Poradna duly
Jana Čurdová
Anleo, dej taťkovi přečíst Mikulášovy prázdniny, Mikuláš a spol. a bude se mu Vendelín hned líbit ![]()
E.v.o. , Matěje by chtěli naši dědečkové taky, líbí se mi, ale má ho moje dobrá kamarádka a je mi to trochu blbý dát stejný jméno. Jinak váš Adam a náš Šimon budou jednu velkou nevýhodu, že budou mít zase svátek a narozky u sebe. Chudák Bára to má taky - má rozptyl jenom jeden týden ![]()
Emanko , to máš pravdu, ta jména jsou hodně blízko data narozenin, ale i ten Matěj by měl svátek 24.2., takže je to nalej, vylej. I když ten u Adama jsou ještě ty Vánoce, ale já mám taky svátek na Vánoce a nikdy mi to nepřišlo. Ráno jsem dostala něco k svátku a večer pak pod stromeček dárečky ![]()
Anlei , Mikulášovy patálie jsou super ![]()
Ahoj holky,
u nas se zatim o jemen nediskutuje, mame prevybrano a nejak na to neprisla rec, myslim, ze to zacne az s vyplnovanim papiru pro porodnici ;o)
Jinak uz za 14 dni jdeme s Mose na ten predporodni kurz..toto rychle uteklo ![]()
Holky,po knížce se kouknu v knihovně a určitě si ji přečtem,třeba jako povinou rodinou četbu ![]()
Dneska mi sestřička říkala že máme do konce necelých 14 týdnů,letí to hrozně,ale to je dobře,už se nemůžu dočkat.
Taky přemýšlíte jak ty drobkové budou asi vypadat, a jestly budou mít vlásky a tak,asi už mi fakt hrabe
Jo a včera jsem dala našim hafanům misku plnou prášku na prádlo místo psích granulí, nějak se mi to popletlo ![]()
Ahoj,
jsem tu jen na skok. Za chvíli jdu na poradnu a pak za Adámkem k mamce. Má něco s nožkou. Včera večer v pohodě a dneska ráno už se na to nemohl postavit
nevím co s tím může mít. Tak si ho mamka odnesla na rukách.
ENDY: já jsem Adámka taky vozila ve fusaku po mě a po bráchovi. Takový ten klasický co byl kdysi a myslím, že mu v něm určitě nebyla zima
Ten emitex jsem koupila až když byl větší. Do sporťáku a tak. No a teď ho využiju do autosedačky apod.
MARTY: hlásím na nástěnku, že u nás není jistá Viktorka. Jak jsem psala možná to bude taky Maruška nebo Karolínka. No uvidíme.
EMNAKO: To máš pravdu Jakubů je fakt hodně stejně jako Vojtů a Matějů bych řekla. A taky teď všude slyšívám jméno Matyáš.
A už nevím kdo to uvažuje o Adámkovi, ale dobrá volba
i když taky doufám, že nám jednou nevyčte ten svátek na Vánoce ![]()
A.
Anleo, tak jsi mě pobavila
Ale mám radost, že nejsem jediná, komu hrabe…
A já snad ani nepřemýšlím jaká bude, ale jestli je to opravdu pravda… nějak tomu pořád nemůžu uvěřit. Ráno si radši sahám na břicho, jestli nezmizelo ![]()
Endy, ještě že jsi mi připomněla, se chci dneska poptat na ten kurz a asi bych na to bez Tebe zapomněla ![]()
Ahoj holky..
Márty.. já mám ještě 24,5 dne dovolený.. taky si ji budu muset vybrat asi před nástupen na MD, takže asi zůstanu doma dříve.. ![]()
Jinak já jsem byla ten v pondělí už na druhé přednášce předporodního kurzu, mám zaplacené k tomu i plavání a cvičení, na plavání jsem teď nebyla, protože mě trápí chřipajzna od minulého týdne a nějak se nemůžu zbavit rýmy a kašle. Takže na plavání půjdu poprvé až zase v pondělí. Jen je to docela na pytel, jelikož mám v pondělky úřední den, co tu musím být do 17,00 a já už mám od 14,00 kurz, takže mě pouštěj, mám to počítané jako lékaře, ale cvičení je ve středy od 15,00 a to taky pracuji do 17,00, takže si nemůžu dovolit jediné dva úřední dny v týdnu chybět. Teď jsme probírali kojení, měli jsme laktační poradkyni a bylo top moc fajn. Jsem z toho tak zblblá, že se mi dnes v noci zdálo, že jsem kojila.. už mi haraší, ale jak o tom člověk mluvil, koukal na to video a poslouchal tu paní jak nám vypráví.. tak jsem si říkala, že už se vážně nemůžu dočkat, až toho drobečka budeme mít doma. Ještě teď ke všemu předěláváme podlahy.. fůůjjj tak je to hnus.. špína a prach je všude. Už aby to bylo.
Tak se hlásím zpět z poradny. Malá má už něco kolem 770g to už je pěkný kousek, že
A já jsem podle váhy v poradně přibrala už 9 kg
a to jsem si myslela, že tentokrát to nebude 20kg jako s Adámkem, ale asi bude
ale co zhubla jsem to jednou tak snad to půjde i podruhé
a na tu těhotenskou cukrovku mě neposílají. Sestra říkala, že prý to dělají u všech až od 30 let, ale když si pak všimla, že byl Adámek čtyřkilový tak váhala, ale neposlala.
A.
Ajji,tak to malá pěkně roste,já vůbec nemám přehled kolik tak tet máme,dozvím se to až ve 30 tdnu na ultrazvuku. A z těh kil si nic nedělej,já s Alenkou přibrala 18,minulé těhu 16 a teť se zatim brzdim ale bojim se že se to teprve rozjede,jak jsem pořád doma a nic nedělám.Ale pak s mimískama to hravě schodíme,uvidíš,Pár probdělých nocí a je to dole
![]()
Holky i já už docela přibrala, mám nahoře 7kg… bléé a to jsem měla 57kg a mohla seřrat cokoliv a pořádně jsem nepřibrala nic.. noc teď??? nějak to na mě roste… ale co.. lepší než by měla maličká strádat ne?
Holky,
na váhu se vykašlete, zdraví miminek je důležitější ne? A kolem dětí bude kolotoč hned po narození.
Já jsem furt mínus 11kilo a docela mě štve, že se nemůžu chlubit bříškem, těšila jsem se, jak budu valit před sebou pupík a ono nic
.
Luciáši, taky jdu 6.11. na cukrovku, ale až na 7:30.
Jinak jména jsou pěkná všechna, co vybíráte.
Našla jsem tu španělku, co mám, odkaz http://www.handypraha.cz/…-detail.html
mám ji v béžové.
Pěkný den.
Ahoj holky,
tak já se taky hlásím po včerejší kontrole, vše OK. A samozřejmě na ten test na cukrovku musím
prej mi už není pětadvacet… jak na to příšli????
Včera manža večer přes bříško slyšel srdíčko… zkoušeli jste to doma taky někdo?
Ahoj Ann, gratuluji k úspěšné kontrole
Můj manžel taky říkal, že srdíčko slyšel, jen nevím, jestli to neříkal jen tak, aby mi udělal radost
ale zase ho nechci podceňovat
jinak říká, že mi tam strašně škurčí, ať se jdu najíst, ať malého netrápím hlady,ale já třeba nemám hlad, to jsou asi ty žaludeční šťávy nebo se hýbou střeva nebo co já vím ![]()