Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
Zdeenjo, diky za navod, zabrousim…
Ja jsem vcera asi mela prvni tvrdnuti bricha…nebyla to vylozene bolest, ale takovy neprijemny napnuti…asi po 10 s to preslo a pak jeste jednou trochu…zrovna jsem chodila po supermarketu, tak se to Bedrichovi asi moc nelibilo…vsude spousta lidi a horko…budu muset vanoce vyresit co nejdriv, abych pak nemusela nikam s pupkem…
..a taky me bolelo na dotek kolem pupiku a dveska spodni zebra..jako kdyz si namuzete brisni svaly a pak vas na dotek boli zebra.. mate to taky tak? Myslim, ze asi brisko poporoste zase skokem a po vikendu se nevejdu do obleceni, ktere je mi jen tak tak…
Dneska jdeme na rodinnou oslavu na veceri do restauracky. Zacali jsme slavit doma hromadne a prave veceri. Segra ma na konci srpna svatek, v pulce zari narozeniny, to mam ja svatek a pak mam narozky na konci rijna ja a tata za 14 dni po me. Takze +/- uprostred to oslavime…
Endy,žebra mě bolej taky,ale už to neřešim,měla jsem to i v minulém těhu,nedá se s tim nic dělat a je to od toho jak si tam mimi dělá místo. Musíme hold pro ty naše prcky něco vytrpět
![]()
A nakupování před vánocema bude asi fakt síla,to budeme mít pořádný břicha a stát někde fronty v peplněnejch krámech,no to bude něco
![]()
Ahoj,
tak mám cukrovku za sebou a nebylo to nic hroznýho. V 7 ráno mi píchli do prstu, pak mi na 2 hodiny pustili domů a v 9,30 mi vzali krev. A už jsme sepsali příjem do nemocnice na porod, takže to pak budu mít o lejstro míň. A výsledky už mám - před chvílí jsem si volala a jsou v pořádku. Takže čokoládu můžu.
K tomu brečení - Bára byla taky docela uřvaný miminko. Nejhorší bylo šestinedělí, začala vždycky v 7 večer a skončila v 11. Postýlka nefungovala taky. Nakonec jsem jí rozmazlila tak, že spala se mnou v posteli do 3 let
Na pohotovosti se řevem jsme byli taky a byli to asi jenom prdíky. Když dítě brečí dlouho, tak pak opravdu zkoušíš, co můžeš. Já jí jednou dokonce vozila v autě kolem bloku, tak jsem už byla zoufalá
No když si na to vzpomenu, co mi možná čeká, jdou na mě mrákoty.
Emanko,gratuluji k dobrým výsledkům,máte to tam teda pěkně rychlý ![]()
A holky,nebojte,teť budeme mít ty nejhodnější miminka co nám budou dělat jen a jen radost ![]()
Emanko, gratulace k výsledkům.
Tak babičky se rozjely a koupily španělskou deku a bodýčka a overálky. Příště je na řadě vybavení do postýlky, každá chce dát nějakou sumu a já si doplatím zbytek.
Vánoce… děsím se těch davů, ale domluvili jsme se už teď s našima i tchánama, co kdo chce, tak se nám to snad podaří koupit v listopadu.
Pěkný víkend všem
Fyzikářko:Je dobře že ste si to nakupování užily a doufám že hodíš do galery nějaké fotečky pro nás zvědavky ![]()
Dobré ránko,
tak hlásím, že máme zdárně smontovanou ložnici i obývák, už se můžeme pomalu stěhovat,huráááá, konečně. ![]()
A zdárně jsem zahájila 7 měsíc!!!
![]()
a vidím, že mi dnes asi půjde všechno ZDÁRNĚ
mám za ten měsíc a půl doma velice rozvinutou slovní zásobu ![]()
Dobré ráno,
jaký byl víkend?
e.v.i., určitě to půjde ještě líp, počkej po porodu
.
U nás sobota ve znamení návštěv, tcháni+švagrová s celou rodinou, neděle naštěstí samota ve dvou.
V pátek porodila bývalá kolegyně 3týdny před termínem císařem syna, chlapeček má 4,2kg
.
A dneska mám děsnej KOPR, zvažuju i dřívější odchod na mateřskou.
