ÚNOR 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Ann
9977
10.11.07 19:12

Ahoj holky 8)

Tak já hlásím, že jsem nebyla tak úspěšná jako Márty. Malou máme potvrzenou zase, ale je to rošťanda, natočená byla dobře, ale je hodně hluboko, tak ji nešlo moc dobře zaostřit. A nakonec si šoupla obě ručičky před obličej a bylo… ale byl tam úžasný pan doktor, moc se snažil udělat pěkné obrázky a domluvili jsme se, že 8.12. přijedem znovu a zkusí udělat lepší. Tyhle si uložil na hardisck a pak nám je připálí. Nic jsme neplatili, říkal, že platit budem, až se povedou fotky hezké :D Sklamaní jsme nebyli, viděli jsme ji a i nějaké fotky a těšíme se, že ji uvidíme za měsíc zas :wink: a pak jsem objednali nábytek do pokojíku a zrovna měli slevu 15% tak to bylo taky super 8)

Hezký zbytek víkendu a pohlaďte bříška :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
12.11.07 09:38

Ann a nemas fotecku nabytku?

Marty, kde je fotecka ze 4D? Cekame :wink: :)

..tak mi pribyla dalsi „radustka“ - natykaji mi nohy…jak sedim cely den v praci, tak i kdyz mam pod nohama krabici a ponozky s volnym lemem, tak stejne mam vecer na nohou zaskrceny burtiky :evil: Desne sexy, to vam reknu :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1975
12.11.07 09:39

Ahoj holky,

tak se hlasim po dnesni kontrole..jsme v poradku,mala kope,srdicko ji busi na nejakych 150..akorat teda mi vzdycky pan doktor po tom brise jezdi jk s formuli..protoze se mala porad toci..jinak otoky nohou taky nemame,krecovy zily taky ne..pribrala jsem 3kg..a to je asi vse..na UTZ jdu nejak ve 30 tydnu..ach joooo..

Jinak holkam gratulu k povedenym i nepovedenym 3D a 4D UTZ…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
12.11.07 09:56

Ahoj holky,

pridavam se s gratulaci k ultrazvukum a kontrolam, Ann jsem zvedava na priste :)

Ja jsem dneska ukrutne ospala, vcera jsem dorazila z vystavy ve Vidni hrozne pozde a pak nemohla usnout, tak snad tu vydrzim.

Endy, jak se tesis na zitra na Bulovku na kurs? Ja po tech navstevach za dcerou minuly tyden a s vidinou, ze tam s ni budu chodit kazdy tyden na rehabilitace, tak ani moc ne… Ale mluvila jsem s jednou PA odtamtud (dochazi k moji doktorce) a planovana rekonstrukce pry vubec nebude, protoze jim to neschvalili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
12.11.07 10:13

Ahoj Mose, no to jsou radosti, tak aspon se nemusime strachovat, ze by se rekonstrukce protahla a nas nevzali. Ja se tesim, manzel zacina byt otraveny, ze by mohl odpoledne stravit jinak…tak uvidim…Ja vubec nevim, kde to tam je a kde je nejlesi vystoupit, navedes me? Pojedu z Nadrazi Holesovice… nebo si muzem dat spicha…

Jak jste dopadli ve Vidni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
12.11.07 11:01

Ahoj holky,
Endy - ponožky jsem řešila minulý týden, taky mám večer otlačený proužky na nohách. Nepřijde mi, že by mi nohy nějak extra otékaly, ale jak mám ty křeče a bolí mi „zřejmě“ ta stydká kost nebo co tam, tak jsem to nechtěla podcenit. Na radu kamarádky jsem zavítala do zdravotních potřeb pro ponožky a neměli. Tak jsem začala i do práce nosit ty nízký kotníkový. A kolegyně mi půjčila pod stůl podložku na nohy, tak si hovím.
Musím říct, že se začínám těšit, až zůstanu doma, myslím, že v lednu budeme viset na netu všechny :lol:
jak chodím na to těhu cvičení, tak 25.11. je tam předporodní kurs společný pro maminky a tatínky, Petr projevil přání tam jít, tak jsem zvědavá. Myslím, že se budu smát :lol: Doufám, že budou mít i jiný rady, než že vzít tatínkovi s sebou svačinu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
12.11.07 11:11

Svacinu a plavky ! Cetla jsem pribeh jedne sestricky, ktera prisla zkontrolovat tehulku pred porodem a nasla ji na balonu ve sprchaci a za ni tatku jak ho panbuh stvoril … pridrzoval ji a delal masaze zad…Sestricka se nejdriv lekla, ze to jsou „prirodni lidi“ a urychluji porod sexem, ale on ji to vysvetlil, ze manzelka strasne ve sprse cakala a on uz nema nic sucheho…tak se tomu vsichni smali… :D

Taky mam krabici pod nohama, ale moc to nepomaha…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
12.11.07 11:21

jezisi endy, to mi připomnělo. Teď o víkend mi kamarádka vyprávěla, že její kamarádka je PA u Apolináře a že tam rodil „přírodní manželský pár“ a ten otec se taky svlíknul do naha. Asi nějaký indiáni nebo co. Lidi jsou teda prdlý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
12.11.07 11:36

No me by to asi nevadilo, kdyby byl manzel se mnou nahatej a drzel basu ;o)))) :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
12.11.07 11:48

Holky, to jsem se docela rozchechtala u představy nahatých tatínku u porodu :lol: :lol:

Endy, já umím na Bulovku tramvají, z nádraží Holešovice můžeš jet 12 nebo 15 na Palmovku a tam přesednou na vlastně cokoliv co jede směrem do Kobylis, t.j. 10, 25, 24… Sice mi vyhledávač tvrdí, že tam jede ta 15 taky, ale ještě jsem to ověřovala na stránkách DPP a tam zas pro změnu je jen na Palmovku, tak si nejsem jistá, promiň…
Zastávka se jmenuje přímo Bulovka, jestli chceš,můžeme se na ní sejít, do příslušného pavilonu trefím dobře, protože v pátém patře je dětské, takže jsem tam chodila za Ájou minulý týden.

Ve Vídni Tristar získal BIV (nejlepší v barvě) a krásný pohár a taky nominaci do Best in Show, ale tu pak nevyhrál, radost mi udělala naše malá Hanička, která měla konkurenci a porazila jinou kočičku a hlavně se moc líbila a chovala se na své první výstavě v životě úžasně a ještě jsem tam měla odchov z loňska a ten kocourek taky získal certifikát, takže jsem moc spokojená. Večer snad budu mít čas dát fotky na stránky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2681
12.11.07 12:26

No to mě by to teda vadilo, kdyby se tam promenádoval nahatej mezi sestřičkama. Víte, že já su žárlivá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2724
12.11.07 12:39

ČAUKY :D

Ty jo, dobrá debata…nahý taťkové u porodu! No, třeba by špatně naložený sestřičky měly hned lepčí náladu, kdyby se jim tam ti naši krasavci takhle promenádovali. Mohli bychom krátit čas třeba volbou „MISÁKA“…cha! …mno…tak zpátky na strom… :D

Jo a holčiny, v galerce máte to naše 4D mrně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2324
12.11.07 13:03

Márty, předpokládáš, že se budeme u porodu nudit, jo? :lol: že bych si vzala něco ke čtení :wink: :wink: , když nebudu mít tatínka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3481
12.11.07 13:33

Ahoj holky, tak jsem vám do galerky taky dala 3 fotečky v 3D verzi, ale jak jsem už psala, obličejíček nejde moc vidět, protože malý měl před pusinkou pupeční šňůru :( Vypadá tam jako zachumlaný v peřince :)
Marty a dívala jsem se, že ta naše miminka mají každá jiný nosíky, tak alespoň něco vím, jak bude vypadat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4874
12.11.07 14:10

Sakrys me se smazal prispevek :twisted: :twisted: :twisted:

Psala jsem, ze to snad najdeme, pojedeme busem z Holesovic a to je k tramvaji jeste daleko, ze jsou kocicaci moc sikovny a stezovaa jsem si na nase kocky, ktere v noci couraji sem tam a clovek jim porad musi otevirat okno. Kdyz chteji ven, tak jim otevru a nebudu riskovat, ze udelaji louzicku doma a jak je zima, tak zase za 20 min chteji zpatky do tepla…no a jak jsou tri a chodi nekoordinovane, tak jsem vstavala v noci asi 7× parkrat manza a to urcite lezly i k rodicum do loznice…ignorovat se to bohuzel neda, protoze za tim oknem pak delaji randal a nas to stejne vzbudi :cry:

Tak to jsem si postezovala :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital