Poradna duly
Jana Čurdová
Ahojky,
Ann to lehatko se da narovnat skoro do roviny a je to v podstate napnuta latka s vatelinem, aby to hralo. Takze se udela takovy dulek. Detatko neni uplne na prkne, ale pohodlne rovne. V autosedacce je uplne ohnute a to je jen na prevoz. Lehatko budu pouzivat treba kdyz budu neco delat v kuchyni a prcek bude vzhuru, ale u nas nemuze byt na zemi kvuli zviratum. Varit ale budu treba hodku a pak zase bude v pokoji na hraci dece nebo v postylce. Myslim, ze mu to zada kazit nebide, kdyz tam bude s mirou. A pak se pouziva pri krmeni prikrmama, kdy ho jeste nemuzes dat sedet do zidlicky a v autosedacce by byl zkrouceny nebo by ti ji zasvinil mrkvickou. Kamaradky mi lehatko hojne doporucovaly. Uvidim, jak to pujde, nemusim ho tam davat od narozeni…
a ptala jsem se sestry na tu cukrovku, proc me tam poslali a ona rikala, ze vzdycky vychazi doporuceni WHO (svetove organizace pro zdravi) a tam se pise, ze by se mela delat plosne vsem, nejen skupinam jako predtim. Ale je to doporuceni…nevim, jak moc zavazny…
Ann, kocar nas vysel na 12900 (sportak, korba, autosedacka, adaptery)+800 taska+600 slunecnik+500 nahradni kolo a lehatko bylo za 500,–.
Emanko, ja si koupim asi obycejnou molitanovou matraci. Mame ji i my a spi se mi na ni dobre. Vcera v tom obchode ji meli za 680,–. Z jedne strany je molitan, to je trosku mekci, ale ne moc a z druhe strany je k tomu molitanu prilepeny filc, takze ten to zpevni a telicko se tolik nepropadne a matrace je jakoby tuzsi. Jinak jsem videla drazsi od 900,– kdy to je kokosova matrace a na loznyh plochach ma dute vlakno - ty budou tvrdsi a prodysnejsi, a i pruzinove, ale ty ja nesnasim, tak bych je nedala ani miminku.
Endy, tak to jste pořídili pěkně ![]()
A s tím lehátkem jste mě teda naholodaly… se asi ještě poptám… ale pokud by tam malá byla jen u vaření, kdyby nechtupčila a pak eventuelně na krmení, tak snad by to zase až tak nevadilo… no uvidíme. Ale asi bych taky pořídila starší… bych pak asi koukla na mimibazar… ![]()
Jo a Bedrich kopal do pana doktora. … takhle malej…asi ze mu lezl do domecku ![]()
Kdyz mel totiz doktor ve me prst a ruku na brise, tak se ptal, citila jste ten kopanec?
holky krásný bříška..
Endy super kočár, koukám po úplně stejném.. a dokonce se mi líbí i tahle barevná kombinace. Kamarádka má xlander trojkolku a je spokojená, ale akorát by už nebrala trojkolku a to bydlí ve městě. Takže já po něm taky koukám, ale asi zvolím ten co máš Ty.. tedy pokud mi do té doby nepadne do oka nějaký jiný ![]()
Endy, kočárek je fakt moc pěkný, takže nejdražší položku máš za sebou ![]()
Jinak jsem vám dala do galerky dvě fota Matýska,jsou vlastně stejná, ale já jsem tu jednu natočila, ať se vidíte tváří v tvář
no řekněte, není kouzelný?
Pyšná to maminka ![]()
Evi, Matysek je smudla, a jak si drzi pesticky - hezky…
Luciasi, rozhodovali jsem se dlouho, teda ja, ale manzovi se ten kocar hned libil a barva je kompromis…trojkolku jsem nechtela kvuli najezdum u schodu a najizdeni do autobusu. Videla jsem maminu jak prednim kolem najela do busu a chtela pomoct dvouletemu klucinovi vylezt za ni a jak pustila jednu ruku, zacal se ji kocar prevazovat…navic zrovna u X-landera maji trojkolky maly kosik, nepruzi a maji jiny system polohovani zad. na Janecka jsem ani nekoukala, abych pravdu rekla, proste jsem chtela 4kolku. a ta 4kolka s otocnyma koleckama a ma ty samy nevyhody co jsem vyjmenovala, jen asi bude stabilnejsi… Rikala jsem si, ze s otocnyma koleckama, snadno manevrovatelny si pak koupim golfky…
Ann, děkuji, to tak potěší
A máš pravdu, taky mi to tak přijde. Asi to bude smíšek po mamince
a vlastně i po tatínkovi ![]()
Endy, taky moc děkuju
Holky, vy mi děláte takovou radost, to je tak hezké číst…
Evi, proč bysme to nenapsaly, když je to pravda? A je dobře, že jsi pyšná mamina! A neboj, to já taky ![]()
Evi, moc pěkný chlapeček.
