ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4874
26.10.07 15:15

Ahoj holky,

Zdeenjo, diky za navod, zabrousim…

Ja jsem vcera asi mela prvni tvrdnuti bricha…nebyla to vylozene bolest, ale takovy neprijemny napnuti…asi po 10 s to preslo a pak jeste jednou trochu…zrovna jsem chodila po supermarketu, tak se to Bedrichovi asi moc nelibilo…vsude spousta lidi a horko…budu muset vanoce vyresit co nejdriv, abych pak nemusela nikam s pupkem…

..a taky me bolelo na dotek kolem pupiku a dveska spodni zebra..jako kdyz si namuzete brisni svaly a pak vas na dotek boli zebra.. mate to taky tak? Myslim, ze asi brisko poporoste zase skokem a po vikendu se nevejdu do obleceni, ktere je mi jen tak tak…

Dneska jdeme na rodinnou oslavu na veceri do restauracky. Zacali jsme slavit doma hromadne a prave veceri. Segra ma na konci srpna svatek, v pulce zari narozeniny, to mam ja svatek a pak mam narozky na konci rijna ja a tata za 14 dni po me. Takze +/- uprostred to oslavime…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
26.10.07 15:40

Endy,žebra mě bolej taky,ale už to neřešim,měla jsem to i v minulém těhu,nedá se s tim nic dělat a je to od toho jak si tam mimi dělá místo. Musíme hold pro ty naše prcky něco vytrpět :wink: :lol:
A nakupování před vánocema bude asi fakt síla,to budeme mít pořádný břicha a stát někde fronty v peplněnejch krámech,no to bude něco :cry: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
26.10.07 15:48

Ahoj,
tak mám cukrovku za sebou a nebylo to nic hroznýho. V 7 ráno mi píchli do prstu, pak mi na 2 hodiny pustili domů a v 9,30 mi vzali krev. A už jsme sepsali příjem do nemocnice na porod, takže to pak budu mít o lejstro míň. A výsledky už mám - před chvílí jsem si volala a jsou v pořádku. Takže čokoládu můžu.

K tomu brečení - Bára byla taky docela uřvaný miminko. Nejhorší bylo šestinedělí, začala vždycky v 7 večer a skončila v 11. Postýlka nefungovala taky. Nakonec jsem jí rozmazlila tak, že spala se mnou v posteli do 3 let :cry: Na pohotovosti se řevem jsme byli taky a byli to asi jenom prdíky. Když dítě brečí dlouho, tak pak opravdu zkoušíš, co můžeš. Já jí jednou dokonce vozila v autě kolem bloku, tak jsem už byla zoufalá :lol: No když si na to vzpomenu, co mi možná čeká, jdou na mě mrákoty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
26.10.07 15:53

Emanko,gratuluji k dobrým výsledkům,máte to tam teda pěkně rychlý 8O
A holky,nebojte,teť budeme mít ty nejhodnější miminka co nám budou dělat jen a jen radost :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
26.10.07 18:10

Emanko, gratulace k výsledkům.
Tak babičky se rozjely a koupily španělskou deku a bodýčka a overálky. Příště je na řadě vybavení do postýlky, každá chce dát nějakou sumu a já si doplatím zbytek.
Vánoce… děsím se těch davů, ale domluvili jsme se už teď s našima i tchánama, co kdo chce, tak se nám to snad podaří koupit v listopadu.
Pěkný víkend všem

• Citovat
  • Upravit
2475
26.10.07 18:35

Fyzikářko:Je dobře že ste si to nakupování užily a doufám že hodíš do galery nějaké fotečky pro nás zvědavky :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
29.10.07 07:55

Dobré ránko,
tak hlásím, že máme zdárně smontovanou ložnici i obývák, už se můžeme pomalu stěhovat,huráááá, konečně. :D
A zdárně jsem zahájila 7 měsíc!!! :dance: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
29.10.07 07:57

a vidím, že mi dnes asi půjde všechno ZDÁRNĚ :D mám za ten měsíc a půl doma velice rozvinutou slovní zásobu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
fyzikarka
29.10.07 08:10

Dobré ráno,
jaký byl víkend?
e.v.i., určitě to půjde ještě líp, počkej po porodu :D .
U nás sobota ve znamení návštěv, tcháni+švagrová s celou rodinou, neděle naštěstí samota ve dvou.
V pátek porodila bývalá kolegyně 3týdny před termínem císařem syna, chlapeček má 4,2kg 8O .
A dneska mám děsnej KOPR, zvažuju i dřívější odchod na mateřskou.

