ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
fyzikarka
5.11.07 08:52

Ahoj holky,
tak srdíčko jsme zkoušeli taky při pravidelném mazání bříška, táta byl nadšený. Máme takový večerní rituál, po koupání mažeme pupík a Pavel si s Lukáškem povídá a číhá na kopance. Akorát v pátek se mimču něco nelíbílo, kopal jak zběsilý. Nevím, jestli mi nadával za to, že jsem umývala okna :oops: nebo reagoval na tatínkovo vánoční přání- herní konzole za 10 000Kč :evil:.
Chtěla jsem se zeptat, máte některá na kočárku tašku přes rukojet'? Nebo uvažujete o jejím nákupu? Kámošky radí každá něco jiného, tak jsme zmatená.

• Citovat
  • Upravit
2681
5.11.07 10:30

Ahoj tlusťošky,

ten víkend vždycky tak strašně rychle uteče, to je hrůza. Nechtělo se mi do práce, ale být sama doma zatím taky ne, asi bych se nudila.
Včera jsme vyrazili do Prahy na nákupy, Bára a tchyně a švagrová budou mít narozky a vánoce a skoro nic jsme nekoupili. Je to v pytli. Bojím se, že se budu pak v prosinci někde s pupkem prodírat tlačenicí.
Fyzikářko, tašku na kočárek zatím nemám, ale koupím si jí. Je to dost praktická věc. Když jsem jela s kočárkem s Bárou ven, nenosila jsem kabelku, ale všechno jsem měla v tý tašce. Kabelka dost překáží. Ale koupím si nějakou neoriginální, černou - ta originál k mýmu kočáru stála snad 2000 a to tedy nejsem blázen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
5.11.07 10:46

Fyzikarko, ja mam k X-landeru original (700,– to slo), ma udelany zajimavy upevneni, takze neoriginal, by se tam asi vic bimbala…

Emanko, me se tvoje fotka v podpisu neukazuje :?

…a manza srdicko taky slysel a dvakrat dostal taky kopanec :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
5.11.07 10:54

Endy je to ale prča co? Manža byl z toho vykulenej, jak ho malá kopla do tváře a do ucha.. a já jsem se chechtala jako blázen.

Dnes jdu na další lekci předporodního kurzu a dnes pak jdu i na plavání, takže jsem zvědavá jak to bude probíhat, minule jsem nebyla, protože se mě chytil nějaký škaredý rýmový bacil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
5.11.07 11:24

Luciasi, taky hezka fotka u jmena ;o) To je tady particka :wink: :D

..a bacil uz je fuc? Ja ted kuryruju nejakou chripku..dva dny jsem mela i teplotu, ta nastesti ustoupila…ale pali me krk…nic moc…

Ja jdu na kurz za tyden, to jsem zvedavson…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
5.11.07 11:28

Holky, mě furt bolí ta pipina, dneska docela dost, že skoro kulhám. Jste mě minule uklidnila, že je to stydká kost, jak se to tam všechno roztahuje. Mi to pěkně štve, když nevím, co to je.

Taky jsem se tak o víkendu zamyslela nad tím, jaký to asi je, sex poprvé po šestinedělí, když to tam bylo sešitý a tak. V tomhle je císař asi výhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2475
5.11.07 11:33

Ahoj spolutěhulky,
Endy,žes ty ten kýblík na tý aukci nakonec vyhrála :wink:
Včera jsem se rozvalila ve vaně a mrňous kopal až to úplně házelo s bříškem,jen jsem pak měla problémy vylézt z vany :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
5.11.07 11:41

Endy inspirovala jsem se Tvou fotečkou.. ukazovala jsem to manžovi, co to tu jsme za sebranka.. a super.. jsme se pobavili a taky jsem mu ukazovala Tvého vetřelce.. a večer jsem si lehla.. a prohlásila jsem , že já chci taky vetřelce a nic.. budu si muset ještě počkat. Ale položila jsem si ovladač od televize na bříško, tak s ním taky pěkně houpalo :wink:

Emanko, je mi líto, že Tě pipina bolí, ale musím se přiznat , že jsem se zasmála, jak jsi napsala, že Tě bolí, tak, že kulháš.. to mě fakticky dostalo. Snad to brzy přejde a není to nic vážnějšího. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1319
5.11.07 11:43