Emanko, my jsme koupili polokokosovou matraci za 750Kč, je silnější než molitanová a taky tvrdší.
Ještě štestí, že mám zítra a v pátek volno, už mi začíná v práci hrabat, asi to zabalím dřív než v lednu.
Včera jsem měla pozvanou maminku problémového žáka, propadá v 7.třídě ze 6 předmětů, každý den poznámka a matinka tvrdí, že doma je hodný a my ho ve škole šikanujeme. Sešlo se nás asi 8 učitelů, k tomu i vedení školy a musím říct,že tak nechutné urážky na adresu kolegů jsem ještě neslyšela. Udělalo se mi z ní zle. A pořád mlela dokola, jak jsme všichni zlí a jak mladýmu ubližujeme. Ale že by třeba řekla,že bude spolupracovat,tak to ne. ![]()
Doufám, že nebudu taková matka, úplně mi to vzalo chut' do další práce ![]()
AHOJ HOLKY ![]()
Mám teď tolik práce v robotě, že nevim co dřív, do toho zaučuju novou kolegyni a jde jí to dost pomalu…tak prostě nemůžu vůbec na net. Doma jsem pak úplně vyřízená a na PC po celym dnu nemám ani pomyšlení…ale dneska už jsem to nevydržela
A musela jsem se na vás mrknout co nového ![]()
EVI, Matýsek je kráááásnej! Váženě se na té fotce usmívá
![]()
ENDY, já chci taky kupovat oranžovej X-lander. Původně jsem chtěla přesně tenhle, ale nakonec jsem se rozhodla pro tu trojkolku. Tahle čtyřkolka mi přišla ve skutečnosti hrozně robustní…a ta s těma otočnýma kolečkama se mi až tolik nelíbila
Každopádně ještě s nákupem chvilku počkáme, ale už teď ti ho závidim! ![]()
ANN na ten 4D UTZ jdeme ve stejný den! V 9hodin nástup!Už se nemůžu dočkat…konečně nám nabeton potvrdí jestli máme vybírat holčičí nebo klučičí jméno ![]()
No, jdu ještě něco dočíst a pak asi padnu do vodorovné polohy. Nějak mě teď všechno zmáhá.
Tak hezký večer holky a pohladte ty vaše bublinky
![]()
Ahoj holky..tak se uz hlasim z domova…a jsem rada ze tu jsem…a na Slovensko uz nejedu…jupiiiiiiiiiii..protoze jsem se ted musela hodne drzet abych tchyni pri strihani nebodla ty nuzky do hlavy..
Jinak jak jste se tu bavili o tech testech na cukrovku..tak me asi taky minou..cukr v moci jsem zatim mela vzdycky v poradku,az na posledne ale to doktor rikal ze to bylo asi z ty konzumace z predeslyho dne..pribiram pomalu..mam nahore jen 2,5 - 3kg a cukrovku u nas nikdo nemel…tak nevim…ale rikam ze me zbytecne nebude honit po diabetologii..
Jinak stale zarizujeme, vcera jsme byli na Zlicine v Ikee dokoupit ten stul a ten prebalovaci pult..a dneska chlapy cekaji podlahy,vymalovat…musime koupit koberec…jen ty penize rychle ubyvaji..ach jo…ale koupili jsme si uz krasnej vanocni stromecek a vcera v Ikee meli super akce na krasny vanocni veci na stromecek a ozdoby atd..
A dneska jdu k zubari na spraveni toho jednoho zoubku…a docela se i tesim..zase budu mit klid..
Ahoj holky,
jdu Vás taky pozdravit ať víte že jsme v pořádku ![]()
Sandul ty peníze lítaj,tet jsme obkládaly tu kuchiň,manžel si to spočítal na 5 tis. a nakonec jsme tam zahučely dobře za 20,ale mám novej mrazák,sporák a digestoř
Ale je to teť takový hezký ![]()
Tohle počasí na mě působí jako uspávadlo,pořád bych spala jen ty naše děti nějak nechtěj spát.Obdivuju kde ta malá cácora bere tolik energie ![]()
Dneska jsem jí slíbila že půjdem na šípky a jeřabiny ale vůbec se mi nechce.
Endy: Kočárek je hezoučkej,my už se bojíme koupit ho dopředu tak pro něj pojede taťka až se malej narodí,okukovaly jsem kočárky na zličíně v puntanele a zatím vítězí patron bohemia ale uvidíme jestly se to do února nezmění ![]()