Poradna duly
Jana Čurdová
Já jsem četla pár debat o plínách a ty fialový Tesco plíny fakt dost chválí - akorát - nejsou až od 8 kil? Jinak asi nakoupím Huggies, jsou trochu levnější než Pampers a asi dobrý.
Anleo, já určo nechci ty úplně nejlevnější… Ale třeba zrovna kámoška si na Tesco plínky stěžovala… ![]()
Tak já teda asi taky začnu pomalu kupovat. A jak velký kupujete?
A ty osuškový jsem taky viděla s obrázkama. A ty se používají místo ručníku? Já mám totiž růčníků krásných fůru, tak nevím… ![]()
Ann, ja si zrovna budu kupovat od holky z MMB latkove pliny á 10,–. Ma jich 70 ks, takze bych je treba vzala vsechny a 20 ks ti prenechala - chces? Jsou to klasicky bily 70*70 a par jich je pry o trosku mensich. Ale jestli je budes mit jen na podkladani, otirani a pod. tak to neva…Ja planuju kombinovat latkovky s papirovejma, tak jich chci poridit vic… a obrazky si budu malovat sama, stejne si myslim, ze pak nakoupim i par novych, ale v Tescu maji obycejne latkove bile za 269,–/10ks. Na netu jsem nejlevnejsi videla bile á 16,– a s obrazkama asi 26,–.
Tak dej vedet, Ann, dneska bych to mela zaplatit…
Jo a nas UTZ taky v poradku, v galerce je fotecka, jsme mensi nez podle vypoctu, ale krasne soumerni. Hlavicka prum. 6 cm (jako tenisak) od temene ke kostrci 21 cm…
Endy, jsi hodná, ale já si asi koupím. Teda ještě chviličku počkám, protože si myslím, že švagrovka něco dá… a u nás je mají v krámě 16,50,– ks, což si myslím, že jde.
Ale v tom Tescu, to je docela síla ![]()
Emanko,jsou od té nejmenší velikosti.
Ann: Oni jsou právě dvoje tesco plínky,v bílym balíku,ty mají igelit a jsou na nic a ty fialový a ty jsou fakt dobrý,někde je srovnávaly i s pemprskama a jsou na tom stejně jen že to není žádná značka. Taky mám plínky Happy pro šťastné dítko a taky dobrý. A Huggies jsou taky bez igelitu a dobrý. Je jich hodně moc druhů.
Holky, ale úplně těch levných látkových bych se taky bála, slyšela jsem, že ta kvalita bývá dost mizerná. Jsou řídký a tvrdý, párkrát to vyvaříš a můžeš vyhodit. Já ani nevím do jakýho krámu pro ně půjdu, u nás jsou akrotá vietnamci a jeden dost drahý s dětskými potřebami.
Anleo, tak to asi fakt teda měla ty druhý, blbý… no právě, že jich je tolik druhý, tak jak mám teď vědět, že nám budou vyhovovat
? No nějak to snad pořeším…
Emanko, tak to je skoro jak u nás… vietnamců je u nás taky hafo. Ale naštěstí i pár krámků s dětskýma věcma, takže i konkurence, takže ceny celkem OK. Jen klasický dospělácký hadry je děsná bída ![]()
Dneska mi emánek od rána kope do močáku, většinou má nožičky nahoře a čutá okolo pupíku a dnes se nějak otočilo. Doufám, že tak už nezůstane ![]()
Anleo, je to tak v plánu. Báru jsem taky nevěděla. Ale příští úterý jdeme na UZV, natočí to na video, tak trochu nevím, jestli něco neuvidíme. Ale chceme být překvapený. ale občas to se mnou šije ![]()
Ty jo,já bych to nevydržela,obdivuju Vás
Ale pak to musí bejt hezký na porodnim sále ![]()
Ja to taky nevim a litam sem tam - chci, nechci, chci…
to vedet…
Ahoj holky..
tak jsem jeste dneska po kontrole u myho gynekologa..vsechno je v poradku..malinka kope..¨krasne ji tluce srdicko…a byli jsme zarazeny mezi vzorove maminky..a podle vseho mame uplne ukazkove a presne tehotenstvi..protoze podle vsech tech vysledku a pohybu nam porod vychazi na 24.-25.unora…akorat jsme dneska meli cukr v moci..ale to bylo asi vcera tim slavenim a dortickama a poharkama.. ![]()
Sandul, tak balobřeju ![]()
A mně sestřička říkala, že když se večer mlsá, tak pak se to z moči pozná. Takže to určo bylo tím ![]()