• Citovat
  • Upravit
Ann
9977
29.10.07 08:33

Takže zdravím po ZDÁRNÉM víkendu :lol:

Ale nic si z toho nedělejte, taky mi slušně hrabe… házím odpadky do dřezu, v práci jsem počítala obálky, zvoní telefon, tak dopočítám do padesátky, zvednu sluchátku a místo představení ze mě vypadne: dva, čtyři, šest :lol: :lol: :lol: jestli to takhle půjde dál, tak lituju všechny kolem :lol:

evi, a gratuluju k sedmému měsíci a třetímu trimestru!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
29.10.07 08:39

Ahoj holky,

posíláme vám ranní pozdravy z Ostravy :lol: Sobotu jsme trávili u tchánovců, kde jsem se cpala buchtama a v neděli jsme se prošli na hřbitov. Změna času u nás proběhla v pohodě ani Adámek vlastně nic nezaregistroval moc to na nás nepůsobí což je dobře :)

EMANKO: gratuluji k dobrým výsledkům. Si říkám, že je vlastně dobře, že mě neposílají na tu cukrovku. Co kdybych ji měla a fakt mi zakázali ty sladkosti, kterýma se furt cpu :roll: jojo taky si pamatuju jak jsme jezdívali s Adámkem v autě to taky zabíralo. Byly to chvilky klidu.

ANLEI: no kéž bys měla pravdu a mimina byly hodňoučké :)

EVA: tak to je super, že se ti všechno tak ZDÁRNĚ daří :wink:

FYZIKARKA: jéé španělskou deku si přeju na Vánoce tak snad mi ji nadělí :) vím, že je dost drahá, ale teď nevím přesně kolik asi tak stojí?

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
29.10.07 08:53

Dobré ráno,

mně zas všechno padá z ruky, jsem taková nemotorná nebo co. O víkend jsem rozbila skleničku a talíř, když letěl, jsem teda stihla chytit, ale bylo to o fous. Připadám si jak blbec někdy. A slovní zásoba - ani nemluvím, neumím to vyjádřit :lol:

Náš víkend - v pátek jsme se byli podívat na neteř v tanečních, takže jsme 3 hodiny koukali na zpocený dětičky, jak šlapou zelí. Bára byla pozvaná v sobotu i v neděli na oslavu narozenin, takže jsme jí pořád někam vodili a vyzvedávali. Jo a byli jsme na Medvídkovi, tak kamarád nekecal. Bylo to pěkný, ale trochu depresivní. Ze všech manželských párů kolem 40let nebyl ani jeden šťastný a spokojený :cry: Co nás to čeká!

Co je to španělská deka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3492
29.10.07 09:04

Tak jsem se před chvilkou objednala na 4D utz do Nového Jičína. Nebyli jste tam někdo? Sestřička mi říkala, že prý to doporučují kolem 25. týdne. Já jsem tak zvědavá a zároveň nervózní. Jdeme 8.11.

EMNAKO: španělská deka je taková jemňoučká heboučká a teplá miminkovská deka. Jinak to popsat neumím to víš u mě ta slovní zásoba taky nic moc přece jen už jsem na mateřské nějaký ten pátek :lol:

A.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
29.10.07 09:16

Ann : tak to mě fakt pobavilo :D :D 2,4,6… :lol: člověk si pak připadá jak blb a pořád mu to připadá k smíchu, že?

Fyzikarka : to ani není možné, že 3 týdny před termínem měl malý 4,2kg 8O :?: a neměla ta maminka třeba tu těhotenskou cukrovku? To se pak rodí obříci.

Ajji , prosím Tě, nemohla bys mi poslat kontakt na ten 4D utz do Jičína? Měla jsem jít zítra k mé doktorce, která ho měla půjčený, ale před chvílí mi volala, že jí ho dnes bohužel odvezli :( Sice nevím, jestli mě ještě vezmou, přece jen už jsem ve 27. týdnu, ale zkusit to můžu. A jestli budeš tak moc hodná a napíšeš mi nějaké info, co sis domluvila a tak. Moc děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
29.10.07 12:43

ahoj holky…

tak slovni zasobu mam taky supr,k tomu jeste sklerozu a obcas zustanu cumet jak debil…takze chvilema pusobim jak totalni retard :lol:

Jinak uz se taky pomalu budem stehovat,dneska nam dovzli sedacku a koberec a na vic uz nemame penize :lol: s tema penezma je to strasny..tak tezko se shnani a tak jednoducho rozhani :evil:

Spanelskou deku jsem si taky koupila..mam bezovou a ruzovou s vytlacenejma medvidkama…a je moc mnam mnam..vzdycky mam chut se do ni zavrtat…a stoji ruzne..od 560,– az po 700,– zalezi na tom od koho je..

Ja mam tyhle:

http://www.batolatko.cz/…7_bezova.jpg

A tu samou v ruzovej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest