Poradna duly
Jana Čurdová
Tak ono se to dá zamknout? To jsem netušila … no, taky mě napadlo, že takhle ty moje žárlivý vejšplechty si tady může přečíst celá republika, nejen spolutěhule. Ale koho by to zajímalo, že? ![]()
Emanko, ono to stejne za chvili zmizi v propadlisti stranek … a ja si rikam, ze to treba nekomu v danou chvili pomuze, vedet jak se kdo citil, kdyz cekal mimco apod. Zamknout diskusi myslim muze administrator stranek, kdyz ho o to spravce diskuse pozada.
Ahojky, jaky jste mely vikend? Ja peknej, pohodovej, navstevovaci…
V galerce je nova fotka Bedrichova domecku…pri mem pohledu shora mi tak obri nepripada, ale na te fotce je to sila, a to mi manza rika, ze ve skutecnosti se mu zda jeste vetsi
![]()
Dobré ráááánko, teda, dnes je ale zima, brrr.
Endy , teda, to jsou zase nádherné výtvory, Křemílek s Vochomůrkou jsou úžasní. Tohle budeš malovat na plínky? Je to fakt krása.
Ahoj holky, zdravím po víkendu.
Endy, krásný bříško.
O takovým si můžu nechat zdát, pořád mám jen 2špeky a čekám, kdy se budu moct pochlubit bříškem. Už bych si ráda koupila něco na sebe v CA,ale nevím, vypadá to tak na listopad.
Zítra jdu na kontrolu, těším se na Lukáška.
A víkend byl super, v pátek jsem byla posedět s kámoškou, v sobotu jsme si udělali dýchánek se sousedama a včera přijela spolužačka z gymplu s manželem.
Jediný nepříjemný moment byl rozhovor s bývalou kamarádkou ![]()
A počasí teda taky nic moc.
Dobré ránko,
pěkný břuch, Endy
Mně taky teď nějak vyjelo, Petr se mi směje. Zrovna včera jsem mu říkala, co bude dělat za 2 měsice. Emánek se snad už otočil, protože do močáku už nekope. Těším se, až ho (ji) zítra uvidím.
Já o víkend docela makala, uklízela, převlíkala postele,vařila, nadávala Báře, že má v pokojíčku bordel a tak, klaska, v neděli po o jsem se natáhla a usnula asi za 2 minuty.
Dostali jsme 10 tisíc na kočárek od Petrových rodičů, jsou fakt hodný. Pořád se nás ptali, kolik kočárek stojí, že to zaplatí a my nechtěli, protože nám dali na jaře peníze k svatbě a včera nacpali Petrovi obálku do kapsy. A docela se i s tou částkou trefili
. A další dobrá zpráva je, že Petra ségra si našla nějakýho chlapa, tak doufám, že přestane prudit ![]()
Endy, už máš výsledky tý cukrovky? Jak to dlouho trvá?
Jo a taky jsem se o vídkend dozvěděla, jak jsem vám tu psala o tý kamarádce, co se jí před rokem uškrtilo miminko v 8. měsíce na pupeční šňůře, že je znovu v 3. měsíci. Tak to mě potěšilo. A taky dobře, že budu mít další kámošku na procházky s kočárkem.
Pěkné pondělí ![]()
já teda musím říct, že mi bříško za poslední 14 dní taky pěkně vyskočilo… pořád bylo takové jak jen s prominutím nažrané, ale teď už je takové těhu ![]()
Emanko, tak to se hodí na kočárek, ne? To u nás nehro… ne všude jsou rodinné vztahy ideální…
A kámošce držím pěsti, aby to všechno bylo v pořádku ![]()
A u nás o víkendu byla teda děsná zima, ale docela i sluníčko… jen v sobotu mi bylo děsně blbě… dala jsem si dopoledne slazené mlíčko v tubě (jsem si myslela, jak si za hřeším, tolik let jsem si ho nedala) a mě po něm bylo tak šíleně, že nikdy víc…
A taky v sobotu mě naše beruška poprvé vzbudila ![]()
Ahoj spolutěhulky ![]()
V sobotu jsem v CA narazila na nádherná tríča s 3/4 rukávem,mám hned 2,jedno má na bříšku malinké otisky ručiček a druhé tam má nožičky,vypadají suprově.
Jinak včera se nám zbláznil tatínek. Ráno vstal a zničeho nic se rozhodl že obloží kuchiň,tak jsme vyrazily do baumaxu,nakoupily vše potřebné a do večera do 10 obkládal a vzal to rovnou i s podlahou,prý když už tak už,jen ten bordel co je teť všude,samej prach. A jak hejbal se sporákem tak se rozbil takže si večer jedeme pro novej,jsem ráda,aspoň nemusim mejt ten starej a aby toho nebylo málo tak odešel i mrazák,to se nám to obkládání vyplatilo,ale vypadá to moc hezky,mám radost že má taťka takovýhle nápady.
Tak já mizim,jdeme s Alenkou na kurz keramiky,jsem zvědavá jak jí to chytne,ale je šikovná tak snad se jí to bude líbit.
Endy: Super obrázky a bíško ![]()
Tak pa a opatrujte bíška
Anlei, to tričko s nožičkama mám taky
(určitě to je ono, má ještě kapuci? a jakou máš barvu? V Ostravě měli už jen šedo-bílou a černo-bílou, tak jsem si vzala tu šedo-bílou a vypadá fakt dobře.
Evi,je to ono,mám šedý s tou kapuckou a pak červono bílý bez kapuce,to je s ručičkama,jsem z nich nadšená, a je tam i hodně místa na ty naše rostoucí pupíky
![]()
Já chci taky tričko s nožičkama ![]()
Ale teď sakra nemám naplánovaný žádný výlet do Prahy.
Zima teda je pěkná, na nás jdou mrákoty, protože jestli začne mrznout, tak nám budou muset zastavit stavbu, může se stavět jen do -5.
Máme kulturní týden, ve středu jdeme do divadla a o víkend dávají ve Slaným Medvídka, tak to se těším. Ale prý je důležitý na to jít s dobrou náladou, je to prý o „vyšumělých manželstvích“ ![]()
Ahoj holky,
Evi - obrazky budu malovat a nejen na plinky…uz jsem kamardkam pomalovala pro prcny bodicka (Rakosnicek a blechy) a moc se jim to libilo.
Aleo - tak blahopreju k nove kuchynce…nas ted ceka ten pokojicek.V tydnu musime pokoj vystehovat a tatka si zacne obouchavat omitku - taky bude vsude prachu habakuk ![]()
Ann- tak doufam, ze nekde v galerce najdu fotku toho velkeho briska ;o)
Emanko, vysledky ti nereknou hned, brali mi jen 2× krev, takze si myslim, ze mi o vysledcich rekne dr. ted ve stredu na kontrole. Neptala jsem se jak to dlouho trva, nez ty vysledky jsou..
Fyzikarko - brisko prijde, holt tam mas asi porad vic mista ;o)) Co jste probiraly s byvalou kamaradkou?
Endy, tak mi budem dělat pokojíček, až se zazimují práce venku co chodí Aleš pomáhat… takže počítám nějak v listopadu
Já už se těším. Teď už pomalu vybíráme nábytek a pak se to rozjede na ostro ![]()
Emanko, já jsem Medvídka viděla, trochu jsem si u něj pobrečela, ale možná to spíš bylo hormonama…
A ty trika jsem tam taky viděla, ale že jsou s 3/4 rukávy, tak jsme ho neřešila, páč jsem si řekla, že na zimu to není moc ideální… a to jsem netušila, že jste z nich tak nadšené ![]()
Jsem to nevydržela a hodila Vám fotečku trička do galerky,pak ještě vyfotim to s těma nožičkama
Teť už si nikdo nesplete jestly jsem tak tlustá nebo těhotná ![]()