Takže zdravím po ZDÁRNÉM víkendu ![]()
Ale nic si z toho nedělejte, taky mi slušně hrabe… házím odpadky do dřezu, v práci jsem počítala obálky, zvoní telefon, tak dopočítám do padesátky, zvednu sluchátku a místo představení ze mě vypadne: dva, čtyři, šest
jestli to takhle půjde dál, tak lituju všechny kolem ![]()
evi, a gratuluju k sedmému měsíci a třetímu trimestru!!!
Ahoj holky,
posíláme vám ranní pozdravy z Ostravy
Sobotu jsme trávili u tchánovců, kde jsem se cpala buchtama a v neděli jsme se prošli na hřbitov. Změna času u nás proběhla v pohodě ani Adámek vlastně nic nezaregistroval moc to na nás nepůsobí což je dobře ![]()
EMANKO: gratuluji k dobrým výsledkům. Si říkám, že je vlastně dobře, že mě neposílají na tu cukrovku. Co kdybych ji měla a fakt mi zakázali ty sladkosti, kterýma se furt cpu
jojo taky si pamatuju jak jsme jezdívali s Adámkem v autě to taky zabíralo. Byly to chvilky klidu.
ANLEI: no kéž bys měla pravdu a mimina byly hodňoučké ![]()
EVA: tak to je super, že se ti všechno tak ZDÁRNĚ daří ![]()
FYZIKARKA: jéé španělskou deku si přeju na Vánoce tak snad mi ji nadělí
vím, že je dost drahá, ale teď nevím přesně kolik asi tak stojí?
A.
Dobré ráno,
mně zas všechno padá z ruky, jsem taková nemotorná nebo co. O víkend jsem rozbila skleničku a talíř, když letěl, jsem teda stihla chytit, ale bylo to o fous. Připadám si jak blbec někdy. A slovní zásoba - ani nemluvím, neumím to vyjádřit ![]()
Náš víkend - v pátek jsme se byli podívat na neteř v tanečních, takže jsme 3 hodiny koukali na zpocený dětičky, jak šlapou zelí. Bára byla pozvaná v sobotu i v neděli na oslavu narozenin, takže jsme jí pořád někam vodili a vyzvedávali. Jo a byli jsme na Medvídkovi, tak kamarád nekecal. Bylo to pěkný, ale trochu depresivní. Ze všech manželských párů kolem 40let nebyl ani jeden šťastný a spokojený
Co nás to čeká!
Co je to španělská deka?
Tak jsem se před chvilkou objednala na 4D utz do Nového Jičína. Nebyli jste tam někdo? Sestřička mi říkala, že prý to doporučují kolem 25. týdne. Já jsem tak zvědavá a zároveň nervózní. Jdeme 8.11.
EMNAKO: španělská deka je taková jemňoučká heboučká a teplá miminkovská deka. Jinak to popsat neumím to víš u mě ta slovní zásoba taky nic moc přece jen už jsem na mateřské nějaký ten pátek ![]()
A.
Ann : tak to mě fakt pobavilo
2,4,6…
člověk si pak připadá jak blb a pořád mu to připadá k smíchu, že?
Fyzikarka : to ani není možné, že 3 týdny před termínem měl malý 4,2kg
a neměla ta maminka třeba tu těhotenskou cukrovku? To se pak rodí obříci.
Ajji , prosím Tě, nemohla bys mi poslat kontakt na ten 4D utz do Jičína? Měla jsem jít zítra k mé doktorce, která ho měla půjčený, ale před chvílí mi volala, že jí ho dnes bohužel odvezli
Sice nevím, jestli mě ještě vezmou, přece jen už jsem ve 27. týdnu, ale zkusit to můžu. A jestli budeš tak moc hodná a napíšeš mi nějaké info, co sis domluvila a tak. Moc děkuji.
ahoj holky…
tak slovni zasobu mam taky supr,k tomu jeste sklerozu a obcas zustanu cumet jak debil…takze chvilema pusobim jak totalni retard ![]()
Jinak uz se taky pomalu budem stehovat,dneska nam dovzli sedacku a koberec a na vic uz nemame penize
s tema penezma je to strasny..tak tezko se shnani a tak jednoducho rozhani ![]()
Spanelskou deku jsem si taky koupila..mam bezovou a ruzovou s vytlacenejma medvidkama…a je moc mnam mnam..vzdycky mam chut se do ni zavrtat…a stoji ruzne..od 560,– az po 700,– zalezi na tom od koho je..
Ja mam tyhle:
http://www.batolatko.cz/…7_bezova.jpg
A tu samou v ruzovej..