Endy a bacil je pryč.. mě to začlo prvně v krku, pak to přešlo na průdušky.. jenže já se cítila jako s teplotou a žádná nebyla. Nebo si ze mě teploměr dělal srandu. Jinak já na ten krk brala Bioparox, a Septisan, pomohlo, ale na kašel jsem nevyzrála. Nic nepomáhalo, ještě teď trošku trápí, ale už jen sem tam. A nejde nic jinýho než nějakej jitrocelovej sirup a to je asi slabé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
5.11.07 12:40

ahoj holky…

tak ja jsem prodelala to samy co Lucias..krk prestal ale chrchlam furt..

Jinak holky tehulky chtela jsem se zeptat nevite nekdo o nejaky praci na MD nebo doma..jako byvalo driv treba prepisovani textu nabo nejaky montovani a tak?????????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
5.11.07 13:06

Endy - fotka funguje, díky moc, jsi nejlepší :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
5.11.07 13:35

Nazdar ženský,
tak konečně po dlouhé době zas můžu něco napsat, nestíhám dočítat, snad později, jen chci dát vědět co nového a pokusím se být co nejstručnější :wink:

• V Anglii jsem se měla fajn, líp než bych čekala, bylo i nádherné počasí a hodně jsem odpočívala, když byl Radek v práci.Teda ten docela na můj břich koukal :D, ale pak si zvyknul. Jen já vždycky zapomenu, že ten první, druhý den je to mezi námi takové divné, než se zase sehrajem. Dokonce se mnou ochotně lítal i po obchodech, jen mně pořád nutil kupovat všechno modré, asi aby všichni viděli, že to je kluk. A taky to vypadá, že by mohl koupit kočárek tam, poslání by vyšlo jenom na deset liber, tak jsem spíš zmatená, protože tam zas mají úplně něco jiného, tak vůbec nevím. A jména už zůstala jenom dvě - David a Vojtíšek, tak snad jedno z nich to bude. A ještě super zpráva je, že Radek přijede začátkem prosince a zůstane tu celý měsíc :D
    Ani se mi zpátky nechtělo, tady dost šílená hoňka, víkend v Bratislavě na světové výstavě koček (koho zajímá,jak jsme dopadli,tak jukněte na moje www stránky), úplně se mi rozpadl zub, o stavu domácnosti vedené tu dětmi ani nemluvím, v práci zaučuji nástupkyni,takže nestíhám ani net a aby toho nebylo málo, tak Ája je ode dneška v nemocnici :cry: Byli jsme na 15.tileté prohlídce a nějak se jim nelíbí štítná žláza. Tak ještě každý den za ní budu jezdit. Jen jsme se dneska smáli, že pak budu na Bulovce o dvě patra níž, ale že na to tam prý čekat nechce.
    Zkusím vás postupně dočíst, ale jen tak letmo vidím, že všichni rostete,nakupujete a vůbec prospíváte, tak to je fajn. Já mám ve čtvrtek poradnu - tentokrát tu akci s medvídky a jsem zvědavá,kolik jsem přibrala, mám pocit, že jsem koule. A Davídek/Vojtíšek kope docela dost, obzvlášt jeden způsob promáčknutí močáku je „bezva“
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
5.11.07 13:41

ahoj mose, já si zrovna říkala, že bys už mohla být zpátky. To je skvělý, že sis to užila a vypadla z toho koloběhu doma. Když to hadi zvládli, zvládnou to znovu. To si umím představit, že Radek čubrněl, Petr se mi směje každý den, jak rostu a to to vidí průběžně.
To si kup kočárek v Anglii, to by se mi docela líbilo mít něco úplně jiného než všichni ostatní. Máš nějaký obrázky?
Já taky občas dostanu šlupku do močáku, a to moc příjemný opravdu není. to jsou zrovna asi nožičky dole :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
5.11.07 13:49

Anleo, ja zapomnela 8O 8O …jdu na ten kyblik kouknout…

Mose, vitej zpatky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
5.11.07 13:51

Ty jsi detektiv, fakt uz nikdo dalsi neprihodil…to jsem rada…mam koupaci kyblik :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí