Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky…
jen v rychlosti protoze dneska nestiham..moc vsechny zdravim..Tibi uz jezdi do Nemecka,tak mi je smutno..navic porad chrchlam a nevim ja se toho zbavit..uz jsem zkusila i homeopatika ale zatim nic..v patek uz se stehujem do svyho..tak az to nafotim tak vam sem dam nejaky fotecky,akorat me mrzi ze jsem to nenafotila predtim (to byla misi dira)..
Jinak vytok mam taky a v pohode..dokonce chodim i plavat..
A k tem prebalovakum,taky mam z Ikei a protoze mame jen 2+1 tak mam vsechno pro mimi v loznici..oblecky na malou vam sem uz ani nedavam protoze bych vam zaplnila galerku..
Jinak ten prebalovak a ostatni mame tohle.. (u toho prebalovaku jde pak ta prebalovaci police odmontovat a zustane vam skrinka..
http://www.ikea.com/…43779_S4.jpg
http://www.ikea.com/…94324_S4.jpg
http://www.ikea.com/…77068_S4.jpg
http://www.ikea.com/…50675_S4.jpg
http://www.ikea.com/…39935_S4.jpg
Je to vsechno ta serie HENSVIK..
Ahoj holky,
Ann, mi se ta váha miminka zdá taky hodně, kruci, příští týden jdu na velký utz ve 30. týdnu ke své doktorce, takže ta to bude znovu měřit, tak mi snad řekne více. Třeba jsem se přeslechla. Třeba říkal kilo a čtvrt a já kilo a třičtvrtě, no já nevím. Cukrovka mi vyšla negativně, tak tím to asi nebude. Snad bude vše ok.
Ahoj holky,
tak jsem se tu pár dnů neukázala a zase přibylo pěkných stránek na čtení
ale jak čtu tak se máte všechny dobře ![]()
Tak si představte, že Adam vymyslel, že mi ten pojízdný koš na mimi vyrobí. Teda koš plést nebude ten koupíme už hotový
, ale nějak ho zpojízdní tak jsem ráda. Největší nutnost je teď autosedačka bez které se neobejdeme. Jenže s tím ještě počkáme protože pořád nevíme jaký kočárek. Čtyřkolek s nafukovacíma otáčecíma kolama moc na výběr není a když tak za „super“ cenu. Teď uvažuju o x-landeru někdo ho tady má že jo?
Zítra odpo jedeme na ten 4D utz jsem moc zvědavá.
Jo a jsem ostuda asi jediná jsem ještě do galerky nedala fotku bříška tak já to zkusím brzy napravit ![]()
Tak jsem nedávno v noci nějak nemohla spát a konečně jsem vymyslela jak to tady v tom našem 2+1 ustavíme aby se vešla postýlka, přebalovák, Adámkova postel, skříň atd. no teď jen abych to v té hlavě dobře vyměřila
ale stejně se už nemůžeme dočkat až budeme konečně ve větším. Hlavně kvůli Adámka. Těším se na zařizování pokojíčku. Tan nám fakt chybí ![]()
FYZIKARKA: tašku určitě pořiď. Já jsem ji užila opravdu hodně.
EMANKA: tak sex po porodu se u nás konal ne po šestinedělí, ale snad po dvacetinedělí
a fakt to nebylo nic moc jenže takovou mega obr jizvu má asi málokdo. Někdy bolí ještě dneska. Si nedovedu představit jak to bude po dalším porodu. Prý se stříhá do stejného místa
ale Adi byl fakt veliký.
MOSE: vítej zpátky ![]()
ANN: jojo myslím, že je to normální asi to máme všechny ![]()
EVI: no na vás jsem byla nejvíc zvědavá jak se vám líbilo na tom 4D utz. Já myslím, že šňůru si neomotá. Mimča si s ní hrají a tahají za ni tak si mimi asi hrálo
ale škoda, že jste neviděli celou pusinu. Teda, ale je to pořádný kousek ![]()
A.
Ta fotka mi tam nejde vložit. Prý je pořád moc velká nebo co
mi se teda nezdá tak nevím.
Je po kouzelné školce tak jdu ![]()
A.
Ajjo, tak mi ji posli na vondandy@centrum.cz a ja ji zkusim zmensit a dat do galerky, jestli chces.
Sandulo, hezky nabytek, ale ja bych bilou asi neuhlidala, aby byla porad bila… ![]()
Ahoj holky,
já už sem fakt pako. Ráno jsem se vypravila do města na nehty a až tam jsem zjistila že jsem obědnaná až na zítra
Ta těhu demence je hrozná,ale ještě že to mám na co svádět ![]()
Ahoj,
Ajjaa - já měla na Barču ten košík půjčený a měl dřevěný kolečka, který ale nebyly kulatý, ale šišatý, takže ten košík krásně drncal a uspával - jenom tip ![]()
My máme byt 3+1, ale pokojík okupuje Bára a já nevím, jestli dát přebalování k ní do pokojíčku je dobrý nápad. Nebo do obýváku? Do ložnice se vejde jenom postýlka a tam nebude takový teplo jako v ostatních částech bytu, tak mi přijde nesmysl tam to dítě svlíkat.
Cukrovky se nebojte, moc dobrý to není, ale rozhodně se to dá vydržet.
Ahoj holky,
hlásím se do klubu s výtokem, mně poslední dobou nějak trápí opruzeniny, asi už nemůžu odkládat nákup jiných kalhotek ![]()
Jinak mám dobrou náladu, Áju mají odpoledne pustit z nemocnice,nakonec se štítnou žlázou všechno OK, má jen zablokovanou krční páteř - to by mně tedy v jejím věku nenapadlo. Tak alespoň vím, co jí koupit k vánocům - spešl ortopedický polštář
A můžeme oslavit její dnešní narozky doma a ne v nemocnici, hurá…
U nás bude mimčo u mne v pokoji, mám dole obývák a nahoře patro na spaní, chci koupit postýlku na kolečkách,protože teď tam prostě není místo nikde u zdi, tak holt budu postýlkou trošku šíbovat. Nahoře ho budu mít nejdřív v košíku nebo takové té tašce do kočárku, je tam jenom 1,5m výška. Mám tam zašupovací dvířka nad schodištěm, takže je to jediné místo v bytě, kam nemají kočky přístup
A později, pokud zůstaneme bydlet tady, tak budu asi muset zrušit jídelnu a udělat z ní pokojíček prckovi, blbý je, že je průchozí k dětem a do špajzu, ale nic lepšího mně nenapadlo.
E.v.i, ta váha se mi taky zdá docela dost, ale já jsem pořád pod dojmem tím,že jsem obě děti měla pidi (2,6kg), tak to s tím pak poměřuju, ale já asi prostě s mojí výškou 150 cm nic většího nikam nedám ![]()
A Ajji,mně u druhého porodu nestříhali vůbec.
Závidím všem ultrazvuky, že se vidíte s miminky, já půjdu až ve 32. týdnu.
Holky omlouvam se ze jsem to jsem dala 3× ale ono to samo..ja nevim proc..
Endy..me se nila moc libyla a navic vsechno je to super omyvatelny..jen staci houbicka a voda.
E.v.o. možná si se fakt přeslechla, ale hlavně když doktor nic neříkal, tak je to v pořádku, hlavně to nějak neřeš ![]()
Ajjaa - tak s tím sexem si mi fakt nepotěšila. Jestli si nezačnu přát zase císaře!!
Četla jsem, že se pak má masírovat hráz, aby to tam bylo pružný.
Tak dneska sedíme celý den doma. Byla jsem akorát na realitce odevzdat papír o koupi bytu a v obchodě. To počasí je čím dál lepší ![]()
Adi mě dneska překvapil, že umí básničky z knížky o krtkovi. Tak to čtení fakt k něčemu je a ještě ho to baví
Akorát se mu podařilo zničit rychlovarnou konvici, ale to neřeším stejně se mi už vůbec nelíbila ![]()
MOSE: tak hezkou oslavu a dceři všechno nejlepší k narozkám. Já mám v sobotu
s tím nástřihem jsi mě sice potěšila taky doufám, že by mě třeba nemuseli stříhat, ale jestli to bude zase čtyřkiláček tak se to bez nástřihu asi neobejde
a to taky nejsem žádný obr mám 163cm ![]()
EMANKA: díky za tip hranaté kolečka by mě fakt nenapadly
no uvidíme asi to necháme na taťkovi
jo a s tím masírováním hráze teda upřímně je to pěkně hnusné ta hráz je vůbec divné místo ![]()
A.
ENDY: do galerky mi fotky vkládat jdou, ale ta maličká do profilu nějak nee ![]()
A.
Ahoj holky,
včera mi bříško zachránilo 2000,– z rodiného rozpočtu ![]()
Musela jsem na poštu a nikde nebylo místo na parkování tak jsem zastavila na přechodu,jsem si říkala že na tu chvilku se to nezblázní a ono ouha,než jsem přišla tak už tam byly strážníci a chtěly 2000,– Naštěstí sem se rozbrečela,ještě víc vystrčila bříško aby viděly že jsem těhu a pokutu sem nedostala
Ale nahnáno jsem měla pěkně. A Alenka mi řekla: Maminko,aspoň jsi dostala za vyučenou,jsem myslela že ji přetrhnu
ale měla pravdu ![]()
Holky,taky Vám to tak hrozně rychle utíká? Nejdřív to bylo nekonečný a teť se mi to zdá tak rychlý.
A hlásím že bílý výtok mám taky,ptala jsem se na to dr. a v těhu je to normální,ale to už tu někdo psal
Jinak příspěvky poctivě čtu ale když dočtu tak už si stejně nic nepamatuju,jo a už jsem začala nakupovat dárky na vánoce ale vůbec mě nenapadá co našemu taťkovi,má už všechno a co potřebuje si koupí sám,asi mu něco s Alenkou vyrobíme,z lásky,to by ho mohlo potěšit
MOSE: V květech vyšel článek o norské lesní kočce,jsem si na tebe hned vzpoměla ![]()
ANLEO, díky, tak to si musím Květy koupit a kouknout, co tam píšou
AJJI, já ti nějak s tím nástřihem/nenástřihem nevím,, tak sice nenastřihnutá jsem mohla sedět už hned po porodu,ale jak tu proběhly zmínky o sexu, tak já měla asi půl roku pocit, že prostě nic necítím, připadala jsem si nějak moc „roztažená“… ![]()
Dneska jsem byla v poradně, za posledních pět týdnů jsem přibrala skoro čtyři kila, celkově tedy +9
, ale kašlu na to. A z gumových medvídů mi bylo pěkně blbě, nikdy jsem jich tolik najednou nesnědla,tak jsem nevěděla,že to je tak sladké. Málem jsem to ani k doktorce nedovezla. A od příště mně prý už zase čeká vaginální vyšetřování, měla jsem teď dlouho pokoj, tak jsem zvědavá, jestli tam vůbec vylezu ![]()