kdyztak poslu o vikendu fotku meho vytvoru…
Endy: Tak to je super,já jezdim na kurzy k Monice Brýdový do Prahy,dělá taky od všeho trochu,ubrouskovou techniku,pedig,savování,batiku
Kdybys měla někdy volný víkend tak můžem vyrazit spolu,jsem s ní moc spokojená.Škoda že na Kladně neni nějaká taková výtvarka. A fotečku určitě pošly,jsem zvědavka ![]()
Ahoj holky,
Anlei, viděla jsem kdysi Moničiny stránky na internetu a byla i pořadu Rady ptáka Loskutáka, teda jestli si to dobře pamatuju. Dělá úplně úžasné věci, třeba s tou kůží a tak.
Čau tlustý baby
,
Já o tom přemýšlela, že by jely na hory samy, ale týden mezi vánoci by mi asi bylo doma smutno. A Silvestr. Určitě pojedou, ale asi jenom na víkend, nebo ten zmáknu s nima a budu si číst. Já ráda lyže i kolo, no letos si toho moc neužiju a v budoucnu to asi nebude lepší. Když si vzpomenu, jak jsem Báru učila lyžovat - pořád přenášíš to navlečený dítě v přezkáčích a s lyžema, na vleku, já byla vždycky zpocená až na …
Anleo- Monika Brýdová je kamarádka mý kamarádky, teď už spolupodnikatelka, oni spolu něco podnikají, nevím přesně, Martina mi vždycky láká tady na ty jejich víkendy a dovolený. Já si toho docela užila na mateřský, to jsem jezdila na holčičí dovolený s dětma, s hlídáním, teď mi to zase moc nebaví, ale až budu doma, myslím, že to přijde.