Poradna duly
Jana Čurdová
pozn:… staženo ze stránek Centra lékařské genetiky
a reprodukční medicíny GENNET s.r.o.
Otec?
Lidka
16.09.2006
Dobrý den, pane doktore, potřebovala bych poradit.
Poslední MS 6. 4. 2006.Pohlavní styk 10., 12., 13., 15., 16., 18., 20., 22., 24.4. s manželem, 18., 25.4. se sousedem (přerušovaná(nebo spíš přerušená) soulož).6.5.2006 pozitivní těhotenský test.
1. 6. 2006 UTZ - 1,38 cm, 4. 7.2006 UTZ - 6,61 cm, 12tt+6, 25. 8.2006 UTZ 25 cm, 20+1, 15. 9.2006 UTZ 27cm prý je o 6 dní menší. Kdy si myslíte, že došlo k oplodnění a odpovídá to velikosti miminka? nemohlo dojít k oplodnění třeba až 2. 5. 2006?
Jestli si dáte tu práci a přepočítáte to, budu vám strááášně moc vděčná. Děkuju moc. L.
David Stejskal
17.09.2006
Vychází mi datum oplodňující soulože na 18.4.
Emanko, sila co? Kamaradka mi to pred casem posilala ;o))
Ja zatim se slovni zasobou nebojuju, ale o vikendu jsem nacouvala do vrat nasim autem, nejak se mi hur otaci dozadu pri couvani a tak jsem si rikla, ze to pres zrcatko odhadnu…manza byl za vratama (zrovna mi je oteviral) a prej to byla slupka a trochu ho to odhodilo ;o)
..si udelam z ditete pohrobka
![]()
Já myslím, že to s náma nemůže bejt tak děsný, jenom si toho možná víc všímáme. Já upřímně přiznávám, že jsem dělala blbosti i předtím ![]()
Teď jsem se strašně přejedla, mám chuť k jídlu, břicho mám našponovaný i tak, a vždycky se na obědě děsně přejím.
A mám takový problémek, asi se na to zeptám ve čtvrtek doktora. Bolí mi pipina na jedné straně
, hlavně při chůzi, mám takové tušení, jestli se mi tam nedělá křečová žíla. Vidět tam vůbec nic není, křečovky ani na nohou nemám, ale nic jiného mi nenapadá. Jako bych to tam měla namožený. už to trvá tak týden. Nemáte něco podobnýho?
Emanko, me nic takoveho neboli, ale napada me jestli to neni od kosti, ze by se ti roztahovala panev nejdriv na jedny strane…a takhle se to projevovalo ![]()
Ahoj holky,
před chvílí jsme se vrátili za školičky. Dneska jsem zase byla celá dojatá když jsme zpívali a Adámek se soustředil a taaaak krásně zpíval no tak to bylo trochu chubícího okénka
ovšem když mají děti něco tvořit tak to většinou tvoří maminy a dětí to vůbec nazajímá
akorát když jsou vodovky tak to nás baví. Teď spí tak sedím na emiminu a půjdu si udělat rajskou polívku ze sáčku, ale tu dobrou dětskou ![]()
EVI:tady je kontakt http://www.mujweb.cz/…drpetrosgyn/ sestřička byla po telefonu ochotná a říkala, že to doporučují až tak ve 25. týdnu. Myslím, že to tam i píšou. Prý je to vhodné do 30. týdne. Jinak ti všechno řekne do telefonu ![]()
EMANKA: tak nevím jestli myslíš to stejné, ale bolí mě bolí stydká kost, ale to je myslím normální.
FYZIKARKA: fusak od Emitexu 3v1 mám taky akorát teda modrý, ale to holčičce snad vadit nebude ![]()
Mi se stejně líbí nejvíc bledě modré a vůbec modré věci, ale pár růžových kousků snad taky pořídíme ![]()
Včera jsme byla cvičit a bylo to super akorát doma mi pak připadalo, že mi nohy váží asi 200 kg
už mě dost bolí v kříži a někdy i kyčle, ale to je prý u druhorodiček normální, že se to dřív všechno rozjíždí ![]()
A.
Mohla by to být stydká kost, ale bolí mi jenom na jedné straně. Lepší stydká než křečové žíly teda. Doufám, že se mi neroztáhne pipina jenom na jednu stranu, to by bylo fakt sexy ![]()
Včera jsem si fusak od Emitexu vyzvedla na poště taky. Byla jsem tam v pátek a našla ceduli: z důvodu přepadení pošta uzavřena. Bára se bála, že nám lupiči fusak šlohli. Je moc pěkný, mám černý s šedým fleecem, je to pěkný materiál, takový nepromokavý, Barča se okamžitě do něj snažila nacpat. A přišla mi z mmb džínová těhu minisukně s elastickým pásem, snad za 120 Kč a je naproto super. Je hrozně pohodná.
Emanko a ten fusak je i do autosedačky? Já pořád kolem těch fusaků nějak váhám… ![]()
A stydká kost mě pekelně bolela v pátek, ale byla jsem dost v jednom kole a dopoledne jsem si skoro nesedla, tak jsem si říkala, jestli to taky nebylo tím. Teď je to docela v pohodě… ![]()
A Emanko, zase se Ti bude dobře sexovat bokem, když budeš na křivo
![]()
Holky, jak cítíte mimísky? Hodně pravidelně a nebo tak nějak? Já vím, že jste to řešily minulý týden a já vás uklidňovala, ale teď zas asi potřebuju uklidnit já…
No, zítra jdu k mudře, tak snad bude vče ok. A taky se dozvím, jestli budu muset na tu cukrovku… ![]()
Ann ja pres den tak nejak, nejcasteji v autobusu
a pak vetsinou vecer, kdyz si lehnu … ale urcite ne denne a kazdou hodinu, spis tak dvakrat pres den a jednou vecer… Klidek…
Ja jsem si ten Emitex 3v1 taky koupila…libi se mi, ze v tom prcka doma zavru do vajicka a uz ho v tom vajicku rovnou pridelam v aute a nemusim ho prenaset a venku na zime vybalovat kvuli pasum… Myslim, ze ten flisovy pytel s nozickama je jen na prevoz, ale pokud dam vajicko na podvozek a pojedu treba nakoupit, tak bych se bala ze mi na fleece treba nasnezi a pak bude vlhkej. Ten emitex je sustakovej, takze se to smete…
ANN: taky cítím mimi nepravidělně. Někdy sebou mele pořád a někdy má prostě období klidu. Je to teď normální ![]()
A.
Tak jo, jo, budu v klídku, ikdyž teď zrovna se začala mlít pusinka, asi si musím postěžovat, aby ji to zaktivovalo ![]()
Endy, a on má ten fusak nějaký díry na pásy?
Emitex má díry na pásy je to pak dobré i do sporťáku když je dítko větší nebo třeba i chodící.
A.
No, ma …
kdyz ho kupujes, tak jsou zasity, obentlovany, takze muzes je prostrihnout a nemusis. Jsou tam dve, kudy protahnes ramenni pasy (ve vajicku, autosedacce, sportaku) a jedna sirsi mezi nohama. Myslim, ze na 5-ti bodove pasy to neni…
Jinak do normalni korbicky mam beranka, tak uvidim, co budu pouzivat…
Ann, hledam obrazek, kde by to bylo, ale zatim:
http://babydream.mimishop.cz/…oto65722.jpg
Díky, holky. Tak já do něj asi taky půjdu… jsem pořád váhala. V autosedčce mám tříbodové takže v poho a ve sporťáku nevím
Ale to kdyby bylo třeba, tak by asi šly díry přidělat, ne? ![]()
E.v.i, kolegyně přibrala asi 30kg, nejsou s manželem žádní chrousti, ale i tak mazec..... Těhotenskou cukrovku neměla, jen dost papala. Španělská deka vyšla na 680Kč, mám béžovou s medvídkama a k ní budu kupovat fusak Emitex 3v1 v celobéžové. Jak ji najdu na netu, hodím odkaz.