Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj holky ![]()
Petulinkas a už víte co jsou dvojčátka zač? ![]()
Včera Vendelínek kopal snad celej den v kuse,až už to bylo pěkně nepříjemný a taky párkrát se podařilo že si Alenka dala ruku na bříško a cítila ho tak byla hrdá že ji bráška kopnul. A řešily jsme že se bojí že jí bude kousat hračky a všechno bourat,stavíme teť hodně domečky z lega.
Jinak taky gratuluji všem co mají kontroly za sebou.
A tatkovi večer řeknu ať zkusí poslouchat srdíčko ![]()
Endy, jsem myslela, že v pokojíčku v postýlce by chrupčila přes den, třeba když budu na emiminu, tak abych ji měla u sebe a i to mám hned vedle kuchyně ![]()
Košíky na kolečkách - jsem už koukala na netu, ale nenašla jsem stejně nic pod dva tisíce… jsem si myslela do tisícovky, ale to asi není, nebo co…
Petulinkas, tak vítej doma, taky budu dojatá až se v práci budu loučit ![]()
Ty kosiky sou myslim fajn, ikdyz moje segra do toho prcka davala nerada, pry je to moc hluboky a nevidi ven ![]()
Co mam v brisku vim napul ![]()
Ja mam kos po svagrove, ale bez podvozku, treba ho tatka dodela, ale nevim, jestli ho budu pouzivat…mozna mezi futra na popruhy na uspavani ![]()
nooo, mohla ![]()
tak jeden klucina je jasnej. Druhej bobek se furt schovava, takze to je tak pul napul. Dr rikala, ze tam zatim kluka nevidi, ale ze to nemuze rict na sto procent, tak uvidime ![]()
To by fakt bylo krásný - páreček
Takhle to má můj manža - má ségru dvojče ![]()
mne by se to taky libilo
zatim prave nevim, jak mam nakupovat oblecky. Chcu ze zacatku stejny, jen jinak barevny,jenze vsude sou stejny jen modry a ruzovy. tak aspon neco mam z MMB, vzdycky modry a zluty, at to muze nosit aj holcicky aj chlapecek.
jak sem si vam vzdycky tak postupne docitala, tak sem zjistila, ze teda v nakupovani sem docela pozadu
Zatim mame jen autosedacky a kocarek
ten sem ale vybirala pekne dlouho.
Peto, nakupy zvladnes ted na matersky levou zadni…a na oblecky je to bida, barev moc neni (myslim Tesco apod.). Zkus www.mim.cz, tak pry maji hezke oblecky a na to ze jsou nove, jsou i za dobrou cenu, myslim, ze uz tam tady nekdo nakupoval…
Jinak mi drzte palce, drazim na mimiaukci koupaci kyblik, tak doufam, ze nikdo nebude prihazovat…
diky Endy, mrknu tam. Oni maji stejny oblecky treba v Chiccu, ale ty ceny sou sileny, a kdyz to mam porizovat hnedka dvakrat, tak se mi do toho moc nechce. Ale nic jinyho mi asi nezbyde ![]()
Pesti drzim, at je kyblik tvuj
Petuli, já Tě uklidním. My taky máme jen kočárek a vajíčko. Ostatní je to, co jsme dostali… ![]()
Endy, držím, tak pak dej vědět ![]()
Endy,a nebudeš se bát koupat prcka v tom kyblíku? Jsem na to koukala a vůbec nevim jak tam to dítě naskládáš,ale prý se jim to líbí ![]()
Anleo, nevim, ale byla jsem u kamaradky a ona v nem koupala a byla to pohoda, prcek si hovel (trapili ho prdiky) a jak ho dala do teple vody tak se ji dvakrat za sebou prdnul az byla voda hneda, takze ji menila, ale jak je kybl skladny, tak to mela hned a nemusela vypoustet celou vanu… Koupaly jsme v pokoji na zemi na rucniku, kdyz trochu nacakal nebo z neho kapalo pri vyndavani…zadna mackanice v koupelbne a ohybani nad vanou…to me laka…No a snad se to mimo bude dat udrzet za hlavickou, protoze ho bude voda hodne nadlehcovat, jeste muze byt nozickama opreny o dno, a je cely potopeny, takz mu nebude zima…az se do kyblu nevejde, tak pujde do nasi vany…tak takhle si to maluju…zatim jsem neslysela, ze by se nekdo kybliku zbavoval, ze v nem dite nemuze udrzet nebo umyt…to spis se to prckovi nelibilo, stejne jako se nekterym nelibi byt ve vanicce…
Endy, děkuji za vysvětlení
My nebudeme pořizovat ani vaničku,asi rovnou do velký,no ještě uvidíme, Ale ten kyblík je teda taky zajímavej,oni si tam asi připadaj jako u maminky jak tam maj málo místa