ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2681
18.10.07 13:56

Tak to asi chce den před vyšetřením na cukrovku nespořádat 2 čokolády, co? Já mám normálně ráda kyselý věci - okurky atd., teď asi ještě víc. Včera jsem si večer dala flašku kyselýho zelí :lol: Tchán mi naložil červenou řepu, mňam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
18.10.07 15:24

Emanko, brrr…kyselyyy…to ja na zacatku nemohla a ted jen opatrne … treba mandarinku apod. ale utopenci,zavinace a spol. me v tehu vubec nelakaji…

Sandul, Rozarka je krasny jmeno … gratuluju…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
18.10.07 15:35

Holky,
k těm plenám, fakt mají být v 9% sazbě, takže sonduju u kamarádek, která používá jaké pleny, většina doporučila vzít do porodky velikost 1, od 2 do 5kg a pak se teda názory různí. Některá chválí Pampers, některá Huggies. A ty Happy jsou prý taky dobré. Tesco pleny mi doporučily taky. Tak si vyberte :?
Nakonec skončím tak, že vytáhnu pleny ješte po bráchovi a budu látkovat. Aspoň budu šetřit životní prostředí.

• Citovat
  • Upravit
194
18.10.07 17:47

ahojky maminky,
jen se v rychlosti hlasim.
Sandul: moc gratuluju k holcicce
a vsem ostatnim taky k dobrym vysledkum.
Jeste dva tydny a jsem tu s vama!!!Uz se fakt tesim. Aji jak zacnu neco nakupovat, jeste nemam vubec nic.
Jinak v patek sme byli na srdickach, tak vsechno OK, a v utery sme meli velkej UTZ, tatka z toho byl nadsenej. Prckove se mleli jak divi, jeden furt stouchal rukou do druhyho, takze to asi budou pekny cisla. No..... a uz teda vime, co v brisku nosime… U jednoho to vime urcite, a druhej prcek se furt nejak schovava, takze to pry jeste uplne jisty neni (tak na 70%).
Jeste s tim kopanim, sou to teda fakt dablici, vrti se hlavne vecer, ale nekdy teda kopnou tak, ze se musim smat.
Tak zatim ahojky, opatrujte briska. Papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
19.10.07 07:56

Dobré ránko 8)

Je tu pátek!!!!! :dance:

Petulinkas - to nás jako budeš ještě 14dní napínat 8O ???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
19.10.07 07:58

Dobré ráno,
teda holky, vy jste mě zase nahlodaly s těma plínkama. Už abych začala taky něco pomalu shánět. Četla jsem plno diskuzí a tam nejvíc chválily právě Huggies a fialové Tesco plínky, takže asi na tom něco bude. Hlavně mě pak bude zajímat, kolik jich kupujete, ještě o tom nemám ani páru, ale asi to bude určitě nějak značené. Doufám, že se nenarodí nějaký cvalík a já budu mít té nejmenší velikosti celý pakl.

Peťulko , tak nás nenapínej! Vyrozuměla jsem, že jeden z prcků by mohl být chlapeček, ale potvrď to!!! :) a co druhé mimi? Co těch 70% to je docela dost, tak nám to napiš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
19.10.07 09:03

Ahoj holky,

taky se jen v rychlosti hlásím, člověk tu chvíli není a hned se dějou věci - objeví se Rozárka (fakt skvělý jméno), staví se domy, nakupují plenky… :lol: Tak všem moc gratuluju a jen tak dál :wink:

Já jsem si užila Paříž, jen jsem ještě o něco menší, jak jsem si ušoupala nohy, fakt jsme toho nachodily až až, ale viděly jsme snad všechno co jsme chtěli a dokonce jsme jeden den byli i ve Versaille. Jen teď krutě nestíhám, navíc tu mám novou slečnu na zaučení, co mne bude zastupovat, tak ani v práci si neodpočinu :wink: A zítra letím za Radkem a víte co? Hrozně se těším.

Ještě rychle k plenkám - taky jsem slyšela chválu na Tesco plínky, asi nějaké koupím. A látkovky se určitě hodí i pro případ, kdyby se muselo zakládat naširoko kvůli kyčlím - Ája to měla asi do deseti měsíců. A jsem trošku opatrnější po zkušenosti, kdy jsem se právě u Áji těšila na jednorázovky - tenkrát se to teprve rozmáhalo - a kvůli ekzému prostě musela mít látkovky. Dokonce už v porodnici je pro nás sháněli po celém oddělení. Tak snad na tom žížalák bude líp. Jo a taky doufám, že až budu u Radka, tak nějak dořešíme to jméno.

Opatrujte se, já se asi objevím, až se vrátím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
19.10.07 09:17

Ahoj Mose, ty cestovatelko jedna :D Přeji brzké shledání s manželem, já si nedovedu vůbec představit, že bych byla tak dlouho bez něj. Mi stačí jen když je Honza týden na lyžáku a já už mu druhý den fňukám do telefonu… :oops: ostuda, ale jsem strašná cíťa a potřebuju ho mít u sebe. Ale na druhou stranu máš dvě děti, třetí na cestě, takže asi je to fakt jiné, nejsi na to sama.
Jinak ještě k těm plínkám, já jsem teda zatím přesvědčena, že budu ze začátku používat látkové plíny a jednorázovky asi jen do poradny a na cesty, možná na noc, nevím, musím to odzkoušet, ale mám jich docela hodně ještě po bráchovi a sestřenici a dokonce i úplně nové velké i malé, co ještě kdysi mamka koupila, tak plínek mám myslím dost. Žehlím taky ráda, tak jsem zvědavá, jak dlouho mi tohle předsevzetí vydrží :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
19.10.07 09:27

Mose, taky bych si dala Paříž říct… tak hlavně, že jste si to užili…
A taky přeju hezké přivítáníčko s manžílkem 8)

Evi, tak já jsem zase rozhodnutá, že ze začátku jednorázovky, myslím, že budu ráda, když budu tak nějak stíhat, ještě prát a žehlit plenky a v zimě se sušením… v bytě sušit nemůžu, pak se dělá plíseň… tak si říkám, že pak třeba až se to trochu ustálí tak bych látkovky zkusila, no uvidím…
A nerada žehlím :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
19.10.07 10:12

Bré ránko,
Petulinkas, koukej to vyklopit, my to nikomu neřeknem :lol: Hele to oni určitě taky občas nakopnou jeden druhýho, aby se nenarodili (teď nevím, jestli i neby y :o ) s modřinama.

Mose, já bydlela u kamaráda přímo ve Versailles, je to nádhera. Pamatuju si úžasnou pekárnu a tržiště. No a park samozřejmě. To máš teď výlety, romantika v Paříži a ještě větší romantika v Anglii. Tak se těš.

Já asi o látkových plenách ani neuvažuju. Bára měla taky široké balení, pak dokonce dečku asi do 10 měsíců, ale zkusila jsem látkový a pak jsem jí dávala papírovku a přes to látkový pleny. Ani si nemyslím, že je to extra ekologický, zase musíš denně prát, prášky na praní atd.

Ty jo, včera jsme zkoušeli, jak se vejde kočárek do výtahu. Petr musel povolit Brano a je na každý straně koleček asi 1 mm. Kočárek tam musí zacouvat, zastrčit kolečko a pro mě tam zbyde asi 10 cm2. Už se vidím, jak budu pokaždý splavená. Do kočárkárny se ho bojím dát, dost se u nás krade, mně např. ukradli před 2 lety před domem auto. Bude to v tom bytě pěkně našlapaný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3141
19.10.07 11:07

ahoj unorovky, jdu jen pozdravit sandulu.
sandul , moooooooooooooc gratuluju k holcicce!!! uplne jsi mi pripomnela, jak jsem u aji byla stastna, kdyz mi tu vysnenou princeznicku potvrdili. tak si to krasne uzivej, uz se ti to taky pekne krati…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
19.10.07 13:12

Ahoj holky,

tak jsem zpatky a mam za sebou ten cukrovkovy test. Protoze jsem to psala i holkym k nam do diskuse, vam to sem jen vlozim, tak se nezlobte:

Rano jsem byla na tom testu tehu cukrovky a byla to desna nuda. Pichli mi krev pak hodinu cekat, pak vypit 0,5 l preslazeny vody (poucena jsem tam mela citronak a uplne jsem je vyvedla z miry, kdyz jsem se ptala, jestli si tu vodu muzu tim citronkem strejchnout - a protoze mi to dovolily, nabizela jsem panaka citornku do vody i ostatnim tehulkam - sranda) a pak 2,5 h cekani na druhy odber. Malem jsem lekla zizni…

a pak jsem malem lekla podruhe, kdyz jsem si koupila tehu multivitamin (preci jen uz toho tolik na zahrade neni) a oni po me chteli 500,– 8O 8O Tak mam aspon motivaci ho papkat, aby ty prachy k necemu byly. Si to necham proplatit od pojistovny…

Jinak, ja zkusim latkovky a jen na cesty a do porodnice papirovy a uvidim …ne ze bych si zehleni uzivala, ale mame zahradu, kde muzou schnout a navic se ted daji usit a ja siju rada…tak pak budu shanet informace a rady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2569
19.10.07 13:26

Ahoj únorovky,

omlouvám se, že vám sem lezu, ale taky musím Sandulce poblahopřát k holčičce! Rozárka je fakt krásný jméno! gratulace obrovská! :-)

Márty, Luciáši, Ann , vám samozřejmě taky gratuluju! :srdce: :potlesk:

koukám, že snažilky - únorovky budou mít holčičky, to je super! že by ledňačky měly kluky…no, necháme se překvapit :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ann
9977
19.10.07 13:54

Ahoj Zdenjo, díky za gratulaci :wink: chtěla jsem jen takovou věc - jsem k vám chodila nakukovat, abych věděla co mě za pár týdnů čeká a teď co jste se nechaly uzamknout, tak mě to docela mrzí… nemohla bych být nějaký tajný hostík nebo nakukovatel? Já vím, je to blbý, ale docela to bylo fajn, že člověk prostě věděl… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
19.10.07 15:31

Taky me leden 08 zamceny mrzi… tak smiruju v baby-caffe